נסיון ראשון...

leprechaun3

New member
נסיון ראשון...

החלטתי לנסות את כוחי בכתיבת ביקורת על מסעדה... אבל לפני כן אני רוצה להזהיר אתכם לקחת כל מה שאני אומרת בערבון מאוד מוגבל, כי אני לא מבינה כלום באוכל מלבד מה שטעים לי
אז ככה: אתמול הלכתי עם ידיד יקר בשם אלכס למעין פאב-מסעדה בחיפה בשם Rojo. זה מקום קטן ומעוצב בצורה אופיינית למקומות קטנים: קצת אפלולי ודחוק אבל עם ריהוט די ייחודי. כעקרון בגלל שזה מקום קטן אין עשרות מנות אלא בערך 5-6 ראשונות, ואותו מספר עיקריות וקינוחים. לעומת זאת תפריט האלכוהול נראה לי די מפותח (אבל אני לא מבינה כלום באלכוהול, תכף תראו). אני התחלתי עם מנה ראשונה שנקראה על שם המקום והיא כביכול מנת הבית: זה מין כיכר לחם שהוציאו ממנה את התוכן ושמו עגבניות, נקניקים שונים (כולל חזיר) גבינה ועוד כל מיני. זה היה טעים בעיני, אבל קצת כבד בשביל מנה ראשונה והייתי ממליצה לקחת את זה בחשבון אם מישהו מזמין את זה. לעיקריות היו 6 מנות שמתוכן 3 היו של פירות ים שאני לא אוכלת, אז נשאר סטייק אנטרקוט, שיפודי לוקוס וכבד אווז. אני בחרתי את הסטייק אנטרקוס שלצערי לא היה ולכן הזמנתי את השיפודי לוקוס. הופתעתי מאוד לטובה, כי בד"כ אני ממש לא אוהבת דגים אבל המנה הזו היתה כל כך עדינה ומתובלנת בטוב טעם שממש נהניתי. היה נהדר. זה בא עם ריזוטו שגם היה טעים. אלכס אכל למנה עיקרית סלט פירות ים, ואמר שהיה טוב מאוד. אני טעמתי ממנו קצת בשר סרטן שמצא חן בעיני. לקינוחים יש להם בעיקר כל מיני שטרודלים ופאי תפוחים/דובדבנים, אבל אני לקחתי דווקא מוס שוקולד, שלצערי היה הדבר הפחות טוב בארוחה. הוא היה קצת קפוא כזה וקשה מדי לטעמי. עכשיו הגענו לדבר שהכי מצא חן בעיני - המשקאות. לי יש בעיה עם אלכוהול, זה עושה לי כאב ראש ואני לא אוהבת את זה, אבל באותו ערב דווקא רציתי משהו עם טיפונת אלכוהול. שאלתי את המלצרית מה הדבר עם הכי פחות אלכוהול והיא הביאה לי את הברמן ששאל אותי שאלות וכיוון אותי ובסופו של דבר הביא לי משהו שממש ממש מצא חן בעיני - מין משקה על בסיס חלב ושמנת עם אננס, שבסוף כל לגימה מרגישים ממש עקצוץ קל של אלכוהול. מתקתק וממש מושלם למישהי כמוני שיותר מזה עושה לה כאב ראש. הכל ביחד עלה 342, מה שלא נראה לי נורא יקר בהתחשב בקוקטילים שאני ואלכס שתינו. וזהו! סליחה על האורך...

ברוכה הבאה../images/Emo23.gifביקורת מקסימה../images/Emo140.gif

1. תפסיקי להתנצל כל הזמן. 2. טעם זה עניין שמתפתח ונבנה. בגיל 20 לא ידעתי כלום באוכל וגם היום, אני לומדת וניזונה מהמומחים שכאן או מכאלה שנקרים בדרכי. 3. אני מחכה לקרוא עוד ביקורות שלך. השתדלי להבא לתת דעתך על:
גישה לנכים
שירות
שירותים מלצרים/יות בעלי תחת חמוד

B r u l e

New member
מלצריות בעלות תחת חמוד?

סליחה פיונית, בנג' יודע על הקטע הזה שלך? לא שיש לי התנגדות, להפך.

ברוכה הבאה ותהני מהפורום...

אני גם די חדשה כאן ומברכת אותך שתהני מהפורום הזה.. אני כל בוקר בעבודה פותחת את הפורום והשנינות וההומור של החברים בו נותנים לי זריקת מרץ ועליצות לכל היום

mocko

New member
Rojo בחיפה ?

לא שמעתי על מקום כזה , אפשר בבקשה לספר היכן נמצא המקום בחיפה ( באהים ?? ) ?

leprechaun3

New member
המקום נמצא ביפה נוף

קצת אחרי אל גאוצ'ו. הבנתי מהידיד שלי שזה מקום חדש יחסית, אולי לכן לא שמעת עליו.

למעלה