נסיך שלי.....

שאנל24

New member
נסיך שלי.....

אני אוהבת אותך באמת!ואתה כבר לא מאמין לי לאף מילה...מרגיש שזה תרוץ שאני לא מסוגלת להיות איתך בקשר טלפוני, אבל קשה לי באמת ואני בוכה למה אני לא יכולה להנות כשטוב לי,ואני מחפשת מה רע,ואני נותנת לכל המשפטים של האנשים לחדור אלי,ולחשוב עליך דברים לא הגיוניים...

שאנל24

New member
המשך...

ודי נמאס לי,מלחשוב על זה...מקווה שאתה קצת מבין אותי ....

שלוק29

New member
לא ממש...

אני חי את החיים שלי ולא ממש איכפת לי מה כולם חושבים! אבל אני לא יכול להגיד לך איך לחיות... במיוחד כשנראה לי שאת מאפשרת לאנשים שמסביבך לחדור לחייך האישיים... אני בכל אופן אוהב אותך אפילו שאני מרגיש כאילו קיבלתי סטירה למרות שלא היה מגיע לי... אוהב אותך תמיד איפה שלא תיהיי ומה שלא תחליטי...

שאנל24

New member
אולי...

אתה צודק שאני מאפשרת את זה..ובקשר לסטירת לחי.אז כשאני יבין שתחושת הפגיעה והכאב אחרי קשרים שהתפרקו אצלך חזקה כ"כ אצלך,וזה לא משהו אישי נגדי,אז אולי תבין שהתחושה שאני מרגישה,היא לא אישית נגדך,אלא בצורה שהוא מתנהל זה מביא אותי לשם בלי שאני ארצה...מצטערת

שלוק29

New member
זאת לא הנקודה שכואבת לי

אני יודע להתמודד עם קשרים שמגיעים לסוף דרכם (למרות שזה קשה לי) אבל ניראה לי שהדרך בה בחרת להציג את הדברים לא היתה אמיתית והסיפור על חוסר אמון באנשות כולה היה קצת מנופח וגרם לי להרגיש את מה שהרגשתי... יש דברים שעדיף לעשותם בכנות וביושר מתוך תחושת הלב וגם אם הם לא ינעמו לצד השומע... זה תמיד יהיה עדיף על תירוצים עטופים בנייר צלופן... שלך באהבה שי

שאנל24

New member
חבל....

אתה לא חייב להאמין במה שאתה לא רוצה.אבל אתה מציג אותי כשקרנית...והאמת שהלואי שהייתי יכולה לאמר שאני שקרנית.אבל זה הרבה יותר גרוע ממה שספרתי.(ואני זוכרת כל פיפס ממה שהיה ומה שלא)...וזהו!!!שיהיה לך יום נפלא!

Bgiginia

New member
דייייייי דיייייייי

תתחתנו כבר ותגמרו עם זה שיגעתם אותי אני לא מפסיקה לבכות בגללכם לא ישנה בלילות לא אוכלת כבר שבועות הימים לא ימים הלילות לא לילות לא ניקיתי לפסח בגללכם לא בישלתי לא אפיתי תתבגרו מהר פסח מגיע למה אתם לא יכולים לתת לכולנו נחת ולהשלים לקראת החג להתאחד להתחבק להזדווג ולהיות זוג יונים למה למה למה ?????????

ס י ס י

New member
בז'ז'ה שלי

את יודעת ? בוא תתקרבי שניה , יש לי משו להגיד לך.... את ואני נתחתן לפניהם.... יודעת למה? קודם כל בגלל שאנחנו אמיתיות, והם זיוף ב' כל, בגלל שהאהבה שלנו תנצח אפילו את שני הליצנים האלה.. ג ד ה ו ז' כל יאללה בואי כבררררררררר מואההההההההה

למעלה