הקפצה עבדתי על הפרק מלא תתיחסו
ג גליגל202 New member 22/7/07 #46 ../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif פרק מעולה...חוץ מהקטע שנסיכת המסלול לעתיד נופלת וזה... אבל עשית עבודה טובה בארץ עוץ. גם את זה לקחת מוויקיפדיה??? חחחחחחחחחחחחח......בצחוק.!
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif פרק מעולה...חוץ מהקטע שנסיכת המסלול לעתיד נופלת וזה... אבל עשית עבודה טובה בארץ עוץ. גם את זה לקחת מוויקיפדיה??? חחחחחחחחחחחחח......בצחוק.!
ג גליגל202 New member 22/7/07 #47 ../images/Emo221.gif ותודה ש... שמת את הסימית שלי באותו חדר עם הסימית של חברה שלי....למרות שזה לא כזה משנה...ומשימה מדליקה!
../images/Emo221.gif ותודה ש... שמת את הסימית שלי באותו חדר עם הסימית של חברה שלי....למרות שזה לא כזה משנה...ומשימה מדליקה!
מ מאיונה האחת היחידה New member 22/7/07 #39 ../images/Emo47.gifזהו!../images/Emo47.gif אסור להגיש יותר. כל הכבוד למי שהגיש בזמן ובהתאם לכללים. מי שלא הגיש בזמן יודח מהתחרות. השלב הבא יהיה מחר.
../images/Emo47.gifזהו!../images/Emo47.gif אסור להגיש יותר. כל הכבוד למי שהגיש בזמן ובהתאם לכללים. מי שלא הגיש בזמן יודח מהתחרות. השלב הבא יהיה מחר.
D DOLLS GIRL New member 23/7/07 #55 רגע.. את מגישה לנסיכת המסלול או לתחרות אחרת? כי אם לנסיכת המסלול אז כתוב בפירוש שאסור שמלות ארוכות.. ושצריך רק שמלה אחת
רגע.. את מגישה לנסיכת המסלול או לתחרות אחרת? כי אם לנסיכת המסלול אז כתוב בפירוש שאסור שמלות ארוכות.. ושצריך רק שמלה אחת
נ נונה מהאגדות New member 23/7/07 #56 אההה אופס אני מגישה לתחרות הזאת חיבים רק שמלה 1?? אני לא חושבת שזה כל כך ארוך זה בסדר?? אם לא יש מצב שאני יכולה לתקן פליז........
אההה אופס אני מגישה לתחרות הזאת חיבים רק שמלה 1?? אני לא חושבת שזה כל כך ארוך זה בסדר?? אם לא יש מצב שאני יכולה לתקן פליז........
D DOLLS GIRL New member 23/7/07 #58 אוקי תיראי. דבר ראשון צריך שמלה אחת וקצרה.. משהו עד הבירכיים כמו במשימה של b l a b l a b l דבר שני צריך רק שמלה אחת דבר שלישי זה הכי פחות חשוב אבל זה יעלה לך נקודות בנוס.. הן לא הולכות למסלול דוגמנות הן הולכות לבילוי.. צלמי אותה במועדון או משהו כזה
אוקי תיראי. דבר ראשון צריך שמלה אחת וקצרה.. משהו עד הבירכיים כמו במשימה של b l a b l a b l דבר שני צריך רק שמלה אחת דבר שלישי זה הכי פחות חשוב אבל זה יעלה לך נקודות בנוס.. הן לא הולכות למסלול דוגמנות הן הולכות לבילוי.. צלמי אותה במועדון או משהו כזה
א אלינה elina New member 24/7/07 #88 אני צריכה הערכה הסימס נמחק מהמחשב >< ואני צריכה זמן למצוא את האישה הקודם שעשיתי ולהוריד שמלה יפה