נסיעה לאומן

sharon27ta

New member
נסיעה לאומן

בס"ד שלום לכולם אני בחור מתחזק הגר בתל-אביב, שרוצה מאוד לנסוע לאומן לראש השנה ,אך מצבי הכלכלי לא מאפשר לי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי להגיע לשם. אשמח גם להיות שליח עבורכם. נ.ב תוכלו לקבל המלצות עליי, מאחד הרבנים המפורסמים מרבני ברסלב,תזכו למצוות בתודה מראש

שלום לך

אשריך שאתה זוכה להתקרב בדרך האמת ויש בך הרצון לנסוע לרבנו, הם יעזרך בכל הנצרך. היום התקבלה בשורה שיש איזשהו מילונר שהחליט (מאת השם יתברך כמובן) לתת צדקה לא קטנה בכלל לכל מי שטרם היה אצל רבנו ורוצה לנסוע אליו לראש השנה, הוא תורם 500 דולר עבור כל נסיעה וזה אכן אמת!!! ע"מ להנות מטובת השם יתברך אתה צריך לפנות ל"דרך צדיקים" חב' נסיעות בירושלים ,אין לי את הטלפון אך נסה דרך 144 תתקשר אליהם ותשאל לגבי נסיעה לאומן דרך התורם ושיהיה בהצלחה רבה, אם נתקלת באיזשהו קושי צור קשר ואנסה לעזור לך דרך צלחה!!

מס' הטלפון של החב' הוא:

1-700-700-148 זה ממש חסד עליון!!! נס משמים!!! הזמנה ענקית מהצדיק אשר רוצה אותנו בהמוננו כל בית ישראל אצלו בראש השנה ממש פלא עליון!! לא היה כדבר הזה אוי רבנו רבנו צדיק אמת וקדוש עטרת ראשנו ותפארתנו, תראו מזה חסדי השם המרחם על ילדיו ומקרביו ברחמים גמורים ופשוטים, איזה אבא טוב כאלו מתנות לכבוד ראש השנה אבא תודההההההההההההה!!! (האם זה מקרי שדווקא היום שהתקבלה הבשורה המשמחת הזו הגיעו כמה פניות של יהודים חסרי אמצעים הרוצים להגיע לרבנו?) שיזכו ברחמי שמים להגיע כל העשבים הצמאים לבעל השדה אשר ישקנו מים ויחיינו ויזכנו לגאולה השלמה הממשמשת ובאה בקרוב ממש אמן ואמן!!

זה באמת באמת??

רק לשלם180 דולר??זה נשמע לא יאממן...הלא יאומן קורה באומן

sharon27ta

New member
נסיעה לאומן

תודה לכל אלה שיידעו אותי ,לגבי מי שלא היה באומן ,שיש לו הנחה של 500 דולר,אבל אני הייתי באומן בראש השנה לפני שנתיים,לצערי שנה שעברה לא נסעתי,והיתה לי שנה מאוד קשה,לכן אני אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לעזור לי להגיע לשם,אין באפשרותי לארגן סכום של 600/700 דולר,הצלחתי רק לארגן 200 דולר,פניתי כמובן לכל החברים ולמשפחה,ולכאן הגעתי כמוצא אחרון,בתודה מראש לכל המסייעים

sharon27ta

New member
תיקון הכללי

חידוש קטן שזכיתי לחדש(חידשתי אותו בס"ד בזמנו ברדיו "קול הנשמה"):למי שעדיין לא שמע אותו מנין התיבות(מילים)של תיקון הכללי הם 1320 תיבות שזה יוצא בדיוק בגימטריא של "לתקן(580) פגם(123) הברית"(617) =1320 נבדק המון פעמים ועוד משהו קטן שיותר קל לבדוק תספרו את מספר התיבות במזמור הראשון (טז') של תיקון הכללי"מכתם לדוד"יש בו 97 תיבות(מילים)שזה יוצא בדיוק בגימטריא "אומן" נ.ב "שמחה" ראשי תיבות שמחה,מקוה,חצות,התבודדות

למעלה