שיר טוב של אברהם טלשיר מי לא יבוא אברהם טל
היה שבוע מאוד הרבה דברים יצאתי בו הרבה,קבלתי הערכה במשהו בעבודהה
לא חסר שבוע שוב לחוץ עמוס.הוצאות כלכלי קצת לא מאוד.
תוכנית: פאור קאפאל עדין ועצוב שחני עזבה לא נשארתי למונדיאל הקפדתי על שעות שינה וכבר מיצה את עצמו בניגוד לאחרים.
מאכל: לביבות ירק ,פלפל ממולא .
שבוע הבא בתשעה באב אין תוכניות כאמור לא אעבוד מתאים לי קצת חופש שבוע קצת יותר קל.ואולי אהיה פחות בדירה נראה ונחליט.
אתה אוהב גם את השילוב של אברהם טל ובניה ברבי?שיר טוב של אברהם טל
שמח שאת מקבלת הערכה בעבודה, זה דבר חשוב
לביבות ירק ופלפל ממולא זה יופי
תהני בחופש ותנוחי
אתה אוהב גם את השילוב של אברהם טל ובניה ברבי?שיר טוב של אברהם טל
שמח שאת מקבלת הערכה בעבודה, זה דבר חשוב
לביבות ירק ופלפל ממולא זה יופי
תהני בחופש ותנוחי
איך התוכנית?מסכם שבוע:
שיר: אל תאמיני- איה כורם- זמרת מדהימה
הקיץ עבר- רמי קליינשטיין
טוב: עבר לי מהר ובהרבה עשייה,
ביליתי בים עם החבר'ה הדיירים ביום שבת בחוף נאד בקרית חיים. היה מהנה וכיף
פחות: לא הספקתי לשמוע שירים חדשים בכלל ולא להיות במחשב
מאכל: אורז עם בשר עוף
סרט\תוכנית: אלבומי מופת עם יאיר קלינגר, מזל טוב הוא בן 80
מה בשבוע הבא: עבודה, שירים חדשים ומקווה שארגנטינה תיקח את המונדיאל ולא ספרד האנטישמית.
תוכית מצוינת, אהבתי אאת השירים כמו: אדמה, הביתה, חלומות ועוד....אתה אוהב גם את השילוב של אברהם טל ובניה ברבי?
איך התוכנית?
איך היה בים מה עשיתם רק הייתם בחוף או גם הייתם בים עצמו
שירים יפים כאמורתוכית מצוינת, אהבתי אאת השירים כמו: אדמה, הביתה, חלומות ועוד....
בים נהנינו. הלכנו ועשינו הליכה לאורך בחוף וקצת נכנסנו למים טיפה
תוכית מצוינת, אהבתי אאת השירים כמו: אדמה, הביתה, חלומות ועוד....אתה אוהב גם את השילוב של אברהם טל ובניה ברבי?
איך התוכנית?
אין לי משהו בממיוחד, אעבוד רגיל ואעשה משימות רגיל בדיור. השבוע יהיה שבוע ללא אירועיםומה אצלך תעשה בתשעה באב בדיור\בבית בטח צתעבוד רגיל?
שירים יפים כאמורתוכית מצוינת, אהבתי אאת השירים כמו: אדמה, הביתה, חלומות ועוד....
ואם בסדר למה פחות מספיק להיות בפורום ולבדוק שיריםתוכית מצוינת, אהבתי אאת השירים כמו: אדמה, הביתה, חלומות ועוד....
אין לי משהו בממיוחד, אעבוד רגיל ואעשה משימות רגיל בדיור. השבוע יהיה שבוע ללא אירועים
איך התוכנית?
אין לי משהו בממיוחד, אעבוד רגיל ואעשה משימות רגיל בדיור. השבוע יהיה שבוע ללא אירועיםומה אצלך תעשה בתשעה באב בדיור\בבית בטח צתעבוד רגיל?
כי אין ליזמן, מנקים את המטבח, שירותים, משקים את הצמחים וגם עובדים הרבה שעות. מצטער אבל זה ה יש כרגעשירים יפים כאמור
ואם בסדר למה פחות מספיק להיות בפורום ולבדוק שירים
ואם בסדר למה פחות מספיק להיות בפורום ולבדוק שיריםתוכית מצוינת, אהבתי אאת השירים כמו: אדמה, הביתה, חלומות ועוד....
אין לי משהו בממיוחד, אעבוד רגיל ואעשה משימות רגיל בדיור. השבוע יהיה שבוע ללא אירועים
ברור בסדר גמור . העיקר שיהיה לך טוב.תוכית מצוינת, אהבתי אאת השירים כמו: אדמה, הביתה, חלומות ועוד....
כי אין ליזמן, מנקים את המטבח, שירותים, משקים את הצמחים וגם עובדים הרבה שעות. מצטער אבל זה ה יש כרגע
לא נראה לולערב המונדיאל אתם עושים משהו לגמר או שכולם אצלכם לא בעניין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.