מזל-טוב פרש את כל המסביב רצוי לחתוך (יחסוך זיכרון).נסיון
תרשו לי לשאול שאלה מטומטמת: כולם פה עובדים עם גרף סגירות של המעו``ף - דהיינו line chart או גרף גבוה נמוך יומי. לא ברור לי. זה משנה יעדים והתנגדויות וכל שאר פרפראות. אז....?הידד!
עם שניהם!! עובדים עם שניהם,אז תרשה לי לשלוח לך גרף עמודותתרשו לי לשאול שאלה מטומטמת: כולם פה עובדים עם גרף סגירות של המעו``ף - דהיינו line chart או גרף גבוה נמוך יומי. לא ברור לי. זה משנה יעדים והתנגדויות וכל שאר פרפראות. אז....?
זה מה שאני תמיד טוען אם כולם עובדים אותו דבר ורואים את אותם צ`רטים קווים שערי סגירה ולא משנה מה אז איפה ה``קאטש`` איפה?! איפה היתרון שלנו על פני האחרים איפההההההההההה?! מישהו יכול להסביר לי בבקשהתרשו לי לשאול שאלה מטומטמת: כולם פה עובדים עם גרף סגירות של המעו``ף - דהיינו line chart או גרף גבוה נמוך יומי. לא ברור לי. זה משנה יעדים והתנגדויות וכל שאר פרפראות. אז....?
רגע! מי אמר שכולם עובדים טכני? מי המטורפים שקנו כאשר קו עולה ארוך טווח ניפרץ באוקטובר? אם כולם היו עובדים טכני זה היה אסון ולא צריך להסביר למה. וגם אותם סוחרים שעובדים טכני אומנם רואים את אותם גרפים אבל מקבלים ממצאים שונים, שכן ישנם הרבה אפשרויות לניתוח גרף בודד אחד. ירון.זה מה שאני תמיד טוען אם כולם עובדים אותו דבר ורואים את אותם צ`רטים קווים שערי סגירה ולא משנה מה אז איפה ה``קאטש`` איפה?! איפה היתרון שלנו על פני האחרים איפההההההההההה?! מישהו יכול להסביר לי בבקשה
כריש אתה הרי לא ינוקא ויודע שניתוח טכני הוא למעשה אוסף אדיר של שיטות ודרכים בכדי לראות את הניסתר בשוק אני אישית חושב ש- 90% מזה זה שטויות. ( פשוט בדקתי ב- TradeStation) אבל כל אחד יש לו את הדרך להפסיד כסף. ואין כזה דבר שטכנית עכשיו צריך להכנס לשוק או לצאת מהשוק כי אפילו אם נבדוק את השוק רק בכלי אחד נומר RSI אזי השאלה הבאה היא איזה RSI השתמשים 14, או אולי 28 או 9 כל אחד לפי טעמו.זה מה שאני תמיד טוען אם כולם עובדים אותו דבר ורואים את אותם צ`רטים קווים שערי סגירה ולא משנה מה אז איפה ה``קאטש`` איפה?! איפה היתרון שלנו על פני האחרים איפההההההההההה?! מישהו יכול להסביר לי בבקשה
efihecht - אתה יופי של נציג ל TradeStation, כבר חשבתי ליצור איתך קשר ולרכוש את התוכנה, אבל אם הנציג לא מאמין במוצר וחושב ש 90% זה שטויות, מה אגיד..? אני לא מסכים איתך לחלוטין, צריך פשוט לדעת איך לעבוד. קח לדוגמה את הנאסד``ק שים עליו ממוצע על ממוצע (20,40 או 10,30 או מה שאתה רוצה..), קח שנה,שנתיים,שלוש... ותגיד לי איזה תשואה הכלי הפשוט הזה נתן. אותו כנ``ל על מדד המעו``ף בארץ.כריש אתה הרי לא ינוקא ויודע שניתוח טכני הוא למעשה אוסף אדיר של שיטות ודרכים בכדי לראות את הניסתר בשוק אני אישית חושב ש- 90% מזה זה שטויות. ( פשוט בדקתי ב- TradeStation) אבל כל אחד יש לו את הדרך להפסיד כסף. ואין כזה דבר שטכנית עכשיו צריך להכנס לשוק או לצאת מהשוק כי אפילו אם נבדוק את השוק רק בכלי אחד נומר RSI אזי השאלה הבאה היא איזה RSI השתמשים 14, או אולי 28 או 9 כל אחד לפי טעמו.
א-ר TradeStation .1 היא פלטפורמה שבעזרתה אפשר לבדוק שיטות שונות של Mechanical Trading. ע``י גילוי שיטות מסוימות ש ``אינן עובדות`` הדבר אינו פוגע בכלי שבעזרתו גיליתה את העובדה.(באותה מידה לא נהוג להאשים או להרוג את השליח שמבשר את הבשורה). 2. אם אתה חושב שהשיטות שהזכרתה טובות אז תשתמש בהם. אני רחוק מאד מלחשוב ששיטות אלה טובות.efihecht - אתה יופי של נציג ל TradeStation, כבר חשבתי ליצור איתך קשר ולרכוש את התוכנה, אבל אם הנציג לא מאמין במוצר וחושב ש 90% זה שטויות, מה אגיד..? אני לא מסכים איתך לחלוטין, צריך פשוט לדעת איך לעבוד. קח לדוגמה את הנאסד``ק שים עליו ממוצע על ממוצע (20,40 או 10,30 או מה שאתה רוצה..), קח שנה,שנתיים,שלוש... ותגיד לי איזה תשואה הכלי הפשוט הזה נתן. אותו כנ``ל על מדד המעו``ף בארץ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.