שירים מופלאים שניהם של גדולי זמרי ישראלחמימות חולפת ברגר
הניחי לי רמי קלנשטיין
טוב:התקדמתי הרבה הרגשתי טוב מבחינה אישית החזרה לדירה עשתה לי טוב . חזרתי לאוטובוס. למרות הפחד הגדול.
הרבה חטופים חזרו.
פחות טוב אעזקה תפסה בדרך. רוצה עוד חטופים שיחזרו.ואחת מהקבוצה שלי נפטרה עדין בשוק
מאכל: מוקפץ,מאפינס תירס.
בילוי:להיות עם חברים פשוט.
חודש:שיהיה התקדמות חטופים.שנחזור לשגרה ללא מלחמה. כבר עברו להם ממש בעוד רגע. חודשים.
חנוכה ננהג בזהירות.שירים מופלאים שניהם של גדולי זמרי ישראל
שמח על הטוב שקורה לך, את כנראה צריכה את זה לעצמך ולהתקדמות האישית וכל הכבוד
מצטער לשמוע על הבחורה שנפטרה, בטח לא קל להכיל את זה שמישהו צעיר מת ואתה מכיר אותו באופן אישי
מוקפץ ומאפינס טעימים תמיד
שיהיה חודש מצוין ומלא באור
יש לך משהו מתוכנן לחנוכה? או שהשנה אין בכלל מצב רוח וזמן לזה?
יפה השמירה על המסורת של הדלקת נרותחנוכה ננהג בזהירות.
מהעבודה יש לנו כמה פעילות ילדים יש מצב שאשתתף אולי בדירה נעשה הדלקת נרות.
מבחינה של מסיבות לא ממש השנה.צנוע בעיקר הדלקת נרות.
לפחות לביינתים.
מצב מבלבל גם מרגיש כך?
מי יביאו לכם במה שמתוכנן?מסכם:
שיר: תחזור- רוני דלומי והפרויקט של עידן רייכל
שובי לביתך-דנה ברגר
משהו טוב: שהיתה הפוגה וחזרו חטופים, כמה שירים חדשים שנכנסו לי ללב, היה חודש טוב בעבודה
משהו פחות טוב: נמאס לי מהממשלה החרטה הזאת- לא מתפקדת בשום צורה.
מאכל: רביולי גבינות
בילוי: קפה גרג בקרית אתא
מה מחכה לו החודש: חוזרת הפעילות של מופע מועדון זמר- במתנ"ס ב- 21/12 ונקווה לבשורות טובות
ברור, מסכים שצריך להודות על מה שיש אבל גם חשוב לשנות שלטון, כי השלטון הביא אותנו למצב המר שאנו נמצאים בו כיום.מי יביאו לכם במה שמתוכנן?
טוב שיש חודש טוב בעבודה.
למרות המלחמה צריך להודות על מה שיש.
מכיר קצת את האלבום החדש שלה?ברור, מסכים שצריך להודות על מה שיש אבל גם חשוב לשנות שלטון, כי השלטון הביא אותנו למצב המר שאנו נמצאים בו כיום.
כן, היה חודש טוב בעבודה ואוטוטו ימלאו 4 שנים לתפקידי בעבודה הנוכחית.
המופע מועדון זמר אמור להתקיים במתנ"ס ויופיעו בו זמרי שירה בציבור+ רבקה זוהר המצוינת. ככל הנראה בגלל שהיא מתאימה לחובבי המוסיקה של מועדון זמר וגם כי יש לה מופע ואלבום חדש
בטח שמעתי את הסינגלים פעם פעמיים אבל פחות התעמקתי באלבום החדשמכיר קצת את האלבום החדש שלה?
שירים מופלאים שניהם של גדולי זמרי ישראלחמימות חולפת ברגר
הניחי לי רמי קלנשטיין
טוב:התקדמתי הרבה הרגשתי טוב מבחינה אישית החזרה לדירה עשתה לי טוב . חזרתי לאוטובוס. למרות הפחד הגדול.
הרבה חטופים חזרו.
פחות טוב אעזקה תפסה בדרך. רוצה עוד חטופים שיחזרו.ואחת מהקבוצה שלי נפטרה עדין בשוק
מאכל: מוקפץ,מאפינס תירס.
בילוי:להיות עם חברים פשוט.
חודש:שיהיה התקדמות חטופים.שנחזור לשגרה ללא מלחמה. כבר עברו להם ממש בעוד רגע. חודשים.
בטח שמעתי את הסינגלים פעם פעמיים אבל פחות התעמקתי באלבום החדש הזהמכיר קצת את האלבום החדש שלה?
אני לא זוכר כל כך איך הם נשמעים, צריך להקשיב ולהתעמק. אבל בכללי היא זמרת מעולה גם היום (למרות שבעבר היתה הרבה יותר מרגשת)גם אני פחות מכירה משהו שממליץ או לגמרי התעלמת
למופע שלה במועדון זמר אני אלך בטוח. להקשיב לאלבום אני מתלבט כי יש לפניו רשימה ארוכה של אלבומים שלא הקשבתי להם של הרבה אומניםהאם בגלל שחושב שהיא פחות מפעם מתלבט אם לצאת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.