נסיעה לפולין

נסיעה לפולין

שלום לכולם בעוד כ 10 ימים אני נוסעת לפולין ואתארח אצל משפחה פולנית אני שוברת את הראש מה אפשר להביא מתנות זוג הורים בני 60 ילדים בשנות השלושים ונכדים בני 16 ן-8 אשמח לקבל רעיונות....

bilen

New member
מה הייתי מביאה?

בהנחה שמדובר בפולנים-פולנים.... למבוגרים - משהו בעל משמעות דתית-נוצרית. יש בחנויות מתנות לתיירים: שעון קיר קטן עם ציורים של ירושלים/טבריה/נצרת/בית-לחם וכו'. או מוצרים דומים אחרים. למשל השעון, עולה כ-50 ש"ח והוא מאוד מרשים כמתנה. הייתי מוסיפה לאשה המבוגרת קרם מים המלח שאת יכולה לקנות בדיוטי (יש שם מבצעים של 2-3 וכו' וכדאי לקנות ולשמור בתיק למקרה שתצטרכי בדרך מתנה לא מתוכננת למישהו שעזר לך וכו'). לזוג היותר צעיר: לאשה - בושם מהדיוטי, משהו ידוע. לא צריך מאוד אופנתי ויקר. זה שווה הרבה אצלם. לבעל - הייתי קונה בקבוק משקה מיוחד או יין ישראלי מאוד טוב. לילדים: לגדול - בלי הסוס דיסק של אחת הלהקות או הזמרים הישראלים. לבחור משהו יותר רועש ממה שתקני לעצמך.... לקטן: יותר בעייתי. אולי משהו שקשור בספורט או איזה משחק שמתאים לגיל הזה. יכל להיות שאפילו סווטשרט של אחד המותגים הידועים ימצא חן בעיניו. אם את גרה במרכז, יכולה להמליץ לך במסר על חנות טובה למתנות לחו"ל. והעיקר נסיעה טובה והצלחה בכל המשימות !

ornan

New member
ספר אחר מרהיב ביופיו

"פנורמה ישראלית" , צילומי פנורמה ענקיים של ישראל מרהיבים ביופיים. מצטרפת להצעה של מוצרי "אהבה" לנשים.

לוטקה

New member
מתנה לילד בן שמונה

כאמא לילד סביב הגיל הזה - מאד ממליצה על משחק קלפים שניתן לקנות בחנויות צעצועים גדולות - נקרא Set והוא קצר הצלחה בלתי רגילה אצלנו ואצל חברים. מצרפת קישור לאתר שלהם כדי שתביני במה מדובר.

לאדמונית

אודה לך אם תספרי כיצד הגעת להתארח אצל המישפחה ואיך היה אחרי שתחזרי. שלך חנה גונן

ארוח בפולין

שלום חנה ראש המשפחה אשר אני נוסעת להתארח בפולין מחפש את אביו. לפני 10 שנים קבלנו מכתב מהצלב האדום שאדם בשם מריאן שימינסקי...יליד 1945 מחפש את אביו הפרטים שהיו לו הם שם ושנת לידה שהם בדיוק הפרטים של אבי, אבי מעולם לא היה נשוי לפני נשואיו עם אימי ונפטר בשנת 1975 כך שאימי לא עיניין אותה הסיפור וסרבה לתת פרטים עלינו. אני פולניה קטנה ללא ידיעתה העתקתי את הפרטים של הבחור והחלטתי שיום אחד אחפש אותו. לפני 3 שנים אימי נפטרה התאפקתי 3 שנים התלבטתי הרבה עד שעשיתי החלטה שאנימחפשת אותו, נכנסתי לאייסיקיו חיפשתי אנשים שחיים בפולין התחלתי להתכתב עם פולני שידע למזלי אנגלית ספרתי לו את הסיפור שלחתי לו פרטים ואחרי דקה הוא שלח לי את מס הטלפון, נו טוב אז איך אדבר איתו? הגבר שהתכתבתי איתו התקשר אליו וברר האם זה הוא שמחפש את אביו והגענו למקום הנכון ןמאז 3 חודשים אני מתכתבת איתו ועם בתו שוחחנו בטלפון והחלטתי שבמקום לנסוע לשוויץ אסע לפולין לעיר וורסלב הם מחכים לי כאילו מצאו את המשיח למרות שקשה לי האמין שהוא 1/2 אח , אימו פולניה נוצריה שהגרמנים העבירו לגרמניה לעבודות כפיה במקום שנקרא רוחליץ ואבי לאחר נבירה בניירות התברר לי שהיה בדכאו מי יודע את הסוד הזה הם לקחו לקבר טוב מספיק עם סיפורים כשאחזור אמשיך את הסיפור להשתמע אדמונית50

למעלה