נסיוני

Bluescale

New member
נסיוני

אבל שווה לנסות. פתחתי את אתר חלומות צלולים טכניקות מתקדמות והרכבי השינה והזיכרון. האתר עדיין לא גמור ואני צופה לבעיות בו (בגלל הספק) אז בבקשה.. אשמח לתגובות: http://lucidrealm.webs.io

t o m e s 4 0

New member
אתר חזק

אני קורא אותו עכשיו הוא נראה טוב וחיוני למידע ולקריאה תודה רבה המשך כך מנהל סוסון שכמוךXD

t o m e s 4 0

New member
מצטער

מצטער על הדאבל פוסט אבל האתר נתקע לי ואני לא יכול להמשיך לקרוא את החלק הראשון מחכה שישוב לעבוד בתודה טום!...

Roy1232

New member
בנאדם - אתה ענק.

קראתי את 3 הפרקם הראשונים, וזה ממש מעניין - אפילו אפשר להגיד סוחף. רק דבר אחד מציק לי מאוד - הדף רחב מדי ככה שעם כל שורה צריך לגלול את הדף שמאלה ואז לחזור לימין, יש מצב לתקן את זה?

t o m e s 4 0

New member
אתר מצוין קראתי עד לפרק השלישי מחכה להמשך

מתי תמשיך לכתוב אני מאוד מעוניין לדעת מה יהיה בחלק שהקרא:"ומה עכשיו?" אגב באמת אחרי שאני יעשה את כל מה שרציתי לעשות ולא יכלתי.... אז מה אני יעשה עם החלום הצלול כאילו נגיד רציתי לעוף ליהיות גיבור על נגיד XD לא שבאמת בא לי על גיבור על אבל היה נחמד לעוף אז נגיד ועשיתי את כל מה שרציתי בחלום הצלול מה אני יעשה אחר כך עם החלום הצלול?

Bluescale

New member
האתר עקרונית עד

שלב V כרגע כלומר הוסף עד פרק "טכניקות מתקדמות" כולל כמובן.

t o m e s 4 0

New member
יש קראתי הכל

זהו קראתי את כל מה שכתבת באתר עד עכשיו אני מחכה להמשך במיוחד לחלק שנקרא:"ומה עכשיו?" תמשיך לכתוב אתר מצויין ועוד משהו קראתי פה בפורום שיש אתרים המסבירים על יצירה בזמן חלום צלול או שיטות תעופה שונות וכאלה איפה אפשר למצוא אתרים טקסטים המסבירים על דברים אלו?????

Torreson

New member
פבל א. אתה ממש תותח

תודה רבה, ואו מאיפה אתה יודע כל כך הרבה?!

Bluescale

New member
מנסיון, קריאה ולמידה

כנס לאתר של www.Lucidity.Com‏ תקרא את שני הכרכים של פשר חלומות ע``פ זיגמונד פרויד והרבה נסיונות שאני ביצעתי. כמו-כן, זיכרון והרכבי המוח למדתי ממקורות אקדמיים. שווה לקרוא ולהתעניין :)

silverhawk

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

לאיזו רזולוציה הוא מותאם? התצוגה מעט בעייתית.

למעלה