שוב- ביצוע יפה שלו עם חוה אלברשטיין וגם השיר של בן ארצי מדהיםאריק סיני-שוב
בן ארצי השיר על מתן
טוב:הלכתי לאריק סיני היה הופעה יפה.סיימתי לסדר ארון קיץ.
פחות שהשריפות יותר הבהילו כמובן,לא יצאתי בעצמאות. היה פקקים יותר בעצמאות.היה קצת לחץ בעבודה קבלתי קצת ביקורת תיקנתי מה שיכולתי.
מאכל נקנקיות, ציפס , וחומוס.
תוכנית לא ממש ראיתי גם התעדכנתי על מצעד אהוד לא לגמרי זה שעדכנת עזר לי להתעדכן.ללא צפיתי נראה גם בקאלסי במשואות
שבוע הבא:מתחילים לחזור לשגרה , לראות את דודה שחזרה .זהו.
אתה חושב שאלה מסקרנת הקול שלו נשאר אותו דבר?שוב- ביצוע יפה שלו עם חוה אלברשטיין וגם השיר של בן ארצי מדהים
שמח בשבילך שהלכת להופעה שלו
שיהיה סופשבוע נעים
שאלה מעניינת. אני לא חושב שהוא נשמע כמו בימי האייטיז מפואר אבל עדיין הקול שלו יפה מאדאתה חושב שאלה מסקרנת הקול שלו נשאר אותו דבר?
אלו שירים שהוא לא שר מעולים אחד אחדשאלה מעניינת. אני לא חושב שהוא נשמע כמו בימי האייטיז מפואר אבל עדיין הקול שלו יפה מאד
ושיר אהוב? 1. המשורר
2. שלוםלךתקווה עצובה
3. ילד ירוק
ויש עוד רשימה ארוכה של שירים אהובים עליי
אריק לגמרי!היא לא דומה באיזה ביצוע מעדיף
ארקדי או אריק
אני בתיקואריק לגמרי!
ארקדי טוב, אני יכול להבין. פשוט הקול של אריק סיני יותר מושך אותי מהקול של ארקדי. ודווקאהלארקדי היו כמה שירים שאהבתיאני בתיקו
יופיארקדי טוב, אני יכול להבין. פשוט הקול של אריק סיני יותר מושך אותי מהקול של ארקדי. ודווקאהלארקדי היו כמה שירים שאהבתי
אריק:שאלה מעניינת. אני לא חושב שהוא נשמע כמו בימי האייטיז מפואר אבל עדיין הקול שלו יפה מאד
ושיר אהוב? 1. המשורר
2. שלוםלךתקווה עצובה
3. ילד ירוק
ויש עוד רשימה ארוכה של שירים אהובים עליי
ערב מול הגלעד- אצלי מקום 50 בערך, מעדיף אחרים שלו כמו גן השקמיםאריק:
1. ערב מול הגלעד
2. דרך הכוכרגר
3.בסוף מעגל
גן השקמים איזה מקום?ערב מול הגלעד- אצלי מקום 50 בערך, מעדיף אחרים שלו כמו גן השקמים
דרך הכורכר ובסוף מעגל מושלמים
מקום 10 בערךגן השקמים איזה מקום?
יש הרבה ביצועים לשירמקום 10 בערך
לא ראית בסוף משדרי עצמאותשיר: עכשיו הלב מוכן- גלי עטרי
שיר בכיף- קורין אלאל
חגיגה בצמרת- נורית גלרון
מלכת הלבבות- עדן בן זקן
טוב: עולם המוסיקה מתעורר עם שירים חדשים
משהו פחות טוב: לא בא לי להמשיך לדבר כאן על זה, הארץ הזאת פצועה ומדממת
מאכל: סלט ירקות
סרט\תוככנית: אין
מה בשבוע הבא: לא מחכה למשהו מיוחד. שירים, מוסיקה ובתקווה שמשהו יהיה יציב
לא, מצטער. לא היה משהו שעניין אותי, ראיתי פודקאסט מעניין עם אילנית. מעבר לזה לא ראיתי כלום בעצמאות.לא ראית בסוף משדרי עצמאות
מה עשית בעצמאות בסוף?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.