נסיעה לחו"ל עם מצנח

jackiv

New member
נסיעה לחו"ל עם מצנח

מישהו יודע מה הנוהל לגבי נסיעה לחו"ל עם מצנח? אני רוצה לקחת את המצנח שלי איתי כדי לצנוח בחו"ל. יש איזה בעיות מיוחדות ? ג´קי

rbagg

New member
מנסיוני...../images/Emo132.gif

לא צריכה להיות לך יותר מדי בעיה, אבל שים לב לדגשים מומלצים: * קח את המצנח בתוך תיק נוסף (מנסיוני נכנס גם בתוך תיק עליה למטוס נגרר שכזה) למנוע תשומת לב מיותרת ושאלות מיותרות) אל תקח ציוד נוסף רב איתך כי תאלץ לוותר עליו בגלל מגבלות גודל וכמות ולא בגלל שזה מצנח... * קח את כרטיס הcypress שלך איתך - יכול לעזור במקרה של שאלות בשיקוף. * לפעמים צריך קצת להתעקש, בנימוס ואדיבות כמובן - זה עזר לי עם Lufthansa * אל תקפל את המצנח על הרצפה בגייט! בהצלחה רועי

skyhopper

New member
אין בעיה

טסתי פעמיים עם המצנח שלי לארה"ב (לפני ואחרי 11 בספטמבר) ולא היתה שום בעיה גם בטיסות הפנים בארה"ב. אני תמיד לוקח את המצנח למטוס בתיק יד. שמיים כחולים, דודו

מצנח בטיסות

גק´י מנסיוני בחב´ תעופה מומלץ שהמצנח יהיה תיק היד היחיד שאתה לוקח למטוס. וכדאי שהתיק לא יכיל עוד גברים כמו סרבלים,מחשב נישא וכ"ו,משום שזה יגדיל את נפחו ואת משקלו של תיק היד,ואז תצטרך לשלוח לבטן המטוס משהו מזה. בכל מקרה אל תתן להם את המצנח לבטן המטוס בשום פנים ואופן!!!!!!!!! טיסה נעימה אופיר

למעלה