נסיעה לצפון איטליה

orenf151515

New member
נסיעה לצפון איטליה

שלום,אני מתכנן טיול לצפון איטליה ומחפש המלצות על מלון שיהיה במרכז היעדים שלי (בהמשך) ככה שאני אוכל לחזור אליו בסוף כל יום. כמו כן אני רוצה להשכיר אוטו ורציתי לקבל קצת מידע: איפה להשכיר(ישראל או איטליה),מאיזו חברה,איפה אני אוסף את האוטו ואיפה מחזיר. היעדים של הנסיעה הם: ונציה,פארק "גארדה לנד",אגם קומו/בסאנו דל גרפה,פארקים CANEVAWORLD וורונה. כמו כן אשמח לקבל הצעות לשיפור/שינוי המסלול. והמלצות על מקומות אחרים ואם אחד מהמקומות שכתבתי משעמם אשמח לדעת. הטיול הוא למשפחה של שני מבוגרים וילדים בגילאי 17,10,6. תודה.

אור685

New member
אולי יכולה לעזור לך קצת

חזרנו משם לפני שבועיים. היינו עם חמישה ילדים(גילאים 14.5 - 3.5 ) ישנו שישה לילות ראשונים בווילה שהשכרנו מהארץ , ליד העירה SALO (קרוב לאגם גארדה) אנחנו משפחה גדולה ולכן שכרנו וילה גדולה,אבל חברים שהיו איתנו שכרו וילה קטנה יותר ועלה להם 95 יורו ללילה. יש כמה תוספות למחיר-אם תרצה פרטים-בשמחה. מאוד אהבנו את המקום. זה בעצם מועדון גולף,יש המון דשא מסביב,שקט,בריכת שחיה,סופרמרקט קרוב. בגלל שמחשיך מאוחר(בעשר בערב) חזרנו כל ערב לוילה בערך בשמונה,הלכנו לבריכה ואז הכנו ארוחת ערב. בקשר למסלול-וונציה-שווה,למרות החום. גארדה-לנד- שווה ביותר!!! היינו שם מ-10 בבוקר עד עשר בלילה,ולא הספקנו הכל. כל הזמן מוצאים עוד מתקן,עוד מתחם,עוד הופעה. לילדים הגדולים קנינו את הכרטיס אקספרס (תוספת 8 יורו). שווה! זה נותן להם כמה מתקנים בלי תור! קח בחשבון שמגיעות לשם קייטנות! לקומו וורונה לא הגענו. ארוחת האבירים-היה בתכנון,אבל הילדים בסוף לא רצו,אז לא הלכנו. לא נורא,כי בגארדלנד יש מופע מאוד דומה(רק בלי האוכל) מקומות אחרים-סרמיונה-מומלץ! גם יפה וגם הגלידות הכי טעימות (ויפות!) בחלק הצפוני של אגם גרדה- ריבה דל גרדה-מאוד יפה אגם טנו-מקסים! לכמה זמן אתם נוסעים? ומתי? אם יש זמן להגיע לדולומיטים-כדאי מאוד! אם יש לך שאלות -בשמחה [email protected]

orenf151515

New member
תודה רבה! והמשך..

הטיול מתוכנן לסוכות. משך הטיול הוא 5 ימים. מסתבר שבסוף אנחנו 6 נפשות אז כנראה נצטרך וילה גדולה(אם בכלל נבחר בוילה). כמה חדרי שינה היו לכם? מאיפה שכרתם אותה וכמה היא עלתה? (אמרת שהקטנה היא 95 יורו נכון?). היה בה בריכה? (לא הבנתי לאיזו בריכה הלכתם). תודה!

אור685

New member
אז ככה-

לנו היתה וילה ענקית-4 חדרי שינה(מיטה זוגית בכל חדר),סלון,מטבח,פינת אוכל,שתי מקלחות ומרפסת. מחיר-אם אני לא טועה-130 יורו ללילה. לזה מוסיפים 10 יורו לאדם עבור מצעים ומגבות(חד פעמי) 40 יורו עבור ניקיון (גם חד פעמי) ועבור מזגן-8 יורו ליום,לפי השימוש. אנחנו לא הדלקנו מזגן בכלל. הגענו למקום הזה דרך האינטרנט. ביררנו אצל סוכנים בארץ ואז החלטנו להתקשר ישירות למקום ולבדוק. ברור שיותר זול להזמין ישירות אצלם ולא דרך סוכן. בקשר לגודל הוילה-החברים שלנו היו בקטנה ביותר,ואנחנו בגדולה ביותר.יש גם משהו באמצע ונראה לי שזה מה שיתאים לכם. אתה רוצה כתובת וטלפון לברר? והבריכה כן היתה שם. מנסה לצרף תמונה.מקווה שיצליח.

אור685

New member
הסבר,ועוד אחת-

הוילה שלנו-בצד שמאל למעלה,בקומה שניה(היתה אחלה בריזה) ובתמונה כאן-זה מהצד השני,הוילה במבנה הגדול,בצד ימין למעלה.

orenf151515

New member
תודה ואני אשמח למספר...המשך..

התשלום על הניקיון הוא על מה בדיוק? זה לא שהם מנקים ומסדרים מיטות או משהו לא? תודה.

אור685

New member
בקשר לניקיון

הם קוראים לזה ניקיון סופי או משהו כזה הכוונה שהם מנקים אחרי שעוזבים,ומכינים לאורחים הבאים אין ברירה,צריך לשלם את זה...

למעלה