נסיך שלי ..

נסיך שלי ..

ריח גופך עדין במיטתי סמנים שלך עדין על סדיני ואתה , אתה לא איתי קמת והלכת ואותי השארת לבד .. תחזור בבקשה לענג שוב את השבת להתעלס איתך זה כמו להתענג על עוגת שוקולד מלקקים את השפתיים מוצצים את האצבעות ואתה , אהוב שלי ככל שעוברים עוד ימים האהבה גוברת וכך גם הרגעים רגעים של תשוקה רגעים של עשיית אהבה רגעים שהם שלי ושלך .. מחכה לך , אהוב שלי מחכה שתבוא ותאהב אותי

שוטרת*

New member
לנערה המסתורית...

רציתי רק לברך אותך על בואך לפורום שלנו ולומר לך שאני נהנית מכתבייך... שוטרת

שוטרת .. תודה רבה

הגעתי לפה בעקבות נסיכי .. הוא זה שאוהב אותי הלילות שעשיתי איתו האהבה שהיתה לי בשבילו עדין קיימת .. מחכה שיבוא ..

liron-love

New member
אל יאוש

אל תתיאשי אחותי. יש לי תחושה שהוא מגיע ממש ברגעים אלו בנתיים-מחזיקים לך אצבעות

Raul*Duke

New member
הו נערתי...

הו נערתי, כה כמהה אני לגופך, למגע נשימתך, האם את עוד כאן, או אולי פרשת לישון?, אני כאן, כל היום רצתי, התרוצצתי, שבתי אל ארמונך, עומד אני בשער, וצועק... האם את כאן??

Raul*Duke

New member
איפה את...

צועק אל השמיים, איפה את?!?!?! לא מאמין שלא אראה אותך, רוצה את גופך, נשיקות ויניקות, אהבי אותי עכשיו, אני אבוד בלעדייך...

Raul*Duke

New member
../images/Emo14.gif

מה מר הוא גורלי, הגעתי לאחר לכתך, עוד לילה בודד, ואת אינך, אשאר עם זכרונות, רוח נושבת בוילונות, ארדם ודמותך במוחי, למצוא אותך זה הכרחי, המיטה כה קרה, אני זקוק לך נערה, חממי את ליבי, ספקי את גבריותי, אנשק אותך חזק, ביחד ננצח במאבק, גופך ענוג, עדין ורך, לאחוז אותך אני מוכרח, אל נא תוותרי עליי, השארי, ולא רק בחלומותי, את ורק את, מושא אהבתי, וכשיבוא היום, תהיי איתי, ובלילה אחלום, על יופיו של גופך העירום, אנשק אותך, חזק כל כך, לא אתן לך ללכת, נצפה ביחד בבוא השלכת, נגמרו מילותי, משתוקק ואוהב אותך בלי די, רוצה אותך מכף רגל ועד קדקוד, בפחות מזה לא אוכל לעמוד, בואי אליי, נערת חלומותי....

Raul*Duke

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

פורש אני לטובת שינה, עבודה קשה מחר לי ממתינה, אחלום דמותך, כמו תמיד, על פיתולי גופך, מגע ידך המעמיד, ולסיום, אצטט את שוטה הכפר: אני אוהב אותך ואת יודעת ש אני אוהב אותך אם את שומעת אז אני אוהב אותך אם את שומעת אותי... (אביב גפן/המכתב) אוהב לנצח שלך ראול

למעלה