נסיעה לתאילנד

אדר00

New member
נסיעה לתאילנד

אני ובן זוגי מתכננים לנסוע לתאילנד בספטמבר. אמרו לנו שאין לנו בשביל מה לנסוע לצפון עקב המזג אוויר הסוער בתקופה זו ישנם אתרים שמוצפים ואין למה לסוע לשם.
יש מישהו שטייל בספטמבר בצפון ? מה ממליצים?

אבשלום68

New member
מאיפה מגרדים את השטויות האלה

קשה לי להאמין שתמצאי מי שהוא שטייל בצפון תאילנד בספטמבר.
אני ממש ממש מציע לך להפסיק להקשיב לשטויות.
תתחילי לקרוא בספרות טיולים רצינית.
כמו הלונלי פלנט
למטייל
ובאתר הזה

http://www.travelfish.org/country/thailand
יש בתאילנד מונסונים יש הצפות בכל מיני מקומות, אבל בין זה לבין אין למה לנסוע לשם, זה כמו שמי שהוא יגיד לך שיש בתל אביב שמש.....
ולא לנסוע לשם מפברואר ועד דצמבר.....

היינו בספטמבר לפניי שנתיים.

טסנו ב25.8 והיינו כמה ימים בבנגקוק, ככה שלצפון תאילנד הגענו ממש בתחילת ספטמבר :).
שהינו בה שבועיים
היה מזג אוויר מצויין.
צ'אנג מאי, פאי, מה הונג סון, צ'אנג ראי ואפילו דוי אינטנון (שם באמת היה מוצף:)). אבל חוץ מזה, מזג אוויר מצוין. אני לא חושבת שנתקלנו בגשם רציני חוץ מבתוך היערות בהם עשינו טרק.

קיצ'ר, תהנו :).

שטויות במיץ עגבניות בדיוק כמו שכתב אבשלום

סעו לצפון ותהנו
פאי מדהימה ובכלל הצפון מרהיב ביופיו
אולי גשום או מונסון אבל מכאן ועד לא לנסוע המרחק גדול מאוד
תהנו

T o m c o

Member
מנהל
מסכים עם השלושה שכבר הגיבו... גשם - אז גשם, מה קרה? קצת רטוב, להנות אפשר בכל אופן, לטייל אפשר בכל אופן.

לפני שנתיים ביקרתי שבוע וחצי בצ'יאנג מאי באמצע-סוף ספטמבר, כולל טיולים באיזור, הסתובבות בעיר, flight of the gibbon וכו', הגשם שהיה היה מרענן, צינן קצת את החום שרק עזר להתייבש מהגשם די מהר.. אין סיבה להמנע מלנסוע למקום מסוים בגלל זה.

בארץ הגשם מונע מכם להסתובב בתל אביב באמצע יום גשום? לא, למה ששם זה יגביל, אז זה פחות אידיאלי לטרקים - אבל אפשרי למצוא את הימים היחסית פחות גשומים, אפשר לעשות הכל...
סעו... תהנו...

כדאי להגיע לתאילנד ובמיוחד לצפון תאילנד

בהחלט כדאי להגיע לתאילנד ובמיוחד לצפון תאילנד.
ירדו קצת גשמים אבל זה לא נורא מכיון והגשם יורד לפרקים ולא לכל היום,אפשר לטייל למרות הגשמים.
קחו בחשבון שאלפי ישראלים מגיעים לתאילנד כל השנה בתקופת החגים וחוזרים שוב ושוב כל שנה.
אלפי ישראלים לא טועים....

תהנו!!

ליאת

למעלה