בחירות מעלפות של שירים בחרת- חזיון מקומי אדיר וגם מיליארד טועים.שיר ריטה חזיון מקומי
מליון טועים אביב גפן
השבוע לא דהיה לא טוב לא משהו בולט חזרתי לשגרה מלאה, הייתי בחוגים שלא הייתי בהם הרבה זמן. ואתמול פעילות שאני אוהבת שהתקיימה גם סוג של חוג שכזה . שזה תקופתי.
פחות טוב: לא תמיד עדין חזרתי לשעות השיינה לא מצליח לי כמו פעם.ואתמול היה לי קצת עומס.
מאכל:גלידה
מחכה: שמחה שהחום חוזר אני אתחיל להתלבש בגדים קצרים עד עכשיו עוד לא לגמרי.בלג עומר כנראה לא אעשה משהו.
תוכנית ראיתי את התוכנית עם גלי עטרי היה מענין מאוד.
היו שם קטעים נדירים שלא הכרתיבחירות מעלפות של שירים בחרת- חזיון מקומי אדיר וגם מיליארד טועים.
נהנית בחוגים?
מבאס לא להירדם בלילה... יש לך דרך לעזור לגוף להתעייף? כי לפעמים הגוף לא מספיק עייף
גלידה זה טוב
אני עברתי לבגדים קצרים בעיקר חולצות. כבר סידרתי את בגדי הקיץ שלי
תוכנית מקסימה התוכנית של רועי בר נתן, מאד נהניתי מהתוכנית שלו עם הגברת עטרי. תודה שהמלצת לי עליה!!
,הקטע המועדף עליי זה ללא ספק המחרוזת של שירי גלי מפי גיא מזיג ורועי בשלוש דקות. גם אהבתי שהוא הראה שגלי גם הקליטה שירים שפחות מכירים כמו: אבק זהוב, קח אותי הביתה. פרט מעניין? ידעתי כמעט הכל אבל הופתעתי שהיא לא הגיעה לצילומי השיר "כותונת פסים". כמובן ידעתי שהיא היתהצריכה להיות הסולנית של גזוז אבל לא ידעתי שהיא הקליטה איתם סקיצות ל"שטה הספינה אל הים" ולא ידעתי למה היא סירבה, אם כי ידעתי שעד 1979 היא היתה דיילת.היו שם קטעים נדירים שלא הכרתי
מה הקטע המועדף עליך מהתוכנית
שהכי הרשים
והאם גילית פרט מידע מענין
אני הופתעתי,הקטע המועדף עליי זה ללא ספק המחרוזת של שירי גלי מפי גיא מזיג ורועי בשלוש דקות. גם אהבתי שהוא הראה שגלי גם הקליטה שירים שפחות מכירים כמו: אבק זהוב, קח אותי הביתה. פרט מעניין? ידעתי כמעט הכל אבל הופתעתי שהיא לא הגיעה לצילומי השיר "כותונת פסים". כמובן ידעתי שהיא היתהצריכה להיות הסולנית של גזוז אבל לא ידעתי שהיא הקליטה איתם סקיצות ל"שטה הספינה אל הים" ולא ידעתי למה היא סירבה, אם כי ידעתי שעד 1979 היא היתה דיילת.
גם יפה. כמובן יש את הקטע של שוש ביוטיובאני הופתעתי
ואני בניגוד עליך יותר התרגשתי משוש עטרי והקטע ברחוב סומסום עם יונה עטרי
איזה שיר זהגם יפה. כמובן יש את הקטע של שוש ביוטיוב
זזאת שאלה?או שהתכוונת שאת אוהבת אותו ?איזה שיר זה
איך נקרא השירזזאת שאלה?או שהתכוונת שאת אוהבת אותו ?
אה הבנתי. "בוקר חדש" שכתבה מילים נילי אהרונוביץ' והלחינה לאה שבתאיך נקרא השיר
תרגיש טובמסכם שבוע חביב
שיר: זה מתהפך עליי- מיקה קרני
מוכר הקסטות- אייל גולן
חוזרת- אבי טולדנו
רק שתבואי- קרן פלס
טוב: בעבודה היה עומס שעמדתי בפניו. +הקשבתי לאלבום הדתי יהודי של מיקה קרני "קול דודי" מלפני 13 שנה. אלבום מקסים שלא ממש זכה לחיבוק והוא ממש ראוי לטעמי.
משהו פחות טוב: הרבה חוסר ריכוז שהיה לי היום בעבודה ולא הייתי במיטב הכוחות שלי
מאכל:שניצל, מרק שעועית עם ירקות- אני מאד אוהב מרקים בקיץ
סרט\תוכנית: מה זה היה עם רועי בר נתן מארח את גלי עטרי
מה מחכה בשבוע הבא: עבודה, שגרה, שירים חדשים ולבדוק את האלבום החדש של ליבי פנקר ואבי טולדנו.
תודהתרגיש טוב
תרגיש טוב
איל לא יודעת נחמד לא מזיקמסכם שבוע חביב
שיר: זה מתהפך עליי- מיקה קרני
מוכר הקסטות- אייל גולן
חוזרת- אבי טולדנו
רק שתבואי- קרן פלס
טוב: בעבודה היה עומס שעמדתי בפניו. +הקשבתי לאלבום הדתי יהודי של מיקה קרני "קול דודי" מלפני 13 שנה. אלבום מקסים שלא ממש זכה לחיבוק והוא ממש ראוי לטעמי.
משהו פחות טוב: הרבה חוסר ריכוז שהיה לי היום בעבודה ולא הייתי במיטב הכוחות שלי
מאכל:שניצל, מרק שעועית עם ירקות- אני מאד אוהב מרקים בקיץ
סרט\תוכנית: מה זה היה עם רועי בר נתן מארח את גלי עטרי
מה מחכה בשבוע הבא: עבודה, שגרה, שירים חדשים ולבדוק את האלבום החדש של ליבי פנקר ואבי טולדנו.
איך האלבום כמה מצליח?איל לא יודעת נחמד לא מזיק
האלבום יחסית מצליח מאד. בהשמעות ובצפיות הוא מצליחאיך האלבום כמה מצליח?
אלבום אדיר, לא יודע אם תאהבי כי הוא פרוייקט שהלחינה את השירים מתוך מגילת "שיר השירים".האלבום של מיקה מומלץ דווקא אותו לא מכירה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.