אוהב את שני השירים אבל יותר את מלך המגרש של איילמלך המגרש איל גולן+מה ששרתי בקריוקי
נתתי לי חיי
טוב:ארגנתי ערב קריוקי קבלתי מחמאות. סך הכול נחמד
פחות החום בלתי נסבל , היה לי שיחה קצת בינונית אני אשתדל יותר
מאכל:טחינה
תוכנית שמחה שאורנה בנאי לא נכשלה במטבח המנצח
שבוע הבא שירד החום.
למה כי השיר חרוש?אוהב את שני השירים אבל יותר את מלך המגרש של אייל
כל הכבוד על הארגון של הערב הקריוקי ויה שקיבלת מחמאות
טחינה יופי של מאכל וגם בריא מאד
אני דווקא לא רוצה שהחום יירד אבל מבין ללבך, אסור להיות בחוץ הרבה שעות חשוף לשמש
גם וגם לתחושתי שיר נחמד+ ולא מעבר לזה. לכוורת יש שירים יותר חזקיםלמה כי השיר חרוש?
יופיגם וגם לתחושתי שיר נחמד+ ולא מעבר לזה. לכוורת יש שירים יותר חזקים
ודווקא מלך המגרש שיר יותר אהוב עליי ויותר מיוחד מתקופת פאר המוסיקה הים תיכונית של אייל
לא היו צריכים לייצג בשיר הזה מי היית בוחר במקוםיופי
לא הבנתי את השאלה כל כך.... למה התכוונת?לא היו צריכים לייצג בשיר הזה מי היית בוחר במקום
בשיר ארוויזון שהם יצגו במי היית בוחרלא הבנתי את השאלה כל כך.... למה התכוונת?
לא יודע... אין לי תשובה חד משמעיתבשיר ארוויזון שהם יצגו במי היית בוחר
אוקילא יודע... אין לי תשובה חד משמעית
לא זכור לי שהשיר כול כך הצליחגם וגם לתחושתי שיר נחמד+ ולא מעבר לזה. לכוורת יש שירים יותר חזקים
ודווקא מלך המגרש שיר יותר אהוב עליי ויותר מיוחד מתקופת פאר המוסיקה הים תיכונית של אייל
איזה מהם? של כוורת? שיר השנה במצעד השנתי של הגל הקל קול ישראל(רשת ב')לא זכור לי שהשיר כול כך הצליח
מלך המגרשאיזה מהם? של כוורת? שיר השנה במצעד השנתי של הגל הקל קול ישראל(רשת ב')
הצליח בגלגלצ אבל פחות מהלהיטים: "לב חולה", "בעירי" ובעיקר "הסתכלי אליי"מלך המגרש
לא ראיתי את הראיוןשיר: לא מפסיקים לשקר- ליבי פנקר- שיר השנה שלי.
קורא לי בלילה- רוני דלומי
אגו- יובל גולד
טוב: בעבודה הכל נכון ובקרוב אולי אקבל הטבה קטנה, מוסיקה שעשתה לי את הזמן יותר קל. שמח שגדי אייזנקוט מקים מלגה בראשו- כנראה אצביע עבורו.
פחות: מאד רוצה לקוות לטוב ולהיות אופטימי אבל המדינה עדיין... לא עושה כלום עבור אזרחיה
מאכל: גבינה לבנה, צ'יפס, שניצל עגל וינאי
תוכנית\סרט: מה היה שם עם ארז טל וצדי הרפתי- האדם הזה עבר דברים לא קלים והוא נשאר אדם מקסים
מה מחכה לו שבוע הבא: עבודה, מחכה לבשורות טובות והכי לשירים ובראשם ליהי טולדנו עם השיר החדש
ראיון מאד מיוחד וכן חידש, לא אעשה ספויילרים ולא אגלה מה היה בתוכנית. בגדול, האיש עבר דרך קשה וארוכה ואני אוהב אותולא ראיתי את הראיון
סיפר משהו חדש
יפה שאתה מתחבר לצדי צרפתי
איסה הטבה אם בסדר לשאול.
כול הכבוד בהחלט הישגראיון מאד מיוחד וכן חידש, לא אעשה ספויילרים ולא אגלה מה היה בתוכנית. בגדול, האיש עבר דרך קשה וארוכה ואני אוהב אותו
הטבה שאני אקבל הגדלה והעלאה בשכר אבל זה לא סופי עדיין. מחכה לראות אם יש על כך הסכמה בין קופת חולים לבין החברה שמעסיקה אותי- המשקם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.