נסיעות בתאילנד

wolf100

New member
נסיעות בתאילנד

אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה המחירים של האוטובוסים מהערים הבאות, משך נסיעה וזמני נסיעה מבנגקוק לצ'אנג מאיי המיים לבאנגקוק כי אין באפשרותי להזמין כרטיסי טיסה מראש אלא רק יום יומיים לפני הטיסה דבר שמייקר נורא את המחיר, הבנתי שהאוטובוסים ממש נוחים והם לא כמו פה אז אני מוכן להתפשר... לא יודע אם זה משנה אבל אני טס באפריל ומאי... תודה :)

lior 30 rg

New member
יותר הגיוני שלאף אחד לא ממש מתחשק לעשות

את העבודה השחורה בשבילך.... לכתוב bus timetable chiang mai bangkok בגוגל זה לא ממש מסובך

adilf

New member
אם אתה לא רוצה לענות אתה לא חייב

מה הקשר לאף אחד לא מתחשק לעשות את העבודה השחורה?! אולי הוא שואל כי הוא חיפש ולא מצא את זה???.... אנשים קוראים דברים בפורום, אנשים מחפשים.... לא תמיד מוצאים. הפורום הזה קיים בשביל לענות על שאלות ולהעביר חוויות, חצי מהאנשים אם לא רוב האנשים שנמצאים פה כבר היו בתאילנד והוא שואל כדי לשמוע מנסיון של אנשים.... זה ממש לא קשה לענות על שאלה כזאת.... הוא לא ביקש מאף אחד לשבת ולעשות בשבילו חיפושים או משהו כזה. מי שיודע ונחמד ובא לו לענות שיענה... מי שלא, לא חייב. לא כייף לשאול פה שאלות בגלל אנשים כמוך וזאת בעצם המטרה של הפורום אז חבל.

lior 30 rg

New member
אני סה"כ נתתי הסבר למה אנשים לא עונים 24

שעות אחרי שההודעה הועלתה והוקפצה. המידע הזה זמין בחיפוש הפשוט ביותר בגוגל.

adilf

New member
אוקיי, אבל אם איך שענית אין סיבה שאנשים

ישאלו פה בכלל דברים.... יכול להיות שאנשים באמת לא יודעים אז לא ענו... יכול להיות שלאנשים באמת יש בעיה לענות על זה אז סבבה אבל לא צריך ככה לענות.... אני לא מאמינה שהוא לא ניסה לחפש את זה לפני שהוא שאל... לא לכולם זה כל כך פשוט למצוא את הדברים האלה. בכל מקרה, מי שירצה שיענה. מי שלא רוצה לענות, אז לא, אף אחד לא הכריח אנשים לשבת ולכתוב פה...

adilf

New member
אוקיי, אבל עם איך שענית אין סיבה שאנשים

ישאלו פה בכלל דברים.... יכול להיות שאנשים באמת לא יודעים אז לא ענו... יכול להיות שלאנשים באמת יש בעיה לענות על זה אז סבבה אבל לא צריך ככה לענות.... אני לא מאמינה שהוא לא ניסה לחפש את זה לפני שהוא שאל... לא לכולם זה כל כך פשוט למצוא את הדברים האלה. בכל מקרה, מי שירצה שיענה. מי שלא רוצה לענות, אז לא, אף אחד לא הכריח אנשים לשבת ולכתוב פה...

למעלה