נסיעה לארה"ב: כרטיס AAA

DizzyMissLizzy

New member
נסיעה לארה"ב: כרטיס AAA

השאלה מופנית לאנשים שטיילו בארה"ב: האם שווה להוציא כרטיס AAA? הכרטיס עולה 240 ש"ח, וניתן להוציא רק בממסי בתל-אביב (בשבילי זה רחוק וקצת טרחה). היכן ניתן לקבל הנחות ע"י הצגת הכרטיס, ועד כמה זה באמת משתלם?

היי

לי מעולם לא היה ולא הרגשתי פגועה מזה....כל מקום שנותנים הנחות בדרך כלל רק מחפשים איך לתת לך הנחה אז יתנו לך גם אם תהיי סטודנטים או סתם נחמדה או סתם ישימו לך תהנחה (אגב גם אם ישאלו אותך אם יש לך טריפל איי אפשר להגיד כן הם בחיים לא מבקשים לראות.....אבל בתכלס סתם תשאלי אם יש הנחה יתנו) עכשיו לגבי שירותים אחרים שיש להם - על זה אני לא יכוהל להגיד כמה זה כדאי אבל מבחינת הנחות ....נראה לי שכל מי שרוצה מקבל.... אור

אלדד(מ)

New member
לדעתי - טוב רק לאמריקאים.

בפעמים הראשונות שנסעתי לארה"ב דאגתי להצטייד בכרטיס חבר כזה, עד שנוכחתי שההוצאה לא מוצדקת אם לא משתמשים בו כמעט כל יום, וגם לאופי הטיול שלי אינו מתאים. ההנחות למוטלים ולמלונות (אלו שנותנים הנחות לחברי AAA) הן מקסימום 10% מהמחירון הרשמי של החדרים, ומכיוון שבדרך כלל אני מחפש מוטלים במבצעי הנחות, לא ניתן לקבל יותר מהנחה אחת. במקומות כמו אולפני יוניברסל, עולם הים, בוש-גרדנס וסיקס פלאגס מקבלים הנחה של 4$-3 על כניסה יומית ו10% בחנויות המזכרות ובמסעדות שבפארקים. מ 2 דברים חשובים לא ניתן ליהנות: ה TourBook וה TripTik. ספרי הטורבוק הנפלאים שניתנים חינם לחברים בארה"ב לא נשלחים על ידי ה AAA לארץ גם לא תמורת דמי משלוח (ניסיתי לבקש), ואת המעטים שמ.מ.ס.י מביאים לארץ מוכרים כאן במחיר מעל הRetail value, שהוא 14$. כנ"ל הטריפטיקס שהם תכנוני מסלול מוכנים מראש לכל מסלול עיקרי בארה"ב. לשרותי תיקוני הדרך, הגרירה וכו' איננו נזקקים בכל מקרה.

Amoureuse

New member
שימושי אם לא אכפת לקבל את החומר

רק שם. כי הספרים באמת חביבים והטריפטיקס נוחים, וכשתגיעי לשם תקבלי ללא תשלום. אבל אם את אוהבת לתכנן הכל טיפ-טופ מראש, אז זה לא יעזור.

לא שווה אבל אפשר לקבל בחינם

אם אתה עושה ויזה ממסי בשנה הראשונה ללא עלות מקבלים AAA חינם. אחרי שנה מבטלים את הכרטיס ויזה.

למעלה