נסיעה להרצליה

barm1

New member
נסיעה להרצליה

שלום, זקוקה לעזרתכם בהערכת זמני נסיעה (ומתנצלת שהשאלה נשמעת כאילו נלקחה ממבחן במתמטיקה...): אני צריכה להיות בהרצליה בשעה 08:30 מחר בבוקר. מתכוונת לקחת אוטובוס ממודיעין לרכבת צפון ומשם להרצליה. בהנחה שמרכבת צפון להרצליה ייקח לי בערך חצי שעה, האם יציאה ב - 07:00 ממודיעין תספיק? מתי מגיע האוטובוס שיוצא ב 07:00 ממודיעין לרכבת צפון? מהם זמני הנסיעה באוטובוס בבוקר ממודיעין לרכבת צפון (לפני ואחרי 07:00)?. תודה מראש.

Neta558

New member
לא בטוחה..

מדובר על שעות של פקקים. אני לא בטוחה שמת"א להרצליה בשעות האלה יקח לך רק חצי שעה, יכול להיות שגם שם תתקעי בפקק. בעיקרון לאוטובוס לוקח 10-15 דקות לצאת מהעיר, ועוד 10-15 דקות בתוך ת"א עד לרכבת, ובשעה כזאת נראה לי שהנסיעה עצמה תקח יותר מחצי שעה. ב6:40 יש אוטובוס שנוסע ישירות לרכבת (הוא עולה בארלוזרוב ומדלג על כל המסגר ודרך פ"ת), קו 102. אם לא אכפת לך לקום קצת יותר מוקדם, נראה לי שיהיה לך נוח יותר לעלות עליו ומקסימום להקדים. אני רק אציין שזו יותר הכרות שלי עם קווי האוטובוס מאשר הפקקים, יכול להיות שאני קצת טועה. אולי מישהו שנוסע בשעות האלה יוכל לדייק יותר בקשר לזמן הנסיעה בשעה הזאת מבחינת עומס התנועה.

yoyo10

New member
אני מסכימה עם נטע

השעה 7:00 היא מאוד גבולית עדיף לצאת ב 6:40 בבוקר

../images/Emo41.gif נצל"ש - כמה זמן נסיעה

באוטו ייקח לי ממודיעין לצומת גלילות בשעות הבוקר?

Ice Age

New member
תלוי מאיפה

סעי דרך כביש 6 ואז כביש 5, וזה ייקח לא יותר מ- 40-50 דקות.

למעלה