נסיך איטלקי חבריה אני חדש יש מישהי שמעונינת
י ילדה שוקולדית New member 30/7/06 #5 אין לכם בושה?? מה זה ההעתקות האלה?? יש זכויות יוצרים!! יש קופת הפורום!! יש דמי שימוש קבועים!! מה זה? לאן הגענו???
אין לכם בושה?? מה זה ההעתקות האלה?? יש זכויות יוצרים!! יש קופת הפורום!! יש דמי שימוש קבועים!! מה זה? לאן הגענו???
ב ברור שזה אני New member 30/7/06 #6 אין לכם בושה?? מה זה ההעתקות האלה?? יש זכויות יוצרים !! יש קופת הפורום !! יש דמי שימוש קבועים !! מה זה ? לאן הגענו ???
אין לכם בושה?? מה זה ההעתקות האלה?? יש זכויות יוצרים !! יש קופת הפורום !! יש דמי שימוש קבועים !! מה זה ? לאן הגענו ???
י ילדה שוקולדית New member 30/7/06 #8 ניסיתי, בחיי שניסיתי להיות נחמדה!! אבל הפעם הגזמת!! הכספת (שתוכנה ידוע לך) עוברת סריקה ברגעים אלו ממש!! בטוחני שאמצא שם מגפיים עם שפיץ קטלני ועוד כמה פריטים מכאיבים במיוחד!! ורק עברה לי מחשבה להזמין אותך לעלות לבמה!! אאההחח, כמה תמימה הייתי!!
ניסיתי, בחיי שניסיתי להיות נחמדה!! אבל הפעם הגזמת!! הכספת (שתוכנה ידוע לך) עוברת סריקה ברגעים אלו ממש!! בטוחני שאמצא שם מגפיים עם שפיץ קטלני ועוד כמה פריטים מכאיבים במיוחד!! ורק עברה לי מחשבה להזמין אותך לעלות לבמה!! אאההחח, כמה תמימה הייתי!!
י ילדה שוקולדית New member 30/7/06 #12 רעיון מצויין! ראית, ברור? אתה צובר לעצמך קהל מעריצות מעודד ומפרגן!