אוהב את כמה חם וחום יולי וגם את הענבים טובים. שמח בשבילך עח ההתקדמות וסחתיין עלייך.כמה חם- אריק
חום יולי אוגוסט שלמה
הענבים טובים אילנית
שבוע לא רע אומרים שאני מתקדמת הצלחתי לסדר חדר טוב יותר , פגישה שהחמיאו לי, בישלתי עם אמא
היה כייף, ואני מוכנה למופע כמו כן. כפי שנאמר לי וגם אהבתי את סיום סדנת הגינון.
פחות טוב לא קרה מיוחד. המדפסת פחות בעבודה מעבר לכך לא מיוחד יחסית. היה לי שבוע יחסית לא רע.
מאכל: שניצל, אורז.
מחכה למופע ומתרגשת כמובן.
תוכנית הסדרה 80 וארבע
פעם היו שירי קיץ גם ברמה גבוהה ולא רק שטחי שיותר אחרי כמה חודשים ולא יזכרו בהם חבל בעיניש
אוהב את כמה חם וחום יולי וגם את הענבים טובים. שמח בשבילך עח ההתקדמות וסחתיין עלייך.
יו
אין מה לעשות עם זה, הכתיבה והגישה למוסיקה השתנו בישראל וזה תהליך של 30 שניםפעם היו שירי קיץ גם ברמה גבוהה ולא רק שטחי שיותר אחרי כמה חודשים ולא יזכרו בהם חבל בעיני
מה הכוונה ?אשמח להסבראין מה לעשות עם זה, הכתיבה והגישה למוסיקה השתנו בישראל וזה תהליך של 30 שנים
אגיד את זה במילים אחרות: קודם כל הכתיבה וצורת השפה השתנתה ללא היכר. הכתיבה היום היא בדר"כ אישית או נוגעת לבעיות של האדם היחיד. בעבר כתבו על אנחנו, אתם, הם וגם על הארץ ועל נושאים חברתיים או על דמויות שלא ממש ידעו מי הם. היום הכתיבה היא רק אישית. גם במוסיקה הדברים השתנו מאד, העיבודים לא הכי עשירים בכל הקשור בשימוש בכלי נגינה ותזמורות כמו שהיה בעבר. הסאונד העכשווי הוא יותר רזה וחיוור או עיבודים ממוחשבים ומתוכנתים. גם חלק מהזמרים היום גם פחות משתמשים במנעד הקולי, פוחדים להביא ביצועים קוליים רחבים ומרשימים. שוב, לא כולם אבל הרבה לא מגיעים למיצוי היכולת הקולית מחשש שזה לא עכשווי או לא מקובל כיום להפגין קול גדול. השירה היום יותר קטנה ועצורה וממותנת.מה הכוונה ?אשמח להסבר
ושאלה אליך איל גולן שינה את עצמו בטרנד העכשווי?אגיד את זה במילים אחרות: קודם כל הכתיבה וצורת השפה השתנתה ללא היכר. הכתיבה היום היא בדר"כ אישית או נוגעת לבעיות של האדם היחיד. בעבר כתבו על אנחנו, אתם, הם וגם על הארץ ועל נושאים חברתיים או על דמויות שלא ממש ידעו מי הם. היום הכתיבה היא רק אישית. גם במוסיקה הדברים השתנו מאד, העיבודים לא הכי עשירים בכל הקשור בשימוש בכלי נגינה ותזמורות כמו שהיה בעבר. הסאונד העכשווי הוא יותר רזה וחיוור או עיבודים ממוחשבים ומתוכנתים. גם חלק מהזמרים היום גם פחות משתמשים במנעד הקולי, פוחדים להביא ביצועים קוליים רחבים ומרשימים. שוב, לא כולם אבל הרבה לא מגיעים למיצוי היכולת הקולית מחשש שזה לא עכשווי או לא מקובל כיום להפגין קול גדול. השירה היום יותר קטנה ועצורה וממותנת.
גם הוא אייל גולן הלך בתלם הטרנד העכשווי אם משווים בין העיבודים של באלבומים הישנים לבין החדשים. יש פחות כלי נגינה בעיבודים לשיריו החדשים. וחבל שכך.....ושאלה אליך איל גולן שינה את עצמו בטרנד העכשווי?
או אצלו אין שינוי
והאומנים הוותיקים שומרים על הקו הישן?גם הוא אייל גולן הלך בתלם הטרנד העכשווי אם משווים בין העיבודים של באלבומים הישנים לבין החדשים. יש פחות כלי נגינה בעיבודים לשיריו החדשים. וחבל שכך.....
שאלה טובה, אני מצאתי שרוב הוותיקים כמו שלמה, דני רובס ואחרים משתדלים לשמור על עיבודים עם כלי נגינה.והאומנים הוותיקים שומרים על הקו הישן?
שיהיה בהצלחה בעריכת הספר החדש!! שיר חביב בחרת, אני לא משתגע עליה מוסיקלית אבל זה חביבשיר: Dua Lipa -Dance The Night
טוב השבוע: אימוני פילאטיס. אני עושה שלושה בשבוע. הראשון היה פשוט רצח, במובן החיובי של המילה
פחות טוב: החום. ככל ששוהים במקום ממוזג, זה יותר טוב.
מאכל: קיש בטטה ממסעדה-קפה בשם פטיסרי
סרט: צפייה שנייה בבעלי ברית של רוברט זמקיס (במאי בחזרה לעתיד ורוג'ר ראביט), בכיכובם של בראד פיט ומריון קוטיאר. מומלץ מאוד, למי שטרם ראה.
תוכנית: שישה אפסים (כאן 11), השוטרים (קשת 12), עצבים (נטפליקס)
מה מחכה לו: היום התחלתי בעריכת ספר חדש
תוכנית ישנה מלפני 20 שנים. ראיתי את הפרק הזה כי צדי התארח השבוע אצל רוני קובן חשיחה אישית. מומלץ לצפות בלגעת ברוח. יואב גינאי היה המראייןמבאס לא להרדם
איך היה לגעת ברוח תוכנית חדשה/ ישנה?
ראיתי גם וגם. צדי אדם מעניין ותרם לרבות לאומנים. במאי חשוב בתאטרון ובבידור. היה מרתקראית גם קובן ?איך היה
או לגעת ברוח?
כן. סיפר שאמא שלו הביולוגית לא גידלה אותו למרות שיצא לו לפגוש אותה. בבית שלו בתור ילד לא חיבקו ולא נישקו אותה כמעטסיפר משהו חדש שלא ידענו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.