נסיעה לברנו ב 13/11

נסיעה לברנו ב 13/11

שלום לכן,
אני אמורה לנסוע לברנו ב- 13/11, שבוע הבא, לא ממש מעכלת, בחרדות וחששות כך שאני מנסה להדחיק כמה שיותר
האם מישהי מכן גם תהיה בנסיעה הזאת? יצרו איתכן קשר לגבי תורמות פוטנציאליות ?נוסעות לבד?

מאוד רציתי שבעלי יהיה איתי אבל אחרי מחשבה על הבן הגדול שחרדתי והדאגות לו בזמן העדרנו, היה נראה לנו נכון ורגוע יותר שאני אסע לבד, מאוד חוששת מההתמודדות שם...

מאחלת המון בהצלחה לכולכן

היי

הרבה בנות נוסעות לבד ומכירות בנות בקבוצה ומטיילות יחד בברנו. הייתי פעם אחת בברנו, עם בן זוגי, והכרתי שם הרבה בנות מקסימות. במרפאה נחנו יחד בחדר כמה בנות ולא הפסקנו לצחוק. היתה לנו חוויה מאוד טובה. סה"כ כולן שם לאותה מטרה ויש הרבה מכנה משותף

מקווה שבנות שנוסעות החודש יצרו איתך קשר בפרטי, ואם לא, את יכולה להתקשר לאחות בהדסה והיא תקשר אותך עם בנות אחרות שנוסעות לבד (כמובן בהסכמתן) אולי אם תכירי אותן לפני או תקבעו בשדה תעופה זה יקל עליך.
שיהיה המון בהצלחה ותספרי אח"כ איך היה.

מילי7777

New member
זוכרת את ההתרגשות שלפני הנסיעה

זה באמת זמן מאד מרגש. נראה לי שהחלטת נכון לנסוע לבד. את תכירי בקלות את הבנות בקבוצה. רוב הבנות מחפשות לחלוק את המצב הרגיש והאישי הזה. הרי זו בעצם הפעם הראשונה בה את ממש רואה נשים שבמצב שלך ומבינות בדיוק מה את עוברת. כל הבנות מתרגשות ולאט לאט נפתחות אחת לשניה. העובדה שאת נוסעת לבד מבטיחה את הפתיחות שלך כלפי הסביבה. שיהיה בהצלחה ושתחזרי עם בשורות טובות

BABYBO2

New member
חזרתי מברנו כעת...

חושבת שגם אני הייתי בסוג של הדחקה...רק המחשבה על התינוק שאחזיק בידי..בא לי בגלים והעלתה דמעות .
התקשרו אלי , אם אני זוכרת נכון...כשבוע אולי יותר לפני הנסיעה ..עם 3 תורמות פןטנציאליות לבחירה ..כשאחת מהן לא היתה רלוונטית אז נותרתי עם שתיים . סה"כ היה יבול יפה ואמן ובע"ה יצליח .
אני לא נסעתי עם הקבוצה...אבל נפגשתי עם אולגה והרופא המלווה בלובי המלון שלהם "סלבה" .. ויש הסעה למרפאה מהמלון , אפשרי אגב גם אם תהיי במלון אחר , יאספו אותך , בדקי את זה קודם . אני לא ידעתי והגעתי לסלבה..לא שזו בעיה..אבל..יש אופציה שזה נחמד..
לגבי נסיעה לבד...לא מכירה אותך . אבל ברנו נהדרת . נעים לטייל בה , מסעדות נהדרות... ממש כייף , אל תחששי . הכל ברגוע , גם במרפאה מאד נחמדים .
סעי בשלום , בבטחה ..וחזרי בהריון . אמן .

rabbitm

New member
בהצלחה!!!

אני נסעתי לבד, הכרתי שם בנות נפלאות. שנתיים אחרי ונוספו לי עוד 3 חברות לחיים.
אני חששתי שבנות יחפרו שם על המצב ויהיו רחמים עצמיים, אבל זה ממש לא היה כך.
הרגשתי כמו בטיול. לא חשבתי בכלל על הטיפול. היו המון צחוקים וכייף, במיוחד הומור שרק אנחנו יכולות להבין.
(אולי בזכות זה נקלטתי... זה לא החזיק, אולי בגלל שחזרתי לארץ
)

בהצלחה!!

מיה2013

New member
הרבה נוסעות לבד, אני מאוד נהנתי

ופגשתי חברות שעד היון אנחנו בקשר, לא חזרתי בהריון אבל הייתה חופשה מקסימה,
אל תדאגי הכול מתוקתק וכולן באות לאותה מטרה כך שיש הרבה נושאים משותפים

בהצלחה

למעלה