נסיעה באוטובוס..

עמיתוש

New member
נסיעה באוטובוס..

יכולה להיות עולם ומלואו. אספר לכם על הנסיעה בחצי שעה שבאוטובוס, וכמה סיטואציות מצחיקות/נחמדות/מוזרות היו בה. אני מגיע לתחנה, מתיישב ליד איזה קשיש עם מקל הליכה. הוא החליט לפנות אליי, בשאלה לא כ"כ אופיינית כמו "לאן קו 61 נוסע?" או, "62 מגיע לאיכילוב?", הוא החליט לשאול אותי: - "היי, מה סוג הנעליים האלו שאתה נועל?" אני - *בודק* "כתוב כאן Air-one, אבל האמת שאין לי מושג. אמא שלי קונה לי את הדברים האלה" - "אתה קונה Nike כמו כל בני הנוער?" - "לא, אני לא קונה Nike. זה מאוד יקר" - "באמת? זה עולה 400-500 ש"ח, לא?" - "כן. יש סוגים טובים באותה מידה אבל יותר זולים *חיוך קל*" - "אתה יודע, הארץ הכי טובה בייצור נעליים זו איטליה. גם גרמניה." - " *אני, בניסיון להתחמק מהשיחה על הנעליים או לפחות לעבור נושא* באמת? מעניין. *הפניית מבט*" - "אתה יודע.. אני בא מסקנדינביה. אני דובר השפה *האוטובוס מגיע ברקע*" - "וואוו *מה, יש לי משהו אחר להגיד?*. טוב, האוטובוס שלי הגיע. להתראות!" - "להתראות" אני נכנס לאוטובוס, קצת מחוייך מהשיחה הנחמדה עם הקשיש הסימפטי. מתיישב. לפתע אני רואה חרדי עם מקל הליכה, נראה די זקן אבל לא קשיש, ופיניתי לו מקום. לפתע אני רואה שלידי יש ילדה צוחקת ומסתכלת עליי במבט "איזה פראייר". אני מסתכל עליה במבט המזלזל שלי, מעצבנים אותי אנשים שרואים בפינוי מקום לקשישים כפראייריות. אני עומד לצאת בתחנה שלי, אני 200 מ' לפני התחנה. לפתע אני רואה אישה לפניי, מטופחת צפונבונית בגיל המעבר מסתכלת עליי במבט זדוני. אני עומד ללחוץ על כפתור ה Stop (כמובן שלא היו יכולים לכתוב עצור, אלא Stop). 3 שניות לפני שאני לוחץ, אני מסתכל עליה ורואה שהיד שלה גם על הלחצן, אך עדיין לא לחצה. היא חייכה חיוך כזה בערך
, ואני לא הבנתי מה החולת נפש הזאת רוצה ממני. היא סימנה לי ללחצן, והבנתי שהיא רוצה תחרות. כנראה שהיא הייתה בחופשה מאברבענל, אבל שיתפתי פעולה. *תחשבו על הרעש של אופנועים בסרטי מרוץ לפני הזינוק*
אני מסתכל עליה. היא מסתכלת עליי. אני עומץ ללחוץ, אני רואה שהיא מתקרבת ללחצן. אני מנסה ללחוץ מהר, מנסה מנסה.. אך לפני שאני לוחץ אני שומע "טו טו". היא לחצה קודם, שיט. נכנסתי לדיכי
. חזרה לשלוותא כנראה. אני יוצא מהאוטובוס, פתאום איזה ילד שירד איתי אומר לי משהו בשפה מוזרה מאוד, ואני מתקרב אליו ואומר לו "מה?". הוא לא מפסיק, וממשיך לדבר בשפה התמוהה. אני ממשיך לשאול אותו מה משהו כמו 8 פעמים, עד שבסוף הוא נכנע. אני סתם ציחקקתי לי כל הדרך הבייתה, כמה מצבים משונים היו לי בנסיעה כ"כ קצרה באוטובוס. סתם רציתי לשתף
.

דיתוּש

New member
../images/Emo6.gif

חחח, אני בד"כ נופלת באוטובוס... על אנשים...
כן, זה מאוד מביך... חחח זה נורא משעשע שאנשים שמדברים איתך על דברים שכאלה... חח... נעליים... טחחחח... לילה טוב!

inbal2003

New member
איזה מצחיק! ../images/Emo6.gif

במיוחד השיחה עם הזקן מסקנדינביה... גם לי זכורות כמה חוויות באוטובוסים: *כבר לפני 3 שנים ( בגיל 14) עבדתי בקיץ בתור מדריכה בקייטנה. את הדרך לקייטנה עשיתי באוטובוס רגיל ולא בזה של ההסעות (כי הקו שלו לא עבר באזור שלי). בקיצור, אחרי כמה נסיעות כבר זיהיתי את רוב האנשים שנוסעים באותו הקו שלי בשעה 6:45 (הקייטנה היתה רחוקה...) . פעם אחת שאל אותי בחור אחד (בערך בן 26) במהלך הנסיעה: "תגידי, לאן את נוסעת כל בוקר?", עניתי לו:" לקייטנה שאני עובדת בה". אז הוא ענה: "הנוער של היום... כבר בגיל כזה צעיר עובדת..., תהני בחופש, תצבעי חוברות אנא'ערף - למה לעבוד???" ואז בדיוק ירדתי מהאוטובוס ולא הספקתי לענות לו. * כשקניתי את משקפי השמש שלי, גיליתי שהקופסה שלהם עושה המון רעש כשסוגרים אותה - ממש בום גדול, כמו
. יום אחד כשעליתי לאוטובוס עם משקפי השמש כבר נהייה לי יותר מדי חשוך (אתם בטח מכירים את ההרגשה כשנכנסים עם משקפי שמש למקום סגור) , אז הכנסתי את משקפי השמש לקופסה וברגע שסגרתי אותה כל האנשים הסתכלו לכיוון שלי. הם היו מבוהלים נורא כי חשבו שיש
, אופס...
ענבל

דיתוּש

New member
../images/Emo6.gif

חחח גדול... אעלק תצבעי חוברות, בת כמה את, 4.5?! המבוגרים של היום

*superstar*

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

הקטע עם הלחצן קורה לי ככככככלללללל הזמן... יש את הקטע הזה שרוצים להיות אלה שילחצו נכון?? כן כן.. זאת אני:) *דיד*

QuEeN oF mE

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

אבל..אתם לא רוצים לשמוע סיפורים שלי עם אוטובוסים. באמת.

היה לי קטע מצחיק לא מזמן

נסעתי לת"א ועלה לאוטובוס בחור אחד שהחזיק מוטות כאלה ארוכים מברזל ואישה אחד ירדה והחזיקה במוט.. פתאום היא קלטה במה היא מחזיקה ואמרה "אוי, סליחה, חשבתי שזה העמוד של האוטובוס" חחחחח וכל מי שישב באזור התפקע מצחוק

חחחחחחח../images/Emo6.gif

אצלנו בחזרה מביצפר האוטובוסים מההה זה מפוצצים בילדים (לא מתפוצצים ילדים.. יש הרבה ילדים..
) אז אני וחברה שלי עולות. תחנה אחרי התחנה שאליה אנחנו עולות (וכמו הסיפור של זאת שמעלי) עולה אישה זקנה וניתפסת באיבר הצנוע של חברה שלי כל מי שראה את זה נישפך מצחוק והגברת מסמיקה

../images/Emo26.gif

שאליה אנחנו עולות= שעליה אנחנו עלינו והאישה חשבה שהיא ניתפסת בעמוד.. כנראה לא שמה לב לחברה שלי.. או שפשוט היא מתגעגעת לחיי האהבה שלה

שלומצי

New member
אוי עמיתוש אתה פשוט חורס אותי ! ../images/Emo6.gif

אפשר לעשות איתך תחרות מי לוחץ ראשון על הסטופ ?

למעלה