נסיעה ליפן :)

elflife

New member
נסיעה ליפן :)

טוב אז די הזנחתי אותכם :) סליחה אבל זהו זה הגיע היום -בלילה אני בדרך ליפן :) אתם תראו אותי בעוד כ-חודש - אז תישמרו אחד על השני ותתנהגו יפה :) ושי ידיד נפשי תמשיך להיות האדם המממדהים שאתה, וכמו תמיד דש' חם לוהט ורותח לדני ולחברה ותזכור כשאני חוזרת - רנדורי :) חיבוק נילי

Hwoarang

New member
אל תשכחי תמונות

למה אם לא יהיה פה קטלה

amir_aikido

New member
הרבה הנאה ו../images/Emo50.gif

מסוג החוויות שאפשר רק לרצות לחזור עליהן שוב

שי רגב

New member
אין כמו רנדורי...

לחלץ עצמות אחרי טיסה של 17 שעות... ועצה לטיסה: אם משעמם, נצלי את הזמן ותעשי קרבות ורנדורים "וירטואליים". אגב, שלחתי מסר לחבר'ה ההולנדים שלי, בדבר בואך הקרוב, ככה שאאאאם ניגש אליך איזה הולנדי נמוך (בין 2 ל- 3 מ' גובה) - אל תבהלי. זה ממני...
תהני וד"ש להירוהיטו! (נ.ב: הד"ש יימסר ואל תביכי אותי בפומבי..)

elflife

New member
יהיו שם הולנדים ?!?תמונות ועוד

מי ? אני כבר רואה איזה הולנדי נאה -גובה 3מ מתקרב ,בלי לחשוב עושה עליו בריח או הטלה או משהוא והוא בקול קטן ועיברית רהוטה אומר " יש לך דש' משי" לא התכוונתי להביך ידידי-sorry כצלמת חובבת אני יצלם הממממוווווןןן לא לידעוג יהיו פה המממוןןן צילומים של יפנים!! ויפן ומקדשים וצונמי- אם יהיה לי מזל <G> אם אני ימצא לי יפני נחמד ..אני לא חוזרת :)

2 דברים חשובים:

1. להקפיד לחלץ עצמות במהלך הטיסה! 2. ליהנות (ולא לשכוח תמונות
).

לעשות קאטא ../images/Emo8.gif

וברצינות, אחד הגורמים לתסחיף ריאתי (PULMONARY EMBOLY), או בשפת העם "קריש דם" זה ישיבה או שכיבה ממושכת (באותה תנוחה). הסיבה, שהדם בכלי הדם באגן וברגליים לא זורם מספיק, ועלול להיווצר מצב שקרוב לסטזיס (עימדון דם) - היווצרות קריש דם, ומכאן הדרך קצרה. כמובן שהסיכון הוא בטיסה מאוד ממושכת (זה לא אומר שכל שניה צריך לקום מהכיסא בעבודה
)

למעלה