נסיון שני

U R D U N

New member
נסיון שני

אני חולה על תמונות סקסיות של אנג'י... חולההההה יש למישי עוד כאלה|??| אני חדשה בעניין שלה מאז שראיתי את גיה. (או ג'יה).

pinoki

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo140.gif

גם אני נחשפתי לאנג'לינה אחרי הסרט ג'יה .....

יש מלא תמונות בגלריות בפורום

ומלא שרשורים
נוסיף איזה כמה תמונות סקסיות לדעתי

U R D U N

New member
טוב, טעות שלי

התכוונתי תמונות שרואים בהם עור - הרבה עור עירום בננות
ביקרתי בגלריות ולא מצאתי מה שנפשי וגופי חפצים

U R D U N

New member
הנה עוד דוגמא שאני אוהבת

מצאתי רק בתמונה קטנה, סורי

The Lost Girl18

New member
WHAT... THE HELLLLL!??!?!?!?!?!

חחחחחחח מה זה פה נראה לך פורום פורנו אנג'לינה ג'ולי?!?!!? נראה לך שכל התמונות עירום שלה זו באמת היא???? פףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הצלחת להכעיס אותי..היא לא זולה כמו שאת חושבת.. לכי תחפשי תמונות עירום של פריס הילטון או משהו בסגנון!!! כוסאומו..

U R D U N

New member
אני לא חושבת שהיא זולה

היא ע-נ-ק-י-ת
אבל במקצוע שלה זה מאוד מקובל. הרבה תמונות מהסרטים, גם כאלה שלא הוכנסו לסרטים, תמונות של יחסי ציבור ותמונות של פאפארצ'י. אין טעם לזייף תמונות שלה כי יש לה המון מכל הסוגים. עירום זה לא פורנו|! כמו שאמרתי אני חדשה שדלוקה עליה ואני במסעות חיפוש ואם לא מתאים לכם אז אני לא ישתף אותכם במה שאני מוצאת. מהשתגידו.

The Lost Girl18

New member
נו באמת..!!

לא עדיף שלא תשתפי אותנו.. אני אישית מוצאת את זה לא מכובד ויפה.. את רוצה תשלחי באיסיקיו\מסנג'ר\מייל..יש אלפי דרכים.. סבבה? יופי..כן היא כוסית אחושרמוטה וכיף להסתכל עליה..אז לכי תראי ג'יה והחטא הראשון..יש הרבה סצינות סקס.. אבל אל תפרסמי תמונות עירום שלה בפורום זה לא מכובד בכלל, פשוט עדיף שלא.. ומה הבעייה למצוא?! רק תכתבי אנג'לינה ג'ולי בגוגל ותאמיני לי זה יעשה ת'עבודה..

קיטיקט

New member
טחח ברור שלא.איך את לא רואה

שזה סתם פוטושופ.תשווי את התמונה הזאת עם תמונות עירום שלה מסרטים..אין דמיון בגוף בכלל.חוץ מזה שאני יכולה להגיד בטוח שהיא לא עשתה שום צילומים של עירום מלא כמו שאת מחפשת.כל דבר כזה הוא סתם זיוף.היא רק התפשטה בסרטים שלה וגם שם לא עד הסוף.לא ייאמן

FIRE GODDESS

New member
OMG איזה וידאוווווווו

כמובן שמחקתי את זה אח"כ... לא נעים משפחה מסורתית....אני לא היחידה שמשתמשת במחשב lol דייייי אני לא אצא מזה עכשיו כמה ימים (שיט יש לי מבחן בנביא איך אני אלמד כשמחשבותיי מתרוצצות להן בראש???) בא לי לצעוק עכשיו......זה היה סוף הדרך איזה וידאו !

U R D U N

New member
חחחחח לי מותר לשמור (עם סיסמא)

אבל את יכולה לשמור את הקישור למתי שבא לך מתוקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה