נסיעת לילה

פינליש

New member
נסיעת לילה ../images/Emo13.gif

אתמול קרה לי עם בחור מה שקורה בכל הטלנובלות, בברלי הילס 90210 או במלרוז פלייס. משהו שמיד "שמעתי עליו, קראתי עליו". סליחה שאני לא מנדבת פרטים, אבל זה לא המקום... ובגיל 30 מסתבר שעוד אפשר להשאיר אותי ללא מילים. לאחר היום המוזר וגילוי הגידות והמזימות נסעתי לאנדרי ביפו. לא פעם ראשונה שלי אבל אני חייבת לספר על החוויה. לקחתי ככה: רום צימוקים, גבינה עם עוגיות חבל על הזמן, דולסה דלצ'ה, דובדבנים, גבינה ותותים, מקופלת, פרלינים... קילו, 35 שקלים, אני חייבת להגיד שזה פשוט מחיר הוגן לחלוטין !! בפינה עמד לו פרוזן יוגורט. לא יכולתי להאפק והזמנתי כוס. שימו לב איך התפרעתי עם הטעמים: אגוזים מסוכרים, מקופלת לבנה, מקופלת חומה, עדשים, בננות, אוכמניות, קצפת וסירופ שוקולד. בדרך הביתה איזה נהג הסתכל עלי פתח את החלון ואמר "אוי כמה זה מפתה...מממ..." אז נתתי לו את הפרוזן יוגורט
והמשכתי עם הקילו הביתה. ליקקתי את האצבעות ואת הכפית. אני יכולה להגיד בפה מלא גלידה שאין כמו 12 שעות שינה, גלידה של אנדרי ומעשה טוב כדי לפצות על טעם מר אחר.
גלידת אנדרי... איפשהו ביפו. יש גישה לנכים, לשבורי לב וגם לקורבנות קלוריות בליל ירח חצי מלא.

maya100

New member
פינליש, הוא לא שווה אותך!../images/Emo24.gif

ומה זה איפהשהוא ביפו? איפה? איך? דורשת פרטים!

פינליש

New member
איזה מתוקה את ../images/Emo13.gif

בטח שהוא לא שווה
אגב זה ביפו אחרי השעון... אבל וואלה אין לי מושג כתובת מדויקת. אומרים לאוטו "גלידה" הוא נוסע לשם.

anat11

New member
אין ספק שהוא לא שווה אותך, וזה גם

מזכיר לי כרטיס ברכה שהיה לי (ואולי עדיין נמצא אפ'שהוא). בפרונט שלו רואים ציור של קרנף מכרסם טבלית שוקולד, וכשפותחים, כתוב משהו כמו: There is no problem so great that it cannot be solved by chocolate

liti

New member
איזה פרוזן קטלני,

השילוב שלי הוא תאנים-תמרים- פקאן. טעיםםםםם....

עמית@

New member
איזה כיף, טעים, נעים,

מחכה לפרטים בכל זאת
כשהדברים יהפכו למציאות (אם וכאשר
) נשמע נהדר.

עמית@

New member
זה הי אמור להיות ../images/Emo10.gif ../images/Emo2.gif

ומה שנשמע נהדר הן הגלידות כמובן.

רוניאן

New member
גלידת אנדרי

לא יודע כתובת מדויקת, נוסעים ביפת, עוברים את הכניסה לעיר העתיקה,עוברים את האסלי, עוברים את ח'ג חליף ובצד ימין יש רחבת חניה. מלבד אנדרי יש שם לידו קפה מצוין, שכחתי את שמו וממול יש בקלוואה מצוינת

זכורות לי 2 גיחות לשם בהפרש של

3 שנים בערך. הראשונה
מאד והשניה
אולי אקח סיכון שוב מתישהו...
לשכנה שקולה חצילים ואפתה פיצה ומשהו עם שום
לשכן שבישל בשר היום והיה לא ריח לא טרי...

לא=לו ועוד קטנה לפינליש ../images/Emo26.gif

שבטח ליר ממש יסכים איתי(
) למרות שגם אני "בורחת" לגלידה לפעמים, אני לא ממש ממליצה על ק"ג גלידה כפיצוי מאחר וגם נשארים עם באסה מהדייט המעפן (אם קראתי טוב בין השורות) וגם יש עודף רציני של קלוריות ואז ממש נאחס על הנשמה
! אוף איתם

פינליש

New member
תודה על העיצה ../images/Emo68.gif

אבל זה לא ממש תקף לגבי. כי אני לא תמיד ממתיקה רגעים מרים דווקא בגלידה. נקמה מתוקה יותר מכל גלידה באה למחרת, אני לא נשארת חייבת
בדרך כלל אני לא הרבה מרשה לעצמי גלידה... והקילו נח במקרר....ונח.... ונאכל בשלבים
אבל אני מבינה את כוונתך... זה באמת לא שווה את זה.

../images/Emo3.gifממממ...נקמות מתוקות...

ספרי על זה
ועכשיו באמת הכאבת
-גלידה שנחה לה במקרר לבד? בלי כפית?

למעלה