נסענו היום לחרמון

נסענו היום לחרמון

עם הילדים והיה פשוט תענוג, לסיום, סגרנו במסעדת בשרים ומה לעשות גם אכלתי בשר מצויין. דווקא לא חושבת שעברתי את הנקודות היום ואני אשקל מחר בבוקר לא שכחתי את השקילה שאמרנו ביום שלישי, פשוט לא היה זמן.... אולי נתחיל מחר(יום חמישי)???

EFRATY10

New member
בטלוויזיה אמרו שהיו אלפים בתור אתמול בחרמון.

שמחה שנהניתם.ירד שלג תוך כדי שהייתם שם?

אני לא מבינה על מה מדברים

היה אולי תור בעליה לרכבל אבל זה בגלל הגולשים (היו הרבה גולשי סנובורד). ממש לא הורגש לחץ, היה פנוי לגמרי והיה תענוג. אתמול שמענו את הכותרת הזאת ברדיו (בשידור החדשות של הטלויזיה) בעלי ואני הסתכלנו אחד על השני והיינו די בהלם. אבל ראית את הכתבה לפני כמה ימים שהתקשורת בעצם חיסלה את בית אורן???? אנשים משם אמרו שמה שנשרף זה רק רחוב אחד ורוב בית אורן בסדר. יש שם איזה אולם אירועים שביטלו לו את הכל והוא אמר, שהתקשורת חיסלה לו את העסק כי אמרו שבית אורן נשרף לחלוטין כשבפועל זה ממש לא נכון. הביאו לשם מלא מלא תרומות של בגדים וכו' ואין בכלל מה לעשות עם זה. אני כבר לא מאמינה לתקשורת בשיט.

בואי נראה

דלק (אנחנו מצפון הנגב, טנק דלק שלם)- 260 ש"ח בערך כניסה לאתר- 188 ש"ח השכרת מזחלות- 60 ש"ח קפה ובמבה- 8 ש"ח במבה וקפה לא יודעת אבל לצורך העניין נגיד 15 לאחד כפול 4- סה"כ עם הבמבה 68 ש"ח מסעדה- 370 ש"ח וואללה, צודקת.... חחח לא חשבתי על זה אבל נו, כמה פעמים עושים זאת... אולי פעם בשנה- שווה, היה מושלם. לא יצאנו לחופשה מלא מלא זמן, זה המינימום...

EFRATY10

New member
כרטיס בודד עלה 188 ש"ח או לכל המשפחה?

את צודקת,אם כבר יוצאים,נהנים מכל הלב ולא סופרים כל שקל.העיקר שנהניתם.

זה כרטיס לכל המשפחה. לי עלה 160 שקל כל המשפחה

לפני שנתיים. יכול להיות שנחזור על כך שנית. לפני זה אני צריכה נחיתה רכה אצל אמי ללילה כי כדי להגיע לקופות בשעה נורמלית צריך לצאת בשעה 4:00 לפנות בוקר מחיפה.

יעל י

New member
כל הכבוד על הספונטניות...

תגידי במבה לא כדאי לקחת מהבית? שמחה שנהנתם.שווה את זה.

חחח, לקחנו במבה והשארנו במכונית כי לא רצינו

לסחוב נו, לא נורא... זה לא קורה כל הזמן

למעלה