מיד אקשיב לשיר החדש של דודו טסה, אחד האומנים שאני מתאהב בוהחדש של דודו טסה
עשה: אני התחלתי לתכנן ודי אופטימית שיצליח לי , היה ימים הספקתי בהם דברים למרות שלא הייתי בטוחה .
פחות: היה לי קצת תקלות בפלאפון לא נוראיות היו קצת מעצבנות ותוקנו. אוטובוס שפחות הגיע בבוקר שהייתי צריכה להגיע לעבודה קצת מבאס
מאכל: פסטה ברוטב.
אני חזרתי לראות האח הגדול.
חג אצלנו אצל דודה לא יודעת אם אעשה עוד משהו. כרגע בקלאסי אפשר לומר.
כמה אוהב את החגמיד אקשיב לשיר החדש של דודו טסה, אחד האומנים שאני מתאהב בו
לתכנן זה טוב ואופטימיות זה חשוב אז מאחל בהצלחה!
פסטה ברוטב זה עסיסי ומעולה
שיהיה לך בכיף בחג ותבלי בנעימים
מאד אוהב, ללאספק החג שלוקח את המקום הראשון בחגי ישראל כולל יום העצמאות וחנוכה ופורים.כמה אוהב את החג
משמח שנתת צאנס לדודו טסה
יפהמאד אוהב, ללאספק החג שלוקח את המקום הראשון בחגי ישראל כולל יום העצמאות וחנוכה ופורים.
חשבתי שתעקןב אחרי רוני דלומימסכם שבוע:
שיר: נוף נמחק ומתרוקן- סהר טוויטו
מה שמשאיר אותנו כאן- עידן מלכה
לא מקשיבה- שירה זלוף
טוב: הרבה שירים חדשים ומעולים
משהו פחות: עומס בעבודה לעיתים וגם המצב של המדינה
מאכל: חביתה עם בצל
סרט\תוכנית: לא ראיתי כלום וגם לא היה משהו ברדיו ממש שווה הפעם
מה התוכניות לחג- או שלא .מציינים: בחג נהיה אצל ההורים כל האחים וגם בת הזוג של אחי, אחותי תבוא עם גיסי והאחיינית המתוקה. נעשה ארוחת חג משפחתית ונקווה לטוב
למה הכוונה? ראיתי קצת את הסרטון עם הריקודים שלה עד עתה. היא רקדנית ללא ספק טובה מאד ומגיע לה לזכות.חשבתי שתעקןב אחרי רוני דלומי
עם לא עוקב אחריה בתוכניתלמה הכוונה? ראיתי קצת את הסרטון עם הריקודים שלה עד עתה. היא רקדנית ללא ספק טובה מאד ומגיע לה לזכות.
עוקב אחריה אך לא צופה בתוכנית.עם לא עוקב אחריה בתוכנית
בטח מאוחר וארוךעוקב אחריה אך לא צופה בתוכנית.
זאת לא הסיבה אצלי. פשוט פחות חשוב ומעניין הריאליטי מכל סוג. אני אומר את האמת, צריך שישדרו תכנית אחרים בטלביזיה. אני רוצה תוכניות יותר טובות כמו בעבר שהיה מקום לתוכניות אירוח וראיונות, שעשועונים כמו מי רוצה להיות מיליונר וגלגל המזלות. וגם תוכניות מוסיקה כגון תוסס, עד פופ וכיוצא בזה.הפרסומות מתישות
סבבהזאת לא הסיבה אצלי. פשוט פחות חשוב ומעניין הריאליטי מכל סוג. אני אומר את האמת, צריך שישדרו תכנית אחרים בטלביזיה. אני רוצה תוכניות יותר טובות כמו בעבר שהיה מקום לתוכניות אירוח וראיונות, שעשועונים כמו מי רוצה להיות מיליונר וגלגל המזלות. וגם תוכניות מוסיקה כגון תוסס, עד פופ וכיוצא בזה.
בעיקרון אוהב את כל מאכלי חג השבועות ובעיקר רביולי עם גבינה, קרפלך מתוק או פאפאנאש שזה גם משהו עם גבינה ומתוק יחסית. סלט יווני כמובן בטוח נעשה ותהיה גם עוגת טרמיסו.יש מאכל חג שאוהב במיוחד או שאתם מכננים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.