נסיעה לברזיל

נסיעה לברזיל

יתכן כי זה לא המקום הנכון לשאול - אבל אני מניח שאנשים כאן מספיק מנוסים. מספר שאלות לי אליכם: אני מתכנן נסיעה קצרה (10 ימים בלבד) לברזיל באמצע מאי. 1. מה הדרך הנוחה והזולה ביותר (דרך אירופה או דרך NY)? 2. האם צריך ויזה בשביל כניסה לברזיל? 3. האם צריך חיסונים כלשהם, ומתי צריך לקחת אותם? 4. האם יש עוד משהו שחשוב להתייחס אליו? דרך אגב - אני מתכנן לסוע עם האישה והילדה - אז אם יש משהו רלוונטי לזה אז אשמח אם תוסיפו... תודה!

jeshu

New member
דברים שחשוב להתיחס אליהם הם עצתם של סוכן נסיעות ורופא מטיילים. אבל אם יש לך שאלה בנוגע למקום מסויים בברזיל או איזו אטרקציה תיירותית או אחת הערים - אז ישמחו לעזור לך פה.

sela v

New member
תשובות

1. תשובה שסוכן נסיעות או כל גורם אחר שמוכר כרטיסי טיסה (אתרי אינטרנט למשל) יוכל לתת לך תשובה. לא חושב שאחת הדרכים זולה יותר מהשנייה עבור כל אופציה של טיסה. מה שחשוב לזכור שכשטסים דרך ארה"ב, צריך ויזה אמריקאית אפילו אם אתם רק במעבר. 2. לא צריך עם דרכון ישראלי לתקופה של 10 ימים.

argorn

New member
מבחינת מחירים ...

אני מציע לך לעשות מה שאני עשיתי . צור קשר עם לא פחות מ - 5 סוכנויות נסיעות וברר מה המחירים , ציין לפניהם שאתה מחפש מחיר הכי זול , אם אתה ממש רוצה להוריד מחירים אז תגיד להם שאין לך בעיה לעשות LAY OVER במקומות שונים על מנת להוזיל מחיר . נוח זה לא יהיה לך אבל זה יחסוך לך בין 100 או 300 דולר במקרה הטוב . שנית כל , אם מצאת משהו זול מבין כל החמישה - תדאג לציין מול סוכני הנסיעות האחרים מולם ביררת { זה יעזור אם תשריין מקום בטיסה ללא תשלום - ניתן לעשות את זה עד 3 שבועות מהטיסה } אוי הם יסכימו להוזיל קצת יותר על מנת לרצות לקוח ולהרוויח טיסה נוספת על חשבון המתחרים שלהם . לי זה קרה אם אופיר טורס ואיסתא ... איסתא ניצחו בשל ויתור על חמישים דולר ! זה גם משהו ...

kogawa

New member
מיון לפי שני משתנים

אין חיה כזאת "הדרך הזולה והנוחה" בשוק המחיר כנראה שטיסה דרך לשבואה (בירת פורטוגל) לרסיפה בחברה הפורטוגזית "ואריג" זהו הדיל המשתלם, אבל גם טיסה למיאמי באלעל והחלפת חברה (לבעלי ויזה אמריקנית), ואולי גם חברות ארופיות הטסות לשם כגון אייר-פראנס. לגבי מקומות לעשרה ימים אין לי המלצות - לי 4 חודשים לא הספיקו.. אם השיקול אינו כלכלי, קנה כרטיס טיסות פנים ועבור בריו, בסלוודור בהייה, באולינדה (לייד רסיפה) או אורו-פרטו, במנאוס, במפלי האיגוואסו וחזרה לריו. בכך קיפחתי מליון מקומות נפלאים (ג'ריקו-קווארה, תסלחי לי?). בריאות והמלצות בלשכת הבריאות או אצל הווטרינר המחוזי, ותפסיקו לשאול שאלות בריאות בפורומי טיולים, וכן ויזות אותם תברר בשיחת טלפון עם הקונסוליה ("שגרירות ברזיל" בגוגל). לגבי נסיעה לברזיל עם האשה יש שיגידו שלא הולכים למסעדה עם סנדוויץ ביד, אבל מה אני יודע? אולי הסנדוויץ יותר עדיף?? ושיהיה בכייף!!

natyh

New member
ברזיל ל10 ימים ????

טוב דני ! אם אתה נוסע לעשרה ימים אצטרך לחשוב עשרה ימים על התשובה כי זה כל כך קשה . אז בינתיים כנס ל כאן ושאל את שלי וחבורתה שמכירים היטיב את ברזיל : תראה למיטב הבנתי אתה חייב להכיר היטיב או את ריו או את סלבדור . ומפלי האיגווסו . מפלי איגווסו שייט בסירה למפלים סיור גונגל מעבר לארגנטינה מינימום יומיים . אם תרצה בדרך לריו לעבור בקוריטיבה ולנסוע ברכבת לפרנגוה עוד יום . מכאן אפשרי טיסה לריו ומכאן שייט למיטב זכרוני לאיטא פריקא יובל תקן אם טעיתי בשם האי , קורקובדו גנים בוטניים פאו דה אסוכר חוף פפינו איפנמה לבלון כדועף חופים משחק כדורגל במרקנה נו כל זה מינימום שלושה או ארבעה ימים . בתי ספר לסמבה הסמבה דרומו ביזה פלור .... פורטו סגורו , אזודה טרנקוזו קראיבה יומיים לפחות . סלבדור דה בהייה : הפארול , הבהא , פרזה דה סה , מרקדו מודלו , המעלית העיר העתיקה סיור חופים לאונדינה מקום מושבו של זורז אמאדו נו כל זה עוד ארבעה ימים . בקיצור לא מסתדר לי הזמן . המומחה לסלבדור בפורום תרבות ברזילאית הוא בהיינו שמכיר את העיר בצורה מדהימה . את ריו כולם מכירים טוב . והזמן אך הזמן נו טוב אך זו כבר בעיה אחרת . תיהנה דני . נתי

למעלה