נסיעה לחו"ל

shirshurina

New member
נסיעה לחו"ל

אני נוסעת לחו"ל ל-4 ימים ומשאירה את ביתי בת ה-6 חודשים אצל אימי. עד כה הנקתי הנקה מלאה עם שימוש מדי לילה בבקבוק- כלומר, יניקה מבקבוק אינה זרה לה. ברצוני להמשיך להניק לאחר חזרתי לארץ אך הפחד שלי הוא שהיא לא תירצה לינוק יותר מהשד ותתרגל לבקבוק. אודה לעצות בנושא

Revili

New member
הפסקה זמנית...

ישנם שני מישורים להם את צריכה להיות מודעת: 1. שימור תפוקת החלב שלך כאשר את בחו"ל. 2. הקטנת הסבירות לדחיית השד עם חזרתך. בכדי לשמר את תפוקת החלב עלייך להצטייד במשאבה טובה וחזקה ולשאוב מדי כמה שעות (הטוב ביותר היה לשאוב בכל פעם שהיא אמורה לינוק, אך אני לא יודעת אם זה מעשי). הקפדה על ריקון השד ומניעת הווצרות גודש וסתימות. חישבי גם על הטיסה עצמה (כמה שעות היא אורכת? ביחד עם השהות בשדה התעופה מדובר בד"כ בשעות רבות)...אולי כדאי בנוסף למשאבה חשמלית חזקה להצטייד גם באחת ידנית ושקטה יותר. לתינוקת בבית יש להציע בקבוק עם הפיטמה האיטית ביותר ובתנוחה שונה מתנוחת ההנקה.

shirshurina

New member
תודה

קודם כל תודה על התגובה המהירה... אני אכן מתכוונת לקחת גם משאבה ידנית וגם חשמלית ולשאוב שם כמה שרק יהיה אפשר. בארץ אני משאירה די הרבה חלב שאוב, את יודעת אם לאחר ההפשרה מותר לערבב בין שתי שקיות?

למעלה