נסיון ראשון...

נסיון ראשון...

הכל התחיל כשדפקו אותי להישאר שבת.זה אחד הדברים שהכי מבאסים חייל. כל השבוע הסתובבתי בתחושת כעס לא נורמלית איך דפקו לי את התוכניות לסופ"ש אך התנחמתי בעובדה שאת נשארת. את היית הקצינה הכי שווה בבסיס:שיער שחור גולש,פנים חמודות למראה,שדיים שלא היו מבישים אף דוגמנית ותחת קטן חמוד והורס שהמכנסיים הצבאיות הצמודות עשו לו רק טוב.כשראיתי אותך ביום שישיהיית כ"כ כוסית כשכל זמן עליית המשמר לא הצלחתי להוריד את העיניים ממך ולא לדמיין מה אני הייתי רוצה לעשות לך כשברקע את מדגישה שרק את פורקת לנו את הנשק... לאחר ארוחת הערב פיניתי לנוח בחדרי לקראת השמירה. פתאום אני שומע דפיקות על הדלת.זאת היית את.את לבשת מכנס ב' וגופייה שחורה.הזמנתי אותך להיכנס וישבת על מיטתי. "הכל בסדר איתך? אתה נראה לי קצת עצוב" שאלת ברוך."כן,פחות או יותר" עניתי כשעיני מושפלות לכיוון החזה שלך. כעבור שעה של דיבורים על החיים,הצבא ומה שבינהם,אזרתי אומץ והנחתי את על ברכייך את היית המומה אך לא הראית שום התנגדות.התחלתי ללטף אותך ברוך וגם את לא נשארת חיבת.את דחפת אותי למיטה,הצמדת אותי אלייך והתחלת לנשק אותי."אתה בטוחה שכדאי לנו לעשות את הטעות הזאת?" שאלתי לרגע אך את בתגובה קרעת את הגופייה מעלי.הורדתי ממך את הגופייה והתחלתי לרדת לכיוון החזה שלך.הפיטמות שלך החלו להזדקר.לקקתי אותן והמשכתי לכיוון הבטן. פתחתי בחוזקה את מכנסייך ונדהמתי לרגע מההפתעה שהכנת לי - לא היו לך תחתונים בכלל...התחלתי ללקק בתאווה את הדגדגן שלך את היית כ"כ רטובה..לאחר כמה דקות תפסת יוזמה הורדת את מכנסיי והתחלת למצוץ לי בתאווה את הזין שלי אך כאן לא נגמר הסיפור...סובבתי אותך והחדרתי את הזין שלי לתחת שלך ואת התחלת לגנוח ולצעוק מהנאה...לאט לאט הכנסתי אותו והוצאתי ואז הנסתי יותר מהר ואת פשוט השתגעת. כשהרגשתי שאני עומד לגמור,הוצאתי ממך את הזין שלי והקרבתי אותו לפיך.את עיסית אותו עם ידייך קלות תוך כדי שאת מוצצת ולאחר כמה שניות השפרצתי לתוך פיך כשאת בולעת בתאווה כל טיפה וטיפה... לאחר מכן,שכבנו במיטה,ערומים ומכורבלים תחת השמיכה ולפני שנרדמתי הספקתי לשמוע אותך אומרת "אמרתי לכם כבר בבוקר שרק אני אפרוק לכם את הנשק..."

bugbuster

New member
כן לוחש לצ'אט, נסיון ראשון ויפה

שלום לך והמשך ללחוש. איש לא יכעס אם גם תרים את הקולללללללל.

למעלה