נסיעה לרבנו....

כוכבא

New member
נסיעה לרבנו....

בס"ד חברים יקרים.. שמי רונן ואני חדש פה .. אני ממש צריך את עזרתכם.. אני בחור שב"ה התחזק והתקרב לרבנו בשנה האחרונה.. אז השנה רציתי מאוד ליסוע רבנו בפעם הראשונה בר"ה והיו לי הרבה מניעות והתפללתי על זה הרבה וברוך ה' כמעט הכל הסתדר .. אבל מה? זה פעם ראשונה שאני טס ואני לא יודע כלום.. זתאמרת אני טס באופן פרטי לקייב ולא עם קבוצה מאורגנת אז אני לא יודע מה עושים בכלל בקשר ללינה ארוחות ועוד כל מיני פרטים כאלה... אז צדיקים אשמח אם תעזרו לי ... שנזכה לכל הישועות רונן

MAORBIKE26

New member
גם אני בעז"ה נוסע לאומן ועדיף שתנסע

עם קבוצה ככה שזה יותר זול איך שאתה רוצה יש טיסה לקייב ומשם נסיעה קצרה לאומן וזה בערך 620 דולר ויש טיסה להונגריה ומשם נסיעה ארוכה של 15 שעות לאומן והמחיר זול יותר 500 דולר ולינה קרוב לציון 25 דולר ליום וטיפה רחוק 5 דולר ליום

כוכבא

New member
אבל איפה מסדרים את העניין

של הלינה והארוחות? מי מסדר את זה? ואיפה?

פראזניק

New member
לינה וארוחות

לפני לינה וארוחות, נקדים נסיעות. מקייב לאומן אתה יכול לנסוע במונית, שתעלה לך כ-80 דולר. אתה יכול לנסות להצטרף לאחד האוטובוסים של אחד הארגונים, במקרה ויש מקום, זה יעלה לך כ-10 דולר. אתה יכול לנסות לברר שם על האבטולוקס (אוטובוס מפואר, שמגיע לתחנה המרכזית באומן) זה יעלה לך כ-13 דולר, ועוד כ-5 דולר (אם לא תעמוד על המקח) מתחנה מרכזית לציון. לינה כשתגיע לאומן, תראה שם את "רחבת קבלת הפנים" של משמרת הקודש. שם יעזרו לך לשכור דירה, לבד או עם אחרים, ושם תלון. המחיר ללילה נע - בכפוף לקרבת הדירה לציון - בין 25 דולר ללילה, ל-10 דולר ללילה. אפשר למצוא בקצת פחות, רחוק יותר. ארוחות עד ימי ראש השנה (ושבת) עצמן, אין לך מה לדאוג. יש את הכנסות האורחים של האחים אנשין (מול הציון ממש, יש את ההכנסת אורחים של הועד העולמי ושל הבני דודים אנשין, שם יש שתיה חמה וקרה, כיבוד קל ובד"כ גם סנדוויצים; וליד הקלויז יש את ההכנסת אורחים הקבועה, של האחים אנשין, שם יש שתיה חמה, קרה, כיבוד קל - וארוחות חמות. בד"כ אפשר לקנות שם באזור כיכר פושקינא אוכל, הן מזון מהיר (פלאפל, פיצות וכו') והן ארוחות חמות במחירים סבירים יחסית. (תעשיית המזון הברסלבית באומן...) בימי ראש השנה עצמן: תוכל לקנות באומן כרטיס אוכל במטבח המרכזי, שמפעילה אותו משפחת קניג הצפתית. כרטיס עולה בין 85 ל-100 דולר, והוא כולל ארוחות חג ושבת, קידושים וכו' - וגם ארוחות בערב החג ובמוצאי הצום, כמדומני, ואפילו יותר מזה. כרטיס כזה תוכל לרכוש בארץ, במשרדי חלק מארגוני הנסיעות, ובאומן, כפי שתראה שם.

פראזניק

New member
צודק, כמובן.

הכנסת אורחים של גבאי נמצאת אף היא מול הציון, שם יש שתיה חמה, שתיה קרה ומזונות.

עזרת מאד

לקראת הטיסה אני מתרגש ועובר על כל הפורום ללקט מידע אחרון תודה רבה

למעלה