נסיעה באוגוסט

מיסי9

New member
נסיעה באוגוסט

שלום בנות אני חייבת עזרתכם
אני נוסעת ב 3באוגוסט עם בעלי והילד ,את כרטיסי הטיסה הזמנתי כבר אבל אני לא יודעת איך אגיע לברנו ואיך להזמין את כרטיס האוטבוס ׳ ועוד שאלה לגבי גרנד הוטל האם מומלץ או לא
תודה מראש

מיסי9

New member
וינה

אני חושבת ליהשאר עד יום שישי בברנו ואז לחזור ללוינה לעוד שתי לילות מה ,השאלה היא איך אדע ומתי יעשו לי את ההחזרה,ואם מישיהי מכירה בית מלון נחמד בוינה

לגבי יום ההחזרה

אצלי כבר ביום חמישי (שבוע לפני ההחזרה) התקשרתי לבושמת והיא אמרה לי שהשאיבה בשני וההחזרה בחמישי.
את תדעי מראש מתי ההחזרה.
לגבי הזמנת מלונות, תזמיני מלונות באינטרנט אבל רק הזמנה שניתן לבטל עד 48 שעות לפני. זה בטיפה יותר יקר אבל ככה לא תפסידי כסף.
ואז אם ישתנה משהו ביום ההחזרה תבטלי את ההזמנה למלון ללא דמי ביטול.

מיסי9

New member
אוגוסט

אני נוסעת עם בעלי והילד ב 3 לשמיני אם יש מישהי שנוסעת איתנו נשמח שתצטרף אלינו וכך יהיה קל לכולנו
אנחנו טסים באל על בבוקר

הסבר

אנחנו היינו בגרנד הוטל, והוא מומלץ. המיקום שלו מעולה למי שמגיע עצמאית לברנו כי הוא נמצא ממש ממול לתחנת רכבת, לתחנת החשמלית ולתחנת אוטובוס של סטודנט אג'נסי.
הוא נמצא בעיר העתיקה במרחק 20 דקות הליכה מהמלון של הקבוצה.
תוכלי לראות את המיקום והמרחקים במפות של גוגל.
המלון לא יקר, החדרים נחמדים, המקלחת נקיה ויפה ויש ארוחת בוקר טובה. יש גם מסעדה בלובי.
החיסרון היחיד שלו שה wifii חינם נמצא רק בלובי ולא בחדרים. אבל אפשר לרדת ללובי ולגלוש משם. יש גם wiifii חינם בהרבה מסעדות ובתי קפה שם.
את יכולה לראות תמונות של המלון באתר שלו:
http://www.grandhotelbrno.cz/photogallery/rooms-gallery.html

לגבי הגעה לברנו,
אם את טסה לוינה, יש לך אוטובוס של סטודנט אג'נסי שיוצא משדה התעופה ישר לברנו (יש לו עצירה אחת בתוך העיר וינה להעלאת נוסעים)
כשיוצאים מהטרמינל של וינה ופונים ימינה יש תחנות אוטובוס ומשם יוצא האוטובוס. זו התחנה הראשונה שלו.
את הכרטיסים צריך להזמין באינטרנט מראש, אחרת לא יהיה לכם מקום.

אני מצרפת הסבר שכתבתי פעם למישהי בפרטי איך להזמין באתר:

תיכנסי לאתר הזה: http://www.studentagency.eu/
בצד השמאלי זה חיפוש טיסות ובצד הימני זה חיפוש רכבות ואוטובוסים
תזיני בשדה from את היעד וינה שדה תעופה (באנגלית זה: Wien, SchwechatAirport )
ובשדה to תזיני את ברנו (באנגלית זה brno)
בשדה departure תזיני את תאריך הנסיעה ותלחצי על search (חיפוש)
אם תגללי למעלה תוכלי להזין 2 נוסעים ואם תרצי תוכלי גם להוסיף כרטיס חזור.
הוא יתן לך את קו האוטובוס משדה תעופה לברנו ויהיה כתוב שהתחנה הסופית היא במלון גרנד הוטל.
תראי מתחת טבלה של כל האוטובוסים באותו יום, מתי הם יוצאים , מתי הם מגיעים, וכמה מקומות פנויים נשארו באוטובוס.תבחרי את האוטובוס שמתאים לך למשל זה של שעה 22:10 שמגיע ב 00:30 לגרנד הוטל.
ובשורה שלו יש אייקון עם זכוכית מגדלת. אם תלחצי עליה יפתח ציור של האוטובוס ותראי את המקומות התפוסים שכבר הוזמנו באדום ואת המקומות הפנויים בירוק. תרשמי לך בצד איפה את רוצה לשבת.
תבחרי את האוטובוס שאת רוצה (תלחצי על השורה שלו) למעלה יהיה כתוב המחיר. זה המחיר,לשני אנשים לכיוון אחד. תלחצי עלהכפתור purchase
יפתח מסך שיתן לך ציור של האוטובוס ותבחרי איפה את רוצה לשבת. תלחצי על 2 כיסאות שאת רוצה ותמשיכי לדף הבא... שם יבקשו שתזיני שם מלא וטלפון עם קידומת מדינה ותמשיכי למסך הבא.
זה אומר שעשית הזמנה ועכשיו צריך לשלם וללחוץ על pay.
נראה לי שאפשר לעשות הזמנה ולשלם יותר מאוחר. בכל מקרה תעשי הזמנה כי אם לא יהיה מקום באוטובוס תהיה לכם בעיה להגיע לברנו ותסתבכו.
לגבי חזור אפשר להוסיף חזור ואפשר לקנות בברנו בתחנה כרטיס חזור איך שבא לך.

הסבר מהמם !!! כל הכבוד !1

יש גם משדה התעופה של פרג, כל שעה יוצא אוטובוס...

מיסי9

New member
תודה רבה

אני מאד מודה לך עזרת לי מאד,נשאר לי להזמין רק את המלון

למעלה