נסיון מענין

OrrKislev

New member
נסיון מענין

הנה נסיון, בניגוד לציורים שפרסמתי כאן לאחרונה, השארתי את הסקיצה מעל הצביעה, נראה לי מגנוב. מכירים איזשהו מישהו שעושה ככה? בגלל שהשארתי, אז עכשיו ללא הסקיצה רואים שחסרים פרטים, והשיניים נראות ממש רע, אבל אני אסיים את הציור לפי התכנון המקורי, ואראה לכם מחר את התוצאה ללא הסקיצה. אני לא בטוח שזה יהיה יותר מוצלח מאיך שזה עכשיו, זה ממש הדליק אותי הענין הזה. מה דעתכם?

OrrKislev

New member
ניצול שרשור, אישי פרטי. אם כבר.

איש הפלסטלינה מאוהב. לא חייבים להגיב, אין לי מה לשאול, רק להציג.

פואמה למר פלסטלינה

מר פלסטלינה כבר מזמן מאוהב בעכברושה כוסית שעירה עם זנב אך הוא טיפוס קצת ביישן עם בנות ולא יודע איך אליה לפנות אולי הוא כמהה למגע אנוש למישהו שיעשה ממנו צורה של עכברוש שיתן לו צורה עם סגנון לשיער יסדר לו זנב ויוסיף עוד איבר...

OrrKislev

New member
בילי, מרגשת אותי כל פעם מחדש

אני חושב שאנחנו צריכים לאחד כוחות. אני אצייר ואת תכתבי שירים. נוציא ספר יחדיו. מה דעתך? חוץ מזה, לך, וגם לדה האנטר, וגם לג'ורביאת', זה לא המטרה לה הצבתי את השרשור, אני באמת רוצה לדעת איך הענין הזה עם הסקיצה מעל הצביעה...האם זה נראה לכם מטופש או מגנוב? מכירים מישהו שעושה ככה?

Jobriath

New member
האתר שלך אור...

מדליק לאללה, איפה החבאת אותו? איזה כיף היה לחזור אחרי משמרת לילה משמימה לשיר המהפנט הזה שרץ שם באתר והמשחק הדבילי עם המרובעים (שמשום מה העסיק אותי דקות ארוכות..להרוג כדור!!להוסיף כדור!! ) לשנות את הרקע ליום ואז ללילה , ממש הרגשתי אלוהים, אני עייף.לילה טוב.

DaHunter

New member
שיחקת בNeverhood?

אתה יכול לראות שם סקטצ'ים מעניינים של איש הפלסטלינה (איש החימר ליתר דיוק - Clayman)

מתלהב

New member
אבל הוא העמיס בצורה מטורפת על

מחשבי התקופה. אני כבר לא זוכר עד כמה קירטע אצלי. אני מניח שלא זכיתי לחוות אותו כנדרש.

למעלה