נסיעה לארה"ב

שירה

New member
מידע על טיפולים

שלום, תודה לך על התמיכה. אם ברשותך, נשמח מאוד לקבל מידע אודות מרכזים שמהם ניתן לקבל מידע מפורט ופרטני לערים שונות בצפון אמריקה וזאת כי קימות מספר אופציות שונות למיקום המשרה. שירה

שירה

New member
נסיעה לארה"ב

שלום, אנו מתכנניים נסיעה לארה"ב למטרת ביצוע פוסט-דוקטורט. בננו, המאובחן כאוטיסט, יהיה אז בן 4 שנים. אנו מאד מתלבטים בנושא, ונשמח לקבל ולחלוק כל ניסיון ועצה בונה בנושא כגון קיום מסגרות וגישות, יכולת התמודדות של ילדים בסביבה זרה, מימון וכדומה. בתודה מראש.

שלום מארה''ב

אנחנו נמצאים בארה''ב בגלל הפוסט דוקטורט שלי עם ילד בן שלוש וחצי המאובחן כ PDD NOS. בדיעבד למרות הקשים עם המעבר ולמרות המרחק של המשפחה אני חושבת שזה הדבר הטוב ביותר שיכל לקרות לנו. החברה האמרקאית לפחות באזרנו היא מאד מקבלת ותומכת לשונה ומצאנו הרבה מסגרות תומכות שלא רק מקבלות ילדים עם קשיים אלא תומכות במשפחה, כמו הגן המדהים שרשמנו רת הפשוש לשנה הבאה שגם נתן לו עדיפות בהרשמה, גםממן סייעת פרטית, גם נותן לנו תמיכה כלגלית של 50% מעלות הגן עצמו וגם תומך בהורים על בסיס מסודר (וזה גן רגיל). בנוסף יש כאן מסגרות טיפול מדהימות. שוב מאד תלוי לאן בארה''ב אתם נוסעים וכדאי להכניס את זה בשיקולים שלכם. יש כי גם (למרבה הצער) אוצר ידע יל השיטה האמרקאית של מימון וביטוח רפואי (וכאן אין משחקים אתם צרכים את הביטוח הכי טוב שאתם יכולים להשיג רצוי אחד של האוניברסיטה כי הכיסוי יותר טוב בדרך כלל). מעברים הם לא קלים ושפה חדשה גם לא אבל אנחנו לא מצטערים לרגע. הילד שלנו פורח בחצי שנה שאנחנו כאן (והינו בשוויץ גם ושם היה סיוט כך שאני יכולה לתת הערכה שקולה). את מוזמנת לפנות אלי במסרים (ואם את רוצה אנחנו יכולות לדבר בטלפון). המון בהצלחה. ענת

שירה

New member
תודה משירה

ענת, ראשית תודה מקרב לב, אנו מאד נשמח לקשר איתכם בנושא וללמוד מנסיונכם. נשמח מאד לדבר בטלפון. שירה

למעלה