ריטה זה שיר גדולשיר
מחול מטורף ריטה
עשה:אפשר להגיד זה רשמי טסים עם הדיור לאתונה
פחות עסקתי בזה נדרשה סבלנות לארגן משהו. הכול נפתר היה לחץ קל
מאכל : נלך על מאפה קינמון.
תוכנית בואו לאכול אותי ראיתי הכוורת זה יפה . די הספקתי לראות דברים
שבוע הבא:
חודש חדש . זהו .
תודה ההתרגשות מתחילה עוד יהיו עוד דברים טיול דיור כי זה יותר עצמאות כמובן.ריטה זה שיר גדול
בשעה טובה לך על ההכנות לאתונה
מאפה קינמון טעים
שבת שלום
לא, אני מרגיש מצוין. לא רציתי כל כך. אין סיבה מיוחדתרק בריאות מה קרה לא מרגיש טוב?
נו איך היה הטיול מה עשיתם רק כניסה למים?
ואיך שרדת שם את החום כול הכבוד על זה ולקחת יום חופש ? או שזה חצי יום.לא, אני מרגיש מצוין. לא רציתי כל כך. אין סיבה מיוחדת
הטיול היה מצוין ונהניתי. רוב הטיול היה בכניסה למים באמת
הום היה צ]פוי כי זה אזור כזה והכינו אותנו מראש לזה. לבשתי כובע כל השעות עד החזרה הביתה ולקחתי יום חופש שלם. לא הייתי ביום שלישי בעבודהואיך שרדת שם את החום כול הכבוד על זה ולקחת יום חופש ? או שזה חצי יום.
סבבה לגמרי.הום היה צ]פוי כי זה אזור כזה והכינו אותנו מראש לזה. לבשתי כובע כל השעות עד החזרה הביתה ולקחתי יום חופש שלם. לא הייתי ביום שלישי בעבודה
ואיך שרדת שם את החום כול הכבוד על זה ולקחת יום חופש ? או שזה חצי יום.
תודהסבבה לגמרי.
בכייףתודה
כמה שעות מהבוקר עד הערב אם בסדר לשאולהום היה צ]פוי כי זה אזור כזה והכינו אותנו מראש לזה. לבשתי כובע כל השעות עד החזרה הביתה ולקחתי יום חופש שלם. לא הייתי ביום שלישי בעבודה
מ- 9 בבוקר עד 2 ומשהו בצהריים.כמה שעות מהבוקר עד הערב אם בסדר לשאול
כמה שעות מהבוקר עד הערב אם בסדר לשאולהום היה צ]פוי כי זה אזור כזה והכינו אותנו מראש לזה. לבשתי כובע כל השעות עד החזרה הביתה ולקחתי יום חופש שלם. לא הייתי ביום שלישי בעבודה
מ- 9 בבוקר עד 2 ומשהו בצהריים.
בכייףתודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.