נסיון...

*flower*

New member
נסיון...

כישופים\ דליה רביקוביץ היום אני גבעה, מחר אני ים. כל יום אני תועה כבאר של מרים, כל יום אני בועה אובדת בנקיקים. בלילה חלמתי סוסים אדומים סגולים וירוקים, לבוקר הקשבתי פכפוך עד אין קץ, קשקוש של תוכים, היום אני שבלול מחר אני עץ רם כתמר. אתמול הייתי כוך היום אני צדפית. מחר אני מחר. למחר טוב יותר, ותשמרו על עצמכן בננות !! אוהבת , אני.

פרח אהובה שלי...

איזה כיף לראות אותך פה! מחמם את הלב...באמת. מה שלומך יקירה? אם אני לא טועה המחשב שלך עשה סצנות...תראי לו מה זה! אם את צריכה עזרה אני אבוא ועזור לך... השיר שכתבת יפה מאוד... יש לדליה רבינוביץ המון דברים יפים...שירים, אימרות, קטעים... משהו שאני זוכרת תמיד, מהספר החדש שלה ``מרוב אהבה``: ``אם אדם נופל ממטוס באמצע הלילה, רק אלוהים יודע את סוף הנפילה``. ונוסף: ``אם אדם נופל ממטוס באמצע הלילה, רק אלוהים יכול להרים אותו.`` יש לי עוד כמה במחברת...אם תרצי. מקווה שאת בסדר...דאגתי לך מאוד. ספרי קצת מה עובר עליך. בינתיים...קבלי חיבוק אוהב {} ונשיקה }{. אוהבת אותך ומקווה לשמוע ממך אני.

מאיה יקירתי

אני אומנם לא יכולה לדעת על פרח רוצה לשמוע עוד כמה אמרות או שירים של דליה רבינוביץ. אבל אני יודעת שאני רוצה לשמוע, כי האמרות שנתת עוררו בי מחשבות ובכלל הייתי רוצה לשמוע ממך. אז תדעי שאני אוהבת ומתגעגעת נ.ב מחכה ומקווה מאוד לשמוע ממך

*flower*

New member
אהלן מאיה

אני כבר יותר בסדר מפחות.. מקבלת בחום את הנשיקות והחיבוקים ושולחת חזרה.. עם המון פרחים!!

למעלה