נסיעות תכופות לחו"ל

Jeremyhunt

New member
פה הבעיה

אני מרגיש שכל דבר בקשר שקשור רק בי, והוא הצורך שלי עם עצמי בלבד ולא קשור אליה הוא בעיה מבחינתה. היא בולמת כל ניסיון שלי להתקדם אינדיוידואלית. אם זה שאיפות מקצועיות, משפחתיות... כל עוד זה לא קשור אליה, זה לא טוב. אז כמה אפשר להילחם? כמה ביקורת יכול בן אדם לשמוע? למה היא לא מכילה אותי עם הצרכים שלי ומקבלת אותם? היא עצמה אומרת שקל יחסית להסתדר איתי ושאני פשרן ושהיא לא. אז שוב, מה ההפתעה שאני כל כך מפחד שאני עושה מניפולציות זולות? זה לא מצדיק, וברור שבמקרה כזה עדיף לעמוד על שלי ואם היא לא יכולה להתמודד אז אולי אנחנו לא מתאימים וכו' וכו', אבל בפועל מאוד קשה ליישם את זה כי זה אומר שיש מצב שתהיה פרידה ואז בן אדם מתנהג בהיסטריה.

ההסתכלות שלך על זוגיות כל כך מעוותת

שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.
לפצות אותה? על מה ולמה? מה אתה - חברת ביטוח?
להתנצל על כך שיש לך צרכים ורצונות שאינם קשורים אליה?
לשמוע השמצות על עצמך במשך ימים שלמים בגלל אירוע אחד, די חסר חשיבות שכבר התנצלת עליו? נו די, אתה לא אמיתי, נכון?
עכשיו, סתם שתדע, אתה בטח חושב שבהתנהגות הפשרנית שלך (שלא לומר תבוסתנית, שלא לומר עלובה) אתה גורם לה להעריך אותך יותר ולרצות אותך יותר. חבר - אתה טועה בגדול! אין דבר פחות סקסי ופחות מושך מזה, והראיה היא שהבחורה לא נרגעת מההתנהלות שלך שנועדה לרצות אותה, אלא להיפך, זה רק גורם לה לחפש אותך עוד יותר.
אז לסיכום - אם עד עכשיו ההתנהלות הזאת לא גרמה לה להיות מרוצה, מה דעתך לשנות אותה? למשל לגדל עמוד שידרה (שלא לומר זוג ביצים) ולהודיע לה (לא להתייעץ איתה) שיש דברים בחיים שלך שאתה מחליט עליהם ואתה בוחר אם להתייעץ איתה או לא (למשל משכי הזמן בהם תבלה בישראל). אין ספק שהתגובה הראשונה שלה תהיה השתוללות רבתי, אבל אם זה יעבוד, זה הסיכוי היחיד שלך לשרוד בזוגיות הזאת. ואם זה יגרום לה להעלם - אז עוד יותר טוב (ושיזכה גבר אחר להנות ממנעמי העלמה שלך...)
אגב, אני מקווה בשבילך שהיא לפחות חתיכת זיון שלא מהעולם הזה כדי להצדיק את הסרטים שהיא עושה לך...

Jeremyhunt

New member
קודם כל כן היא זיון מדהים חחח

דבר שני אני לא מתנצל על זה שאני צריך לנסוע אלא על זה שאני לא אמרתי לה על זה בזמן לפני שנכנסנו לכל העניין הזה של לחזור וזה.. אם הייתי אומר לה בזמן אז אין מה להתנצל. על התנהגות פחדנית שלי אני כן צריך להתנצל. חוץ מזה כן ברור שיש את העניין של הנסיעות לארץ שהוא בעייתי ושגם אני לא חושב שמותר לה לכפות עליי שלא לנסוע. לה זה מפריע והיא רוצה פשרה בנושא הזה ותכלס זו הסיבה הראשונה שבגללה כתבתי פה. זה שהיא קריזיונרית ממש זה ידעתי. רק רציתי לשאול מה דעתכם על כל העניין של הנסיעות לארץ.

אה, כנראה התבלבלתי...

חשבתי בטעות שקראתי איפה שהוא שהיא גם מתנגדת לדברים אחרים שאתה עושה בלעדיה כמו לימודים, קריירה, תחביבים וחברים... אבל שטויות, מה כל זה לעומת חברה חמה בקריזה...

אייבורי

New member
נו נהדרת

&nbsp
אין כמו להיות בזוגיות שאתה פוחד מהתגובה שלה
משקר כמו עלוב נפש ומרמה בשביל זיון.
&nbsp
לדעתי, אתם תאמללו אחד את השניה היטב
זוגיות לתפארת
באותה הזדמנות שאתה פה, קח מספר למריוס, אתם הולכים לשלם על זה
במזומן ובשעות חפירה.

Jeremyhunt

New member
זה ממש לא עניין של המייקאפ סקס

היא ידעה שאני אמור לנסוע, רק שזה היה למספר ימים יותר מאשר מה שהיה אמור להיות. הסקס בכלל לא שיחק לי עניין והיא יודעת שאני רוצה אותה. העניין הוא שהתנצלתי, הבטחתי לפצות ותאמיני לי שהפיצויים יהיו גדולים אבל גם כשכועסים יש גבול. ותכלס אמרתי לה שיצאתי אידיוט והסברתי לה למה זה קרה, שאני מפחד ממנה וזה. אני מבין את הכעס אבל גם כשכועסים יש דרך להתנהג.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה אתה מבלבל לו את המח, גיסנו

(למרות שאתה ברוב טובך מפנה אלי...)
&nbsp
יש לו סקס טוב, עם ריגוש ודרמה, וגם הרגשה של אהבה (אפילו אמיתית).
איך עדיף לו לבד?!?
&nbsp
זה לא יהיה long term, כנראה. אבל something is better than nothing
&nbsp
פרידות במצב כזה זה רק לאנשים שהגיעו להכרה שכך אי אפשר עוד.
הוא לא שם. בדרך לשם יש עוד כמה אפיזודות, אם לא עונה שלמה או שתיים.

אייבורי

New member
אני סתם פולניה זקנה

&nbsp
אוהב להיות צודק
ולומר בסוף
אמרתי לך.
&nbsp
ולדעתי הוא הולך להיות אחלה לקוח לאיזה מטפל אישי\זוגי\קבוצתי

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא הוא לא

אבל אתה בכל זאת צודק

(נמצא כבר את הסיבה)

עשיתי פעם את החישוב

שעם כל הנסיעות שלי הייתי כבר יכולה פעמיים לבקר בהוואי ולישון במלון פאר. אבל מה יש בהוואי? רק קוקוסים וים ושמיים. מי רוצה את זה מי? ובישראל יש....פלאפל וחום בלתי נסבל ופיגועים. מי יכול לעמוד בקסם הזה מי?
יותר פשוט שתחזור כבר לארץ וזהו.

למעלה