נסיון
1 1דניאל סאן1 New member 29/7/06 #3 זה כבר שנה נסיון לא חודש ░▒▓▒░░▒▓▒░░▒▓░▒▓▒░░▒ <<<<<<<<<<<דניאל>>>>>>>>>>>> ░▒▓▒░░▒▓▒░░▒▓░▒▓▒░░▒
ד דיכאון אצל לירן New member 29/7/06 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שבוע טוב
מ מתוקקק בן 18 New member 30/7/06 #6 אממממממממ פשוט מישהי רצתה לראות את התמונה שלי והיא לא יכולה לקבל קבצים ואני לא יודע לעלות את זה לאינטרנט
אממממממממ פשוט מישהי רצתה לראות את התמונה שלי והיא לא יכולה לקבל קבצים ואני לא יודע לעלות את זה לאינטרנט
ש שועלה עם חוטיני New member 30/7/06 #7 מתוק באמת מתוק .... ומה אתה עונה להם בכלל סתם מעצבנים אלה חחחחח חעחחעחע
E eXtreM1 New member 30/7/06 #8 לימור!?...כנסי נסיון שניה... מואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. עכשיו תסגרי וצאי מפה!
לימור!?...כנסי נסיון שניה... מואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. עכשיו תסגרי וצאי מפה!
ש שועלה עם חוטיני New member 30/7/06 #10 אין על הנשיקות שלךךךךךךךךךךךךךךךךךך יצאתי סגרתי עכשיו אתה תרדדדדדדד עוד אוחח אתה מת על זה לרדת זהו עכשיו צא חעחעחעחעחעחעחעעחע
אין על הנשיקות שלךךךךךךךךךךךךךךךךךך יצאתי סגרתי עכשיו אתה תרדדדדדדד עוד אוחח אתה מת על זה לרדת זהו עכשיו צא חעחעחעחעחעחעחעעחע
E eXtreM1 New member 30/7/06 #11 אין על הנשיקות שלי...מה שנכון נכון! ולרדת!?!?<----------------אין תגובה!
2 21 צהוב כחול בנשמה New member 30/7/06 #12 ת'אמת הוא אוהב לרדת../images/Emo3.gif אבל אל תגידי לו שאמרתי.. הבטחתי שנשמור בסוד
E eXtreM1 New member 1/8/06 #15 ../images/Emo12.gif אפילו עם זה הייתה אתה אני בטוח שזה היה כוס ולא זין... יש משהו שאתה רוצה לספר לנו!?!? פייייייייי פעם אחרונה שאני יורד ככה בחושך אינעל העולם בעעעעעעע.
../images/Emo12.gif אפילו עם זה הייתה אתה אני בטוח שזה היה כוס ולא זין... יש משהו שאתה רוצה לספר לנו!?!? פייייייייי פעם אחרונה שאני יורד ככה בחושך אינעל העולם בעעעעעעע.
2 21 צהוב כחול בנשמה New member 1/8/06 #16 הוצאתי אותך נשנש זה העיקר../images/Emo6.gif חחחחחח איזה חמוד אתה איך אתה זורם כזה בצחוק ולא מהמעפנים שמקללים ישר ולוקחים קשה
הוצאתי אותך נשנש זה העיקר../images/Emo6.gif חחחחחח איזה חמוד אתה איך אתה זורם כזה בצחוק ולא מהמעפנים שמקללים ישר ולוקחים קשה
E eXtreM1 New member 1/8/06 #17 ../images/Emo8.gif חחחחחחחחח לא אתה חמוד אתה לא מכחיש שיש לך כוס.. אתה עדיין זורם ומנסה לשנות תנושא חחח אבל כולנו יודעים שהייתה אישה שעברה ניתוח פה ושם והפכה להיות גבר...
../images/Emo8.gif חחחחחחחחח לא אתה חמוד אתה לא מכחיש שיש לך כוס.. אתה עדיין זורם ומנסה לשנות תנושא חחח אבל כולנו יודעים שהייתה אישה שעברה ניתוח פה ושם והפכה להיות גבר...
2 21 צהוב כחול בנשמה New member 1/8/06 #18 חח אתה סוטה מהנושא אתה עדין הומו זהו נגמר חח ..ומי שצריך לדעת יודע מה אני
ש שועלה עם חוטיני New member 1/8/06 #19 חחחח עדי ודני מה יש לכם חחחחחחחחחחח מעבוליםםםםםםםםםםםםםםםםם יאאאאאאאאאאא
2 21 צהוב כחול בנשמה New member 2/8/06 #20 חחח הוצאתי את דני מהארון../images/Emo6.gif איזה חמוד איך הוא יורד טוב אם רצית אותו תשכחי ממנו..והוא חושב אני שאישה
חחח הוצאתי את דני מהארון../images/Emo6.gif איזה חמוד איך הוא יורד טוב אם רצית אותו תשכחי ממנו..והוא חושב אני שאישה
ש שועלה עם חוטיני New member 2/8/06 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק אישה