אולי מטוסים פרטיים ויאכטות?!
א איליה29 New member 12/5/13 #23 אם דוגמן חתיך ועשיר התחיל איתך ברכבת, אז אוליגרכים שנוסעים באוטובוס נשמע לי מאוד הגיוני.
צ צ ע ד New member 12/5/13 #24 תאר לך מה זה ואני עוד הולכת לסרב לחיזורים שלו. וחוץ מזה דירה בעתלית זה לא עשיר.
י ילד רע ומר New member 12/5/13 #25 וואללה צודק.. מצד אחד, צעד הביאה סיפור על חתיך בן 21 שמת לתקתק אותה. -כבוד. מצד שני, הביאה פומה מעשיה על לסבית כוסית שמתה לתקתק אותה. -זיקפה. אז מה אתה אומר? סתם שתיים שמפזרות סיפורי "אני כוסית"?
וואללה צודק.. מצד אחד, צעד הביאה סיפור על חתיך בן 21 שמת לתקתק אותה. -כבוד. מצד שני, הביאה פומה מעשיה על לסבית כוסית שמתה לתקתק אותה. -זיקפה. אז מה אתה אומר? סתם שתיים שמפזרות סיפורי "אני כוסית"?
P puma141 New member 13/5/13 #29 במקרה שלי קלעת.*היית מת* אבל אני שמחה ששמת לב לדקויות שקורות פה אני מותג! תבין..
X xvxxvx New member 13/5/13 #32 שומעת? החלטתי שאני אבוא איתך להצגה של יובל אבל בתנאי שלא תקשרי אותי אני אדם חופשי מידי בישביל קשירות וזה... ולא יהיה סקס אז תשכחי מלעשות את זה באמצע ההצגה מתי את קונה ת'כרטיסים?
שומעת? החלטתי שאני אבוא איתך להצגה של יובל אבל בתנאי שלא תקשרי אותי אני אדם חופשי מידי בישביל קשירות וזה... ולא יהיה סקס אז תשכחי מלעשות את זה באמצע ההצגה מתי את קונה ת'כרטיסים?
P puma141 New member 13/5/13 #33 יש..אלוהים תודה..תודה..! באיזה שעה משכיבים אותך לישון? יש הצגה ב-5 . זה בסדר או מאוחר לך?
P puma141 New member 13/5/13 #35 אני מתחשבת בך- ואתה יורד עלי.. סבבה! ובוא נפסיק לדבר על יובל המבולבל- כי עכשיו נדמה שיש לך קול כמו שלו..
אני מתחשבת בך- ואתה יורד עלי.. סבבה! ובוא נפסיק לדבר על יובל המבולבל- כי עכשיו נדמה שיש לך קול כמו שלו..