בסוף לא עשית על האש? גם אני בדעה שלך לא משהו מענין בעצם לדעתי לא שדרו בגלל השריפות. יש מצב.
A ady18 Well-known member 6/5/25 #10 בסוף לא עשית על האש? גם אני בדעה שלך לא משהו מענין בעצם לדעתי לא שדרו בגלל השריפות. יש מצב.
F feldman89 Well-known member 6/5/25 #15 נכתב ע"י ady18: בסוף לא עשית על האש? גם אני בדעה שלך לא משהו מענין בעצם לדעתי לא שדרו בגלל השריפות. יש מצב. לחץ כדי להרחיב... כן, עשינו על האש . אבל לא הרגשתי את החג לאור השריפות והמצב הקיים
נכתב ע"י ady18: בסוף לא עשית על האש? גם אני בדעה שלך לא משהו מענין בעצם לדעתי לא שדרו בגלל השריפות. יש מצב. לחץ כדי להרחיב... כן, עשינו על האש . אבל לא הרגשתי את החג לאור השריפות והמצב הקיים
A ady18 Well-known member 6/5/25 #17 נכתב ע"י feldman89: כן, עשינו על האש . אבל לא הרגשתי את החג לאור השריפות והמצב הקיים לחץ כדי להרחיב... היה קשוח השנה
נכתב ע"י feldman89: כן, עשינו על האש . אבל לא הרגשתי את החג לאור השריפות והמצב הקיים לחץ כדי להרחיב... היה קשוח השנה
F feldman89 Well-known member 6/5/25 #19 נכתב ע"י ady18: היה קשוח השנה לחץ כדי להרחיב... בהחלט, צריך לקוות לעתיד טוב יותר אבל עם המצב שיש קשה לראות אור בקצה המנהרה.
נכתב ע"י ady18: היה קשוח השנה לחץ כדי להרחיב... בהחלט, צריך לקוות לעתיד טוב יותר אבל עם המצב שיש קשה לראות אור בקצה המנהרה.
A ady18 Well-known member 6/5/25 #20 נכתב ע"י feldman89: בהחלט, צריך לקוות לעתיד טוב יותר אבל עם המצב שיש קשה לראות אור בקצה המנהרה. לחץ כדי להרחיב... אצן
נכתב ע"י feldman89: בהחלט, צריך לקוות לעתיד טוב יותר אבל עם המצב שיש קשה לראות אור בקצה המנהרה. לחץ כדי להרחיב... אצן