נסע באדום

trbaron

New member
נסע באדום

היום ,בשוקן ימנה לקיבוץ גלויות אני עומד בצד באדום ולפתע מגיע עסקן צעיר וממהר יורד ל20 קמש מציץ לצומת ויוצא ימינה באדום האמא של האדומים , ברמזור הבא אי מגיע ורואה אותו עומד לעבור עוד אחד ,אני דופק לו על הדלת והוא שולח לי תנועה מזלזלת באותו רגע נגמר לי האוויר בקרבור' זרקתי את האופנוע החילופי שאופר אבניר נתנו לי ואני רץ להרוג אותו ו....... הנהג יוצא בגלגלים עובר עוד צומת בלי לראות ובאדום ונעלם .......... אני כבר מכיר את אלה שעוברים בסוף ירוק ועושים פרצוף שלא ראיתי אבל זה היה פשוט מדהים היום ,אם אתה ממהר אתה פשוט נוסע באדום בעצור על המדרכה שוליים פשוט החוק פה הוא ליופי בלבד

t d m 900

New member
תתעסק בעניינים שלך. זאת לא הדרך

מה שעשית לא אפקטיבי ואפילו מזיק מאד לך וגם לנהג הג'יפ. יותר טוב שלא היית עושה כלום. הנהג בהתחלה עבר באדום כאשר לפי עדותך בדק שהצומת פנוי. אבל, אחרי שהתחלת לרדוף (כי נגמר לך האויר בקרבורטור בגלל תנועה מזלזלת ששלח לך) והלחצת אותו (כתבת: "אני רץ להרוג אותו") הכל כבר נראה אחרת. רשמת כי "עובר עוד צומת בלי לראות ונעלם" האם הבנתי נכון שכשרדפת אחריו עבר הצומת באדום בלי לבדוק שהצומת פנוי? תאר לך אם היה דורס מישהו היה אולי מפקיר הפצוע וממשיך לברוח ואח"כ מנסה לתרץ ולהגן על עצמו שמישהו רץ להרוג אותו. אין לך ידע וכלים. תתעסק בעצמך ובשרידותך על הכביש. אל תהיה מחנך הציבור. אם היית רוצה באמת לעזור במקרה הזה היית רושם המספר של הרכב ו/או מצלם עם הפלפון ושולח למשטרה. זה היה הרבה יותר אפקטיבי ממה שעשית. סתם לידע הכללי שלך: היית מאמין שיש מקומות בעולם שמותר לנסוע לימין גם ברמזור אדום במידה ואין הפרעה לתנועה. יש אפילו מקומות שגם לשמאל, אבל זה הרבה יותר מסובך ודורש מיומנות נהיגה מאשר לימין. והכי חשוב לי: (אם אתה מספיק חסון להתמודד עם ה 1200 הגבוה) היות שלך איכפת מהקורה בסביבתך, אז בוא אלינו. נכווין אותך איך ואל מה לשים לב וגם תעזור לנו לעשות קצת סדר בג'ונגל הארץ ישראלי.

creth11

New member
אסור לעבור באדום וגם לא לקחת את החוק לידיים

בישראל אסור לעבור באדום לשום כיוון ובשום תנאי. אבל לא פחות מסוכן, שכל אזרח יקח את החוק לידיו (תרתי משמע) וגם יחליט איזה חוקים הוא אוכף ואיך. כמו שכתבת, רדפת אחריו, וכרגע יש 2 אפשרויות: 1 - הוא מפחד בורח ועוד יפגע במישהוא מרוב לחץ. 2 - הוא אלים ממך יעצור את הרכב ויצא אליך, והסוף כל אחד ישלים לבד ( לא טוב) בוא נתאר לעצמנו שנהגים המרגישים עצמם ניפגעים מהיתנהגות רוכבים בכביש (יש הרבה סיבות לכך) ינסו גם הם לחנך אותם בצורה זו או אחרת, מי לדעתך יפגע יותר? אנו הרוכבים, הכי פגיעים בכביש, וצריכים לשאוף שכל הסובבים אותנו ינהגו לפי החוק, וגם קצת יסלחו לנו על המשובות שלנו (למה איזה רוכב לא עושה שטויות בכביש??) נכון המישתמשים בכביש בישראל מבצעים הרבה טעויות\עבירות, אתה רוצה לסייע? בוא תיתנדב למתנ"א, ובהמשך תוכל גם לייצר מדיניות אכיפה המתאימה לאופייך (איזה עבירות מחפשים, ואיזה מוותרים, במיסגרת ההנחיות)

למעלה