נסיעה קרובה

אבישיaa

New member
נסיעה קרובה

שלום לכולם. אני חוזר לסין בפעם השלישית לאחר שלוש שנים שלא בקירתי בה בעוד כעשרה ימים. רציתי להתיעץ לגבי מספר פרטים שמוטב לברר אותם לפני הנסיעה ואשמח אם מישהו ימצא את הזמן לעזור לי: 1) אני נוחת בביג'ין ב21.3.08 בשבע בבוקר ואני רוצה כבר באותו יום לטוס לקונמינג. האם לדעתכם יש צורך להזמין את הכרטיס מבעוד מועד (כבר מהארץ) או שאני יוכל להשיג כרטיס לאותו בוקר בשדה התעופה? 2)האם מישהו מכיר אתרים סינים למכירת כרטיסי טיסה לטיסות פנים בסין? אני שואל את זה מכיוון שעלות כרטיסי הטיסה לטיסות הפנים כשהם ניקנים בישראל גבוהה בהרבה יותר מאשר במידה והם ניקנים בסין. 3) בפעם הקודמת שהייתי בסין שהיתי קרוב לשנה ביונאן. שכחתי את שם המלון שבו מתארחים רוב המטיילים. מישהו זוכר את שמו? ואף יותר מיזה, את האוטובוס שמגיע אליו משדה התעופה? 4)איזה מלון למטיילים מומלץ בבייג'ין? משהו לא יקר, בחדרים משותפים שנפוץ בקרב מטיילים? אשמח לתשובות שכן הן חשובות לי מאוד בברכה ימין אבישי מטפל ברפואה סינית

guanyin

New member
תשובות, תשובות

1) אני נוחת בביג'ין ב21.3.08 בשבע בבוקר ואני רוצה כבר באותו יום לטוס לקונמינג. האם לדעתכם יש צורך להזמין את הכרטיס מבעוד מועד (כבר מהארץ) או שאני יוכל להשיג כרטיס לאותו בוקר בשדה התעופה? זה יוצא יום ששי - ז"א תחילת הספ"ש, ז"א שגבולי. אולי כדאי באמת להזמין מראש ולא להתקע סתם בבייג'ינג, או לטוס בטיסה ממש לא נוחה. 2)האם מישהו מכיר אתרים סינים למכירת כרטיסי טיסה לטיסות פנים בסין? אני שואל את זה מכיוון שעלות כרטיסי הטיסה לטיסות הפנים כשהם ניקנים בישראל גבוהה בהרבה יותר מאשר במידה והם ניקנים בסין. elong.net או ctrip.com 3) בפעם הקודמת שהייתי בסין שהיתי קרוב לשנה ביונאן. שכחתי את שם המלון שבו מתארחים רוב המטיילים. מישהו זוכר את שמו? ואף יותר מיזה, את האוטובוס שמגיע אליו משדה התעופה? האמפ, או קמילה, 52 עובר לא רחוק. מז כבר הספיקו לקום לא מעט GH שווים (לדעתי) הרבה יותר, בעיקר מבחינת המיקום. (למרות שארוחת הבוקר בקמילה לוקחת בהליכה לאחור) 4)איזה מלון למטיילים מומלץ בבייג'ין? משהו לא יקר, בחדרים משותפים שנפוץ בקרב מטיילים? יש אין ספור, תגגל ותחליט על מקום שנראה לך מבחינת התקציב והמקום. אני מניחה שכל GH ששייך לאיגוד האכסניות הבינ"ל (ויש הרבה כאלה בבייג'ינג) יתן תמורה דומה עבור אותו המחיר., 1) אני נוחת בביג'ין ב21.3.08 בשבע בבוקר ואני רוצה כבר באותו יום לטוס לקונמינג. האם לדעתכם יש צורך להזמין את הכרטיס מבעוד מועד (כבר מהארץ) או שאני יוכל להשיג כרטיס לאותו בוקר בשדה התעופה? זה יוצא יום ששי - ז"א תחילת הספ"ש, ז"א שגבולי. אולי כדאי באמת להזמין מראש ולא להתקע סתם בבייג'ינג, או לטוס בטיסה ממש לא נוחה. 2)האם מישהו מכיר אתרים סינים למכירת כרטיסי טיסה לטיסות פנים בסין? אני שואל את זה מכיוון שעלות כרטיסי הטיסה לטיסות הפנים כשהם ניקנים בישראל גבוהה בהרבה יותר מאשר במידה והם ניקנים בסין. elong.net או ctrip.com 3) בפעם הקודמת שהייתי בסין שהיתי קרוב לשנה ביונאן. שכחתי את שם המלון שבו מתארחים רוב המטיילים. מישהו זוכר את שמו? ואף יותר מיזה, את האוטובוס שמגיע אליו משדה התעופה? האמפ, או קמילה, 52 עובר לא רחוק. מז כבר הספיקו לקום לא מעט GH שווים (לדעתי) הרבה יותר, בעיקר מבחינת המיקום. (למרות שארוחת הבוקר בקמילה לוקחת בהליכה לאחור) 4)איזה מלון למטיילים מומלץ בבייג'ין? משהו לא יקר, בחדרים משותפים שנפוץ בקרב מטיילים? יש אין ספור, תגגל ותחליט על מקום שנראה לך מבחינת התקציב והמקום. אני מניחה שכל GH ששייך לאיגוד האכסניות הבינ"ל (ויש הרבה כאלה בבייג'ינג) יתן תמורה דומה עבור אותו המחיר.

אבישיaa

New member
שאלה על תשובה

שלום ותודה רבה על ההשקעה והתשובות הטובות. כתבת שמאחר ואני מחפש טיסה בסוף השבוע בהתראה קצרה מביג'ין לקונמינג זה יכול להיות בעייתי. רציתי לשאול האם זה אותו המצב גם באמצע השבוע, לדוגמא בחמישי בבוקר? אם אני ינסח את השאלה מחדש אז זה יהיה כך: האם אוכל להשיג כרטיס מבייג'ן לקונמינג כבר באותו בוקר בקניה בשדה התעופה? תודה אבישי

BenBaryo

New member
תוכל להשיג כרטיס אם יש מקומות

אני לא זוכר שנתקלתי בבעיות כשקניתי כרטיסים בשדה התעופה.. צ'יק צ'ק.. מה שכן, תשים לב טוב טוב לאיזה שדה תעופה אתה קונה כרטיס.. כבר קניתי כרטיס דרך אי-לונג וקיבלתי כרטיס לשדה התעופה הדרומי של בייג'ינג (לא שידעתי שיש אחד כזה) וגיליתי את זה שעה לפני הטיסה... תבדוק באתרים אם יש כרטיסים או אין... אין טעם לחשוש שלא יהיו כרטיסים ולא לבדוק :)

guanyin

New member
../images/Emo45.gif

ואם יש, תוכל כבר להזמין מהארץ ולחסוך את כאב הראש של אולי כן, אולי לא...

carmitkm

New member
תשובות

את כל התשובות וייעוץ תוכל לקבל באתר חדש www.flight2china.co.il כנס לפורום האתר אצלם ויעל תענה לך בוודאות. נסיעה טובה

BenBaryo

New member
בלי להעליב

אבל לכתוב בפורום אחד "כנס לפורום שלנו ושם תקבל תשובות" נראה לי קצת לא במקום.. אם כבר את/ה כאן, ועוד כותב/ת הודעה - אפשר כבר לענות, לא? זה לא אותו דבר כמו להגיד "באתר כך וכך יש את כל הפרטים". סתם ככה תחושה שלי. תתחדשו על האתר. :)

BenBaryo

New member
בלי להעליב

אבל נראה לי לא במקום להיכנס לפורום ולכתוב כתשובה לשאלה "בפורום שלנו תקבלו תשובות" אם כבר נכנסתם לפורום, וטרחתם להגיב, אפשר כבר לענות (או לא לענות) אבל לכתוב "אצלנו יענו לכם בוודאות" קצת צורם לי. למרות שאני משוכנע שהכוונות טובות :)

guanyin

New member
../images/Emo45.gif

הפורום לא אמור לשמש פלטפורמה לפרסומות לאתרים אחרים, מה גם שאת כל המידע (אולי ממקור פחות מוסמך, אך מניסיון של רבים וטובים) אפשר לקבל גם כאן. תודה ויום טוב. אוווווווווווווווופס - פתאום ראיתי ששרשרתי תגובה כפולה. כמה מוזר...

bizhar

New member
עם להעליב

סתאאם, אבל יש לי הצעה. ממליץ באמת לשאול גם שם ולראות כמה מהר ומפורט מקבלים תשובות. אה...שכחתי, האתר בהקמה וזו בעצם אחריותנו למלא את החסר. כלומר: צריך לשאול שם על מנת לקבל תשובות מפה..:)

carmitkm

New member
טוב אז נעלבתי

אני לא סוכן נסיעות עו"ד או מוביל ימי. אם השאלה היתה על תובלה ימית או תקן ישראלי וכדומה התשובה היתה אותה התשובה יש פורום מומחים ויועצים בעלי רשיונות ותעודות והם נותנים תשובות אז מה בדיוק לא בסדר? אני לא מספק תשובות במקומם. במקום להעליב תעזור למי ששאל. מאחר ולא הבנת את המסר היטב אז שוב... 1. האתר בהרצה ולא בהקמה 2. התשובות ניתנות בהתנדבות ממומחים שונים 3. את השאלות למומחים ניתן להפנות באופן ישיר אליהם או דרך האתר בו הם רשומים 4. תכנים המלצות טיפים ולינקים מעלים גולשים שיש להם מה לומר וכן יש להם כוונה אמיתית לשתף במידע ולעזור 5. אצלנו לאאא מעליבים. נשמח לשתף ולהשתתף איתך במידע שקשור לסין. להזכירך המידע לכולנו!

למעלה