נסיעה לקייב

מצב
הנושא נעול.

tomi12311

New member
נסיעה לקייב

נסיעה לקייב
יש לי שתי שאלות אולי משהי יודעת... מתי הנסיעה של פרופ' לברן לקייב זה אמור להיות בינואר. והאם הסכום של $4700 כולל הנסיעה והמלון? אודה לכן על תשובה!!

יולי 02

New member
למיטב ידיעתי...

נסיעה לקייב
יש לי שתי שאלות אולי משהי יודעת... מתי הנסיעה של פרופ' לברן לקייב זה אמור להיות בינואר. והאם הסכום של $4700 כולל הנסיעה והמלון? אודה לכן על תשובה!!
למיטב ידיעתי...
הסכום אינו כולל טיסות. מחיר עבור האשה כ-1000$ ועבור בן הזוג 500$. למה? ככה. אגב, היום הייתי בביקור החצי שנתי שלי אצל השיננית. מתחת למרפאה יש משרד נסיעות. טיסה לקייב, היה רשום על החלון, עולה 139 $. מעניין, לא? יולי

tomi12311

New member
חייבים לנסוע דרכם?

למיטב ידיעתי...
הסכום אינו כולל טיסות. מחיר עבור האשה כ-1000$ ועבור בן הזוג 500$. למה? ככה. אגב, היום הייתי בביקור החצי שנתי שלי אצל השיננית. מתחת למרפאה יש משרד נסיעות. טיסה לקייב, היה רשום על החלון, עולה 139 $. מעניין, לא? יולי
חייבים לנסוע דרכם?
כלומר, אי אפשר להצטרף אליהם שם ולדאוג לעצמינו. עוד $1000 זה המון כסף. עכשו חזרתי מפולין שיותר יקרה מקייב וסכום כזה למלון בקייב נראה לי מטורף

אדוינה

New member
בהצלחה טומי!!!

נסיעה לקייב
בהצלחה טומי!!!

צוקה1

New member
טומי בהצלחה

נסיעה לקייב
טומי בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה