נסיון ראשון...

MichalSam

New member
נסיון ראשון...

בזמן האחרון, התחלתי להתנסות באיור ממוחשב (ובכלל), וזה האיור הראשון שבאמת סיימתי... (ואפילו לקח לי משמעותית פחות זמן מהאחרים!). איירתי מעל תמונה בפריהנד, עם שינויים קלים (השיער אסוף בתמונה המקורית, והיא גם מאוד מאוד חשוכה ומטושטשת). הרקע לבן כי השתמשתי באיור כחלק מברכה ליומולדת. אז... יש הערות? הצעות לשיפור? אני מאוד אשמח לקצת ביקורת בונה (וגם טפיחות על השכם, אם אפשר
)... -מיכל

MichalSam

New member
../images/Emo9.gif תודה

אבל אני מעדיפה לא לפרסם את התמונה שלה, כי היא לא מאוד מחמיאה ואני מעדיפה להשאיר אותה אנונימית (עד כמה שאפשר, מי שראה את האיור ישר זיהה שזאת היא)

עדין ויפה!

זה דבר ראשון. ההצללות עדינות, הדמות נראית טוב - יש לה אחלה מבט והיא מאוד ויטאלית. הערות קטנות: העיניים שלה לא באותו גודל. הצואר שלה מצד שמאל לא נגמר טוב ליד הרקע הכהה של השיער (נראה קטוע) ואולי הנחיריים יכולים להיות טיפה בהירים יותר (נחיריים כהים משווים לה מראה קצת חייתי). היא מאה אחוז וקטורית?

amitais

New member
ה"פגמים" עושים אותה לאנושית

וחמודה, במקום לעשויה מפלסטיק. העיניים מאוד חמודות וכך גם הלחיים והפה. חוסר השלמויות הקטנות מרמזות שיד אדם בדבר.

../images/Emo39.gifברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif

פשוט אהבתי את העבודה. את ההערות שלי אמרה כבר בילי דה קיד, אז רק אצטרף. אגב, גם העבודה שהעלית בזמנו לפורום תקשורת חזותית (עם מגדל פיזה) הייתה מאוד מוצלחת לדעתי.

למעלה