נסיעה לאיטליה

GS2003

New member
נסיעה לאיטליה

אז קודם כל אני אגיד שזה פשוט נפלא לראות שיש פורום כזה בתוך רשימה ארוכה של פורומים די מיותרים בתפוז. אחרי הכל זה די באסה לחפש תשובות ברחבי האינטרנט לשאלות הנשאלות כאן. אוקיי, אז ככה, הייתי באיטליה לפני כמה שנים ונישבעתי שאני חוזר. כל אזור הצפון פשוט הקסים אותי. אני חושב לנסוע לשם לכמה ימים בחודשים הקרובים. (יש זמן עד נובמבר כי אז אני מתגייס) בינתיים הרעיון די באוויר ואין שום תיכנונים חוץ מהעובדה שזה כנראה יהיה עם ידידה טובה שלי. יש רישיון לאוטו וגם לאופנוע. ועכשיו לשאלות : 1. האם כדאי לשכור אופנוע או שתרבות הנהיגה באיטליה לא ממליצה... 2. אני מעוניין רק באזור הצפון. יש סיכוי טוב למצוא באזורי האגמים מלונות זולים יחסית כל פעם ללילה ? 3. אפשר להסתדר שם לבד אם אתה לא ממש דובר איטלקית או צרפתית ? 4. מישהו עשה משהו דומה ויכול לספר ? לתת לינק לאתר כלשהו ? 5. באיזה חודש מהחודשים הקרובים מומלץ לנסוע ? ועוד משהו קטן, מישהו שמע אולי במיקרה אם אפשר להשיג כרטיסים לתערוכת מילאנו לאופנועים שתיתקיים בספטמבר ? מצטער על עומס השאלות המטורף. ותודה מראש למי שיחליט לענות.

NoWords

New member
מצטרפת......

היות ולא כל כך התיחסו להודעות שלי (בעמוד למטה) אני רוצה להצטרף לבחורצ'יק הזה ולשאול אם יש למישהו אתרים על איזור האגמים? אני פשוט טסה עוד 8 ימים
אני אמשח לקבל פירוט על מסעדות או אטרקציות באיזור תודה

Sparker

New member
../images/Emo41.gifלשניכם../images/Emo41.gif

אני שמח שאתם מרוצים שקיים פורום "מדהים" שכזה... רק הערה אחת... ישנו פורום עוד יותר מדהים, שאפילו מיועד בדיוק לשאלות שלכם... קוראים לו פורום טיולים וחופשות בחו"ל.
ותהנו באגמים...

GS2003

New member
תודה. צודק.

לא ראיתי שיש פורום כזה. תודה על ההפניה. ובלי קשר אני באמת חושב שהפורום הזה מאוד מעניין.

הערה לשכירות אוטו

קח בחשבון שחברות השכרה יקחו מחיר מפלצתי אם בכלל יסכימו להשכיר לנהג מתחת לגיל 21

shafan8r

New member
well ill give u all the answers

bikes can be rented near the lakes from a harly to a scoter they drive realy good so no problem espcialy in the north and plus now most of the ppl are german a one star hotel costs around 25 uro per person per night 2 stars i guess around 40 well they donet speak good english but its full of turist u will get by

למעלה