נסעתי למחנה קיץ

Ana Lyn Newkirk

New member
נסעתי למחנה קיץ ../images/Emo100.gif

תתפסו אותי כאן בשבת בערב
ואח"כ רק ביום שישי בעוד שבוע וחצי
קיצר, היה לי יום מטורף היוםםםםםםםם
שמתי שעון מעורר ל-10:30, כי חשבתי שאני אלך לישון בסביבות 2:00-3:00 ובסוך בגלל שישנתי ב-5:00 אז לא היה שום סיכוי שאני באמת אתעורר לפני 12:00 ואז קיצר, קמתי בבהלה מהמיטה ב-10:30, עשיתי חיפושים נמרצים אחרי השעון המעורר (לקח לי זמן עד שמצאתי אותו) קיצר בסוף השתקתי את הצלצול של השעון וחרפתי לי לעוד שעה וחצי עד כמעט 12:00. ומכאן מתחיל אחד הימים היותר עמוסים ומתישים שהיו לי לאחרונה: בהתחלה נסעתי להוסטל שגרים בו שני חניכים שלי כדי לאסוף משם אישורי הורים שלהם למחנה קיץ. משם נסעתי לצופים בשביל למסור שם את האישורים. תוך כדי הייתי צריך לעשות כמה שיחות טלפןון לקיבוצים באזור ולבקש מהם שיתנו לי חציר. (מי ששואל למה, אז אנחנו עושים בצופים במחנה קיץ חדר אוכל בסגנון "קיבוץ", אז החלטנו שאנחנו מביאים חציר לשם.. מור כבר תראה את זה) אח"כ באתי הביתה ולמדתי קצת ביולוגיה, ואח"כ הייתי צריך לנסוע ב-14:30 לבית של המורה הפרטית שלי לתנ"ך כי היה לי שיעור על 15:30. אח"כ למדתי עוד קצת ביולוגיה, ובסביבות 16:30 נסעתי לקניון אילון לקולנוע החדש שבנו שם, ודוגרי, היה ממש שו=וה. המסכים שם ענקיים והאולמות מרופדים ונקיים. ממש תענוג
גם הסרט שהלכתי אליו (איזה מין הורים) היה מ-ע-ו-ל-ה. גם צחקתי, גם בכיתי (טוב, כמעט בכיתי), גם התרגשתי וגם הייתי במתח. זה היה סרט שפשוט שילב את כל האלמנטים שצריכים להיות בכל סרט "על רמה". חזרתי בסביבות 19:00 הביתה, ואז למדתי שעה מתמטיקה (כדי לא להכשל מחר), ואח"כ הייתי צריך לסיים צ'ופרים ודברים לפעולות שהייתי צריך להכין למחנה קיץ. לקח לי איזה 3-4 שעות לסיים את הכל, וזהו, עכשיו אני פה מותש ברמות עומד להרדם על המקלדת. אני מחר למזלי אקום ב-10:30 ולא ב-6:30. למי שעוד לא יודע תמיד כשיוצאים למחנה קיץ אז עושים את זה בשעות ממש מוקדמות (שש/שש וחצי) ושנה שעברה ליהע יכולה להיות עדה לכך, כי באותו יום שיצאתי למחנה קיץ, התחברתי לכאן בשעה 6:00 בערך וכתבתי את ההודעה הזו ואת המגילה הזו ובאותו זמן ליהע היתה מחוברת, כי היא בדיוק עמדה 'ללכת לישון'
בכל מקרה, בגלל הבגרות מחר אז אני אקום לי רק ב-10:30, אסיים את הבגרות ב-13:30 ואז אני אסע למחנה רק ב-14:00 עם אוטובוס מיוחד לאנשים שנבחנים במתמטיקה. ד"א, אני מבקש ממכם בדיוק את אותה בקשה כמו שנה שעברה, את הבקשה הזו
בכל מקרה, אני מאוד אתגעגע לכולכם
(חוץ מלמור ולשרית שאני אראה אותן תוך כדי המחנה, את מור במחנה עצמו ואת שרית בשבת בהופעה של סאבלימינאל ורוני באותו יום שאני אסע הביתה כדי להביא את החניכים ביום למחרת) קיצר, אני חולעלכםםםםם

Ana Lyn Newkirk

New member
טוב, זו באמת הודעה אחרונה שלי

אני אוטוטו נוסע לביצפר לבגרות במתמטיקה, ואח"כ נוסע ישר למחנה קיץ. אני מאוד מקווה שתתגעגעו אליי
שתדעו לכם שאני חולעלכם
ו
למי שעוד עושה היום בגרות במתמטיקה

adii1201

New member
נסיעה טובה ולהתראות כי אני לא

אהיה פה... אה ובהצלחה...

למעלה