נסיעה לארה"ב

aisraeli

New member
נסיעה לארה"ב

אני נוסע לארה"ב לחודשיים עם ה IPAQ שלי (4150). ראיתי של IPASS ול- BOINGO יש אפשרות למינוי חודשי לHOTSPOTS בארה"ב. האם למישהו היה נסיון עם זה? האם יש המלצות או הצעות? תודה מראש

shed

New member
--->

אישית אני מחזיק במנוי ל-att, ו-t-mobile, ולא נתקלתי בשום בעיה להתחבר עם הפאלם שלי. מה שכן - אני יודע בוודאות ש4150 לא יתחבר לאחת מהרשתות שציינתי (לא זוכר איזו - זו שפרושה בנמל התעופה של newark). לא ניסיתי עם הרשתות שאתה מדבר עליהן - שווה לך לבצע ניסוי לפני שאתה מתחייב.

אני לא מבין? WIFI בארה"ב לא חופשי??

אני יודע שרוב הרשתות בארה"ב של WIFI הם ללא כל סיסמא ופשוט בחינם אפשר להתחבר אליהם!

aisraeli

New member
מינוי ATT

איך ואיפה נרשמת ל ATT? האם זה כולל גם סלולר GSM?

shed

New member
--->

כבר כתבתי על זה בעבר, כשהנושא עלה. ה-4150 יצליח להתחבר לרשת האלחוטית (כלומר לזהות עת ה-ap וכו') אבל הרשתות שהזכרתי דורשות login עם שם משתמש וסיסמה. ה-login הזה נעשה על ידי עמוד web, שה-ie בפוקט לא תומך בו, ולכן הוא נכשל. בפאלם הוא מצליח. newark - שדה התעופה liberty בניו ג'רזי. כל הטיסות של קונטיננטל לכיוון או מכיוון תל אביב יוצאות משם.

shed

New member
--->

עשיתי מנוי רק עבור רשת ה-hotspots של att. אותו כנ"ל עם tmobile. עבור סלולר אני מחזיק במכשיר + מנוי של verizon. (איש רב רשתות וספקים אנוכי
) אפשר לעשות את המנוי באופן מיידי בכל מקום שבו יש hotspot שלהם.

SaarAvigour

New member
לפחות לגבי Manhattan, כמו Shed

במנהטן יש T-Mobile כמעט בכל בית קפה "נורמאלי"....אבל יש לי גם ATT...אז לא אלכלך עליהם. אני דווקא משתמש ב- ATT לגישת Dial-UP במחיר שיחה מקומית, כמעט מכל מקום בעולם. שווה. נכנסתי לאתר של Boingo יש להם רשימת אתרים ואתה יכול לבדוק מהבית.. נסיעה טובה, ותחזור עם 4700.... ======== סער אביגור עורך "פוקט"

אני רוצה להבין שניה!

hotspot בארה"ב זה לא בחינם?! אני הבנתי שרוב המקומות בארה"ב לא צריך לא מינוי ולא נעליים בשביל הhotspot אלא זה לגמרה בחינם! אתם מדברים פה על מנוי וכל מיני כאלה מאיפה המנוי הזה בא?! כמה בכלל מנוי כזה עולה?

shed

New member
--->

hotspot הוא כינוי למקום ציבורי שבו מופעלת רשת wlan שאפשר להתחבר אליה. בחלק מהמקומות שימוש ברשת הוא חינם וחופשי (מסעדות למשל) ובחלק מהמקומות השימוש ברשת עולה כסף (כמעט כל נמלי התעופה של ארה"ב). אתה לא ממש מצפה שיבוא מישהו, ישים כסף על ציוד, ניהול ותחזוק של רשת אלחוטית ויתן לך הכל חינם נכון? ישנם מלונות בהם יש רשת אלחוטית חינם לכל אורח. ישנם מלונות בהם שימוש ברשת עולה כ-10 דולר ל-24 שעות. המחירים שונים בין ספק לספק, ותלויים בצורת המנוי (גישה מזדמנת, מנוי חודשי, חצי שנתי, שנתי).

מה זה שווה?! 20 דולר לחודש זה הון!

כן תתפלא אבל לפי מה שחשבתי הייתי בטוח שרוב הרשתות הם בחינם ולא נדרש כל תשלום כדי להתחבר... אז גם הרשת שיש בסנטרל פארק היא בתשלום? חוץ מזה עובדה שכל הרשתות בארץ הם בחינם וגם ברוב המקומות שהייתי בעולם

shed

New member
---> באמת חוצפה!

אני מציע לשרוף את כל ה-hotspots, ולעלות את הבעלים שלהם על המוקד. באיזה זכות הם בכלל רוצים כסף? אז מה אם הם השקיעו זמן, כסף ועבודה, מגיע לנו! =

AYELET1

New member
ובנוסף...

נדמה לי שרוב הרשתות החינמיות בארץ, אלו ראוטרים של מי שלא מודע כל כך בצורך בחסימת הרשת הביתית שלו, ולאו דווקא רשתות מסודרות ... זו תחושתי...

אולי באמת צריך לעשות את זה!

כמה אתה משתמש בhotspots חודש?! זה לא שבאמת כל העולם מרושת ובכל שניה שבא לי אני יכול להתחבר... זה רק במקומות מסויימים אתה צריך לטיים הרבה בעולם כדי שיהיה לך כדאי לשלם 20 דולר לחודש! תחשוב זה עולה כמו האינטרנט הביתי שלך! זה סכום מאוד גבוהה על מה אתה מדבר בכלל?! אם זה היה 20 דולר לשנה או משהו זה היה הגיוני כי כולה כמה פעמים בן אדם ממוצע משתמש בhotspots האלה

AYELET1

New member
נכון, הם מיועדים למי שנייד

איש אינו חייב לך כלום אתה נמצא כמה ימים רחוק מהבית? חפש אינטרנט קפה או התאפק עד שתחזור הגישה שלך היא ילדותית להפליא <איילת הגננת
>

shed

New member
עלות מול תועלת

מאיפה הבאת את ה-20 דולר לחודש, ומי אמר שחייבים לעשות מנוי חודשי??? יש מנויים על בסיס אחר, כמו pre paid cards, חיבורים מזדמנים וכו'. לא יודע מה איתך, יותר מפעם אחת אני הייתי צריך אינטרנט זמין, ועלות של כמה דולרים בשביל החיבור פשוט זניחה לעומת החשיבות של קבלת/שליחת מיילים באותו רגע. כאשר כמה דולרים בודדים עושים את ההבדל בין 5 שעות "אבודות" לחמש שעות של עבודה - התפוקה מחזירה את ההשקעה מיידית. אני משתמש ב-hotspots באופן די שוטף. כאשר אני בחו"ל (ואני הרבה בחו"ל) אני מתחבר כמה פעמים ביום. לצורך העניין: רק תחשוב כמה חסכתי על שיחות טלפון לארץ כאשר אני מדבר ב-voip... ודרך אגב: ברוב המקומות, ה- אז אולי עבורך זה לא משתלם, מצויין - אל תרכוש מנוי. אף אחד לא הכריח אותך. אל תבוא בטענות ותתחיל לבכות כמו ילדה בגן. גם טלפון לוויני זה דבר יקר - אבל מי שצריך אותו - משלם עליו. דבר נוסף: מכיוון שהזכרת את מחירי האינטרנט הבייתים בארץ - המחירים בארץ נמוכים מאוד בהשוואה לארה"ב או בריטניה. רק לידע כללי.

למעלה