נסיעה מטורפת

נסיעה מטורפת

זה היה סתם בוקר רגיל מיהרתי לעבודה האוטו לא הניע והזמנתי מונית מתחנת המוניות הודיעו לי שאצטרך לחכות בסבלנות עד שתתפנה מונית נשכבתי על המיטה עם הבגדים ממתינה לשמוע את ציפצוף המונית הייתי עייפה אחרי לילה סוער איתך והחזקתי את עיני שלא יעצמו וארדם . מגף שחור גרביון שחור חצאית מיני וחולצה לבנה צמודה שמבליטה זוג שדיים יפים וזקופים היה קר והפיטמות שלי הזדקרו מהקור . שמעתי את הציפצוץ וירדתי למטה נכנסתי למונית והתישבתי אוח בדיוק באותו רגע חשבתי שאני מותרת על הנסיעה היומיומית ברכב הפרטי ועוברת לנסוע במוניות באופן קבוע אם אלו נהגי המוניות של היום מי צריך אוטו. היה קל לראות שלא נשארת אדיש למראה שלי הרגשתי איך החלק התחתון של המכנס שלך מתחיל להתנפח . קר לך שאלת? למה אתה שואל עניתי ? אני רואה והצבעת על הפיטמות שלי יש לי פיתרון יעיל לזה רוצה לשמוע? מממ… האמת שדיי מיהרתי כבר הייתי באיחור אבל החלטתי שהעבודה לא תברח נו נשמע וכאילו קיבלת קרדיט לשנות מסלול הבנתי שהמסלול הוא לים דוממת את המנוע ואז הרגשתי איך היד החמה והגדולה שלך נכנסת לתוך החולצה שלי ושולפת את השדיים החוצה מהחולצה , השפתיים שלך נצמדו לפיטמות והלשון שלך החלה להסתובב סביבן יונקות ונושכות ומלקקות את הפיטמות וסביבן היד שלך החלה לרדת למטה עוצרת ומלטפת את הבטן . לא יכולתי להישאר אדישה והתחלתי להפשיט לך את החולצה גיליתי גוף שרירי מהמם והתחלתי ללקק את החזה ואת הפיטמות פתחתי את הכפתור של הג'ינס שלבשת ואתה כמו קיבלת אישור להמשיך הורדת יד ופישקת את ירכי מלטף את הרגלים מבעד לגרביון ועולה מעלה שום גרביון לא היה עוצר את הרטיבות שהתמלאה בי עכשיו אפשר היה להרגיש אותה גם דרך הגרביון התרוממתי מעט ואתה התכופפת מעט והורדת ממני את הגרביון ואת התחתון תלשת עם השיניים עכשיו כבר הייתי עירומה מול גבר שרק פגשתי המשכתי להפשיט אותך והתגלה לי איבר ענקי שהזדקר והיה מוכן לחדירה . האצבעות שלך טיילו בתוכי החדרת אצבע ועוד עצבע ועכשיו כבר היו שלושה אצבעות בתוכי ואני גנחתי מעונג . תחדור לתוכי לחשתי אני רוצה להרגיש אותך בתוכי . הטית את הכסא הרמת את רגלי על כתפיך וחדרת אלי באחת החדירה היתה עמוקה וחזקה הרגשתי אותך עמוק והאיבר הענק שלך היה גודל שלא הייתי רגילה לו קודם צווחתי מעונג ואתה המשכת נכנס ויוצא הנשימות שלנו נעשו מהירות יותר ויותר . המהירות הזאת הטריפה אותי הראש שלך היה קבור בין שדי שהחלו להשתולל מהמהירות אוחחחחח עוד אני גומרתת צרחתי כשרק רחש הגלים יכלו הבליעו את הצרחות שלי הרגשתי שהאבר שלי מתכווץ על האבר שלך במהירות וזה הטריף אותך הרגשתי אותך מתפרק בתוכי זרם חם הציף אותי . ציפצופים קולניים מבחוץ עוררו אותי מהחלום מבט מהחלון גרם לי להבין שנהג עצבני אך חתיך מחכה כבר הרבה זמן למטה . גברת הזמנת מונית ? כן אני יורדת נכנסתי למונית ומיד שאלת נכון שקר לך? חייכתי ועניתי כן אז.???

xomri

New member
המממ...

כתיבה מהממת! תמשיכי ככה, זו לא בקשה, אלא דרישה!

כן המפקד :)

תודהה

למעלה