בחרת כמו תמיד שירים מקסימים, אני אוהב את גוונים ואת השיר את ואני והרוח וכמובן אהבה קצרהגוונים דודו דכאי
את אני והרוח הפרברים
אהבה קצרה מאיר בנאי
טוב: האירוע קרוב מתמיד מה שנדחה בגלל המלחמה שזה הרבה יותר משמח. ואתמול הכנו כול מיני הכנות לאירוע. אז יש התרגשות בהחלט
פחות טוב יש הדברה ובגלל שמכול מיני אילוצים אצטרך לא להיות בדירה עד שיגמר נבחר ביום קצת בעיתי אבל אתגבר. מצד שני הדברה זה חשוב. וזהו ברגיל קצת עייפות.
מאכל: חזה עוף .
תוכנית המטבח המנצח רציתי שדנה תזכה באסה
שבוע הבא די רגיל ולהיות אחרי ההדברה
הכי אוהב בביצוע של חוה אלברשטיין מהאלבום "מירדף" וגם של דודו זכאיאיזה ביצוע יותר אוהב בשיר גוונים
דודו זכאיהכי אוהב בביצוע של חוה אלברשטיין מהאלבום "מירדף" וגם של דודו זכאי
ואת? מה הביצוע המועדף?
שיר עצוב קצתדודו זכאי
דווקא אופטימי ונעים בעיניי. לא מפריע לי המילים שלו. מה שכן, הביצוע של הגבעטרון משעמם אותי באופן אישי- לא מת עליהםשיר עצוב קצת
סבבהדווקא אופטימי ונעים בעיניי. לא מפריע לי המילים שלו. מה שכן, הביצוע של הגבעטרון משעמם אותי באופן אישי- לא מת עליהם
קריוקי? נחמד, אף פעם לא ניסיתי האמתמה דעתך על קריוקי
יפה טוב שעבר שבוע טובמסכם שבוע:
שיר: אלתהמוזות- דפנה דקל
יש לי סימן- דניאל וויס
הוא כותב לי מאמי- דיקלה
טוב: עבר בנועם ומוסיקהשמלווה, חוזר לאנרגיות טובות בעבודה במיוחד היום
משהו פחות טוב: איך יום עובר והחטופים לא פה וראש הממשלה נתניהו נמצא בשלטון- לא ברור לי
מאכל: שניצל, פירה
סרט\תוכניות: רוקדים עם כוכבים- רוני וקארין הפייבוריטיות שלי וגם שחר
מה מחכה לו בשבוע הבא: עבודה, שירים חדשים ובכלל שיהיה שינוי בארץ מבחינה שלטונית וחברתית.
תודה רבהיפה טוב שעבר שבוע טוב
איך מתמודד עם החום הגדול
איך רוני בתוכנית אני לא צופה סתם מענין אם מותר לשאול
www.mako.co.il
מתאים לה ריקוד?תודה רבה
איך מתמודד? פשוט שם מזגן עד ש-קר לי. אין לי התמודדות מיוחדת במקרה הזה. חוץ מזה שאני לא נמצא בשמש כמעט.
רוני הפציצה מפציצה וקיבלה על הריקוד האחרון 40 נקודות- שזה אומר ציון מושלם
![]()
רוקדים עם כוכבים עונה 4 - קטעים קצרים | +12
קטעים קצרים מתוך רוקדים עם כוכבים עונה 4. 21 מפורסמים עולים לרחבה לתחרות ריקודים לצפייה ישירה ב+12www.mako.co.il
מאד מתאים, היא גם חרוצה ומביאה הרבה כוח ורגש. תמיד היו לשופטים בריקודים קודמים הערות. הפעם זה היה מושלםמתאים לה ריקוד?
יפהמאד מתאים, היא גם חרוצה ומביאה הרבה כוח ורגש. תמיד היו לשופטים בריקודים קודמים הערות. הפעם זה היה מושלם
מטורף ממשתודה רבה
איך מתמודד? פשוט שם מזגן עד ש-קר לי. אין לי התמודדות מיוחדת במקרה הזה. חוץ מזה שאני לא נמצא בשמש כמעט.
רוני הפציצה מפציצה וקיבלה על הריקוד האחרון 40 נקודות- שזה אומר ציון מושלם
![]()
רוקדים עם כוכבים עונה 4 - קטעים קצרים | +12
קטעים קצרים מתוך רוקדים עם כוכבים עונה 4. 21 מפורסמים עולים לרחבה לתחרות ריקודים לצפייה ישירה ב+12www.mako.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.